nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
E ***a, sad je kasno.
Sta sad da radim?
Sta sad da radim?
Jednostavno je. Skines Odin i rom. Rom raspakujes iz zip-a da dobiješ md5 file. To ubaciš u PDA polje u Odinu spojis telefon i flashujes. Kucaj na YT ima tutorijal how to flash rom with odin.E to vec nisam do sad radio, ima neko da pomogne u bg (palilula)
Ma nije tesko slobodno skini fw i odzipuj stavi u odin pda/AP i flesuj, telefon stavis u download mode i stiskas start nemozes da brikujes jedino moze da se brikne ako se flesuje sa pit fajl a ti flesujes samo FW tako da nemas frkeJel mora da mi bude rutovan telefon ili ne? Ima neko da je za pivo dok to odradimo?![]()
Ja porucio upravo dve, jednu za moj, drugu za zenin telefon, spustio mi malo cenu i sve spakovao u jednu posiljku. Koliko se cekaju?Danas i ja cu da narucim pollarcell bateriju ali za note 3 citam dobre stvari oko te baterije pa cu da kupim jednu
I ja danas narucio jos jednu ali ova sa vat-om sto je, pa sta znam bi trebalo za nedelju dana da stigne kod nas nije dalekoJa porucio upravo dve, jednu za moj, drugu za zenin telefon, spustio mi malo cenu i sve spakovao u jednu posiljku. Koliko se cekaju?
A kako moze ova sa porez da bude jeftina od ove drugeMa rekoh ti cena sa njihovim porezom. Ja kad sam rekao da hocu dve, skinuo mi porez (19%) i poslao obe zajedno.
Jel moze neko da da link za dobar rom, da ne skinem nesto pogresno?Skini odin i instaliraj 4.4.2 open europe ili skini za mts sve jedno mada open europe je verovatno noviji. Posle uradi factory reset, naravno pre toga backupuj sve bitno.
O bateriji sam ja pisao. Uzmi polarcell mislim da se tako zove, ima na ebay.
Jel mi SMO verzija ok ili moram tekom srbija opciju posto je mislim taj do sad bio?
Imam opciju da biram
Serbia (SMO)
Serbia (Telekom)(TRS)
Serbia (Telenor)(MSR)
Serbia (VIP)(TOP)
Posto mi je telefon sim free da ga ne zakljucam sa nekim drugim?
Za beckup moras kies da koristisZnaci samo da ispratim pricu preko odina, sta za bekap da koristi, posto nije rutovan...
Ne,mislim da samo kies radi na samsung druge programe nece da rade,slicno kao sa iphone i itunesKoristim, samo pitam jel dovoljan ili je nesto drugo bolje/preppruceno?
Nema vise KIES sad se zove nekako drugačije, nešto smart bla bla...Za beckup moras kies da koristis
Mislim da ne radi na postare telefone to je za s6, pa nadalje tako mislimNema vise KIES sad se zove nekako drugačije, nešto smart bla bla...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari