Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

ništa, ako sve radi ok zabole te. da si tako ubio tel morao bi da flešuješ neki rom, bilo stock bilo custom. ništa strašno kako god.

Imam note 2 uzet sa mts-a jos davnih dana i ostao je zakucan na 4.1.2, nikad nisam dobio upgrade. Ima li neka preporuka da li da pokusavam da nesto radim da predjem na novi softver, ili da cutim i smrdim ovako jer ce ga to samo usporiti? Ako su preporuke za upgrade na neki nacin (ota i kies ne daju opciju), sta da radim. Takodje imate li neku preporuku za drugu bateriju, misilom drzo ova i sad, ali ne kao pre po dva dana. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Skini odin i instaliraj 4.4.2 open europe ili skini za mts sve jedno mada open europe je verovatno noviji. Posle uradi factory reset, naravno pre toga backupuj sve bitno.

O bateriji sam ja pisao. Uzmi polarcell mislim da se tako zove, ima na ebay.

E to vec nisam do sad radio, ima neko da pomogne u bg (palilula)

E to vec nisam do sad radio, ima neko da pomogne u bg (palilula)
Jednostavno je. Skines Odin i rom. Rom raspakujes iz zip-a da dobiješ md5 file. To ubaciš u PDA polje u Odinu spojis telefon i flashujes. Kucaj na YT ima tutorijal how to flash rom with odin.

Danas i ja cu da narucim pollarcell bateriju ali za note 3 citam dobre stvari oko te baterije pa cu da kupim jednu

Jel mora da mi bude rutovan telefon ili ne? Ima neko da je za pivo dok to odradimo? :)

Jel mora da mi bude rutovan telefon ili ne? Ima neko da je za pivo dok to odradimo? :)
Ma nije tesko slobodno skini fw i odzipuj stavi u odin pda/AP i flesuj, telefon stavis u download mode i stiskas start nemozes da brikujes jedino moze da se brikne ako se flesuje sa pit fajl a ti flesujes samo FW tako da nemas frke :)

Ja porucio upravo dve, jednu za moj, drugu za zenin telefon, spustio mi malo cenu i sve spakovao u jednu posiljku. Koliko se cekaju?
I ja danas narucio jos jednu ali ova sa vat-om sto je, pa sta znam bi trebalo za nedelju dana da stigne kod nas nije daleko

A sta je ovo sa Vat? Nesto treba da doplatim kad dojde ili

Poslednja izmena:
Ma rekoh ti cena sa njihovim porezom. Ja kad sam rekao da hocu dve, skinuo mi porez (19%) i poslao obe zajedno.

Ma otkud znam, ja dobih dve za 25€, a jedna je bila po 14.90

Skini odin i instaliraj 4.4.2 open europe ili skini za mts sve jedno mada open europe je verovatno noviji. Posle uradi factory reset, naravno pre toga backupuj sve bitno.

O bateriji sam ja pisao. Uzmi polarcell mislim da se tako zove, ima na ebay.
Jel moze neko da da link za dobar rom, da ne skinem nesto pogresno?

Jel mi SMO verzija ok ili moram tekom srbija opciju posto je mislim taj do sad bio?

Imam opciju da biram
Serbia (SMO)
Serbia (Telekom)(TRS)
Serbia (Telenor)(MSR)
Serbia (VIP)(TOP)
Posto mi je telefon sim free da ga ne zakljucam sa nekim drugim?

Imam opciju da biram
Serbia (SMO)
Serbia (Telekom)(TRS)
Serbia (Telenor)(MSR)
Serbia (VIP)(TOP)
Posto mi je telefon sim free da ga ne zakljucam sa nekim drugim?

Onaj citi SMO taj nema bloatwere u njemu inace mozes da flesujes koji hoces nece se zaklucati

Znaci samo da ispratim pricu preko odina, sta za bekap da koristi, posto nije rutovan...

Koristim, samo pitam jel dovoljan ili je nesto drugo bolje/preppruceno?

Savio 4.4.2 preko odna, malo me zezali USB drajveri, ali to kad je prošlo, ostalo kao po loju. Nisam ni factory reset radio posle, a sve mnogo fluidi je radi, čak mi deluje da se i baterija popravila, ali će i to polarcell da sredi do kraja...

Interesuje me da li moze i gde se nalazi ta opcija, da se ukljuci na Note 2 da pokazuje ikonicu olovke kada je olovcica izvucena, kao sto ima Note3, Note 4? :)

Ima, ne znam sto ti ne pokazuje
d86a7ac7439f9af95e147f25c63f474d.jpg

U pitanju je telefon od devojke, 4.4.2 je Android. Bila je izgubila olovcicu, nije je imala jedno vreme i onda sam joj kupio drugu novu original. Mada vidim da kada se izvuce ne izbacuje tu ikonicu. A olovcica kao olovica sve super radi. Pa sam mislio da nema mozda nesto da treba da se ukljuci ili sta vec? :trust: Ne znam zbog cega nema te ikonice kada je olovcica aktivna. :trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno