Šta je novo?

Samsung Note 20 problem-crkava!?

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav!Obzirom da sam otvorio temu u pogrešnoj kategoriji,zamolio sam Admine da je uklone pa sam drugu istog sadržaja prebacio ovde.

Treba mi pomoć i mali savet...supruga ima telefon iz naslova star nešto preko 2.god Exynos.
Od prošle nedelje se žalila da je dosta usporio telefon prilikom korišćenja aplikacija a juče joj se restatlrtovao 6-7x iz "čista mira".
E danas se 1-2x ugasio i više ne može da se upali.Izbaci logo itd...i to je to.
Zna li neko šta je u pitanju,šta bi moglo biti 🤔🙄
Danas smo ga upalili preko YT klipova tipa kuckaš,trljaš ekran i ostala sra*ja i evo ga na punjaču.Planirao sam čisto iz ZNATIŽELJE URADITI hard reset,fabrički reset da li bi nešto dobio time?
Inače,nisam ga ubacivao u zamrzivač,nije ispadao,nije pokvašen.
Pošto sam čitao da može biti do matične,iz znatiželje sam nazvao Promobi i pitao za zamenu koliko bi izašlo...kaže žena 52.000 RSD 😂 počeo sam da se smejem.Da li je realno i pitam je koja je tu svrha popravke obzirom da je telefon polovan 300€ 🥴
Zagreva se dok se kprosti...
Imate li neki savet,predlog itd?
Iz Promobi kažu "od vrata do vrata" usluga,besplatna ptt a dijagnostika 700din da se utvrdi sta bi moglo biti.Kaze operaterka mozda se nešto otkacilo 🥴🫣

Ja se samo plašim da popravke nema tj neisplativa je a i pitanje je koliko je pametna popravljati polovan telefon koji je izasao iz garancije ako je i sam 300e a popravka 100-150€
🛑

Unapred hvala...

Mozda je samo pukao bootloader, dakle treba da se upise softver ispocetka i mozda proradi.
Inace, maticne ploce ti jesu katastrofalno skupe i Samsung retko kada koriguje cene za rezervne delove telefona, bez obzira koliko su stari ( jedan od nacina da te nateraju da kupis novi tel. ).
Mozda ne bi bilo lose da pristanes na dijagnostiku, pa neka ti kazu sta je definitivno i onda ces znati. Ako je maticna otisla, popravka ti se ne isplati.

Kada se izbaci kartica normalno radi i upali se.Kada se ubaci iste sekunde se ugasi.
Evo sad izvadjena zena ga cacka pa dokle bude radio ali ako ubaci karticu odmah se ugasi.Inace upalio se,nije imala karticu,stavila na punjac i napunio se do 100% .
Zagreva se...kontaktirao sam još jedan servis ali ovde kod mene i rekao mi je čovek da bi uradio baš to što si rekao,da se ponovo upiše itd...ne znam za cenu iskreno ali on sutra ide na more a ja za 1h na posao 🥴🫣
Mada kad sam mu rekao da se ugasio nakon ubacivanja kartice on je tekao da misli da je baterija otišla(mada ona se normalno prazni,nema nekih anomalija).
Predložio sam mu da uradi dijagnostiku ali mi se još nije javio Sad sam kao na iglama.

@CaptainCrash nista licno- i ovu temu ce da ti izbrisu, imas u kategoriji samsung pomenuti tel i tu pitas, a ne da otvaras novu temu. Nisi prvi ni poslednji koji ovo radi, ali je glupo i ruzno, svaki dan ima nesto slicno.
E sad za pomenuti problem: ja bi poslao tel u ProMobi da se utvrdi sta je problem, ovlasceni je servis, tako da nema potrebe da brines.
Lici na problem oko maticne ili nekih kontakta oko nje. Mozes da uradis fabricki reset i vidis kakvo je stanje posle njega.

@CaptainCrash nista licno- i ovu temu ce da ti izbrisu, imas u kategoriji samsung pomenuti tel i tu pitas, a ne da otvaras novu temu. Nisi prvi ni poslednji koji ovo radi, ali je glupo i ruzno, svaki dan ima nesto slicno.
E sad za pomenuti problem: ja bi poslao tel u ProMobi da se utvrdi sta je problem, ovlasceni je servis, tako da nema potrebe da brines.
Lici na problem oko maticne ili nekih kontakta oko nje. Mozes da uradis fabricki reset i vidis kakvo je stanje posle njega.
Uradio i sad stizu obavestenja ali nema slike na ekranu...inace nisam mogao nista sa power+volume...samo se restartuje do besvesti,nisam mogao uilci u onaj poseban meni...
Na zalost ali msm da mi se opravka nece isplatiti 🫣🫣🫣
Ne mogu da verujem...mazen i pazen sa folijama,staklima,zastitama...daleko od padova i vode ...***a...
Uradio i sad stizu obavestenja ali nema slike na ekranu...inace nisam mogao nista sa power+volume...samo se restartuje do besvesti,nisam mogao uilci u onaj poseban meni...
Na zalost ali msm da mi se opravka nece isplatiti 🫣🫣🫣
Ne mogu da verujem...mazen i pazen sa folijama,staklima,zastitama...daleko od padova i vode ...***a...
Svakako od nedelje saljem da se uradi dijagnostika...ali ne gajim neku nadu.

Nazad
Vrh Dno