Baš suprotno, apple će nešto da progura jer ima "verne" kupce, a samsung ne. On ako nešto ne može da progura, samo će da krene da pravi nešto slično, ali "bolje". :d
Inače, ovaj gore napisa da se dobija kožna futrola, koja je još ručno rađena (aha, kako da ne, pored toliko jake industrije, neko će da pravi ručno bednu futrolu za telefon, nije to vertu). Drugo, moj rođak je uzeo wave u telenoru i nije dobio futrolu. Naravno kutija je otvorena prvi put na licu mesta.
Ako ne treba ljudi da rade update na kodiranim telefonima, što se to negde ne kaže javno, nego ti kažeš ovako na forumu, i kada će onda izaći update za te kodirane telefone, ako ljudi ne znaju da bi trebalo da vam pošalju mail?
Slažem se ja da je odličan kvalitet izrade, i dobra kamera i odličan ekran, ali za tu cenu koju si naveo, desire je bolja kupovina. Makar zbog činjenice da ima android i brdo korisnih aplikacija, i da ima veliki broj developera, kao i potencijalnih developera (java je široko rasprostranjena) i činjenice da samsung brže napušta svoje telefone nego mladi ljudi Srbiju. Neumesno poređenje, ali uvek sam bio iznerviran potezima samsunga i motorole. Ako kupiš apple, jeste da plaćaš i porez na budale (mislim na van SAD-a), ali bar dobije update-ove telefona i playera sledeće 2 godine.