Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ma isto je. Mislim da cak bolje naleze tj. lakse ju je nacentrirati...Uostalom videces. Fazon je da kao mehurici (ako ih ima) nestaju sami od sebe posle 24h,ali ja sam ih isterao napolje kao sto uvek radim. Evo je folija,stoji i dan danas kao salivena...

Samo polako... [emoji6]

Ni ja nisam ranije dozvoljavao da ijedan ostane. Malo duze traje precizno stavljanje ali vredi.

Oti ne koristite temperd glass ? Ja sam odavno bacio foliju na note 3 sada koristim samo zastitno staklo

Jedini temp glass koji sam nasao u momentu kupovine je bio skoro 30$ bez shippinga, bilo mi nesto mnogo u tom momentu.

Mislim da ce biti dovoljna folija za sada...Jos da nadjem neki super case ...

Uzimaj najjeftiniji... odlicno radi posao. Znam da ne moze jeftniji od ovoga, koliko je mene izaslo...

Prilozi

• My eBay Purchase History.png
    My eBay Purchase History.png
    53.1 KB · Pregleda: 105
Ma samo stavi po 2$ za svaku aukciju i prolazi sigurno. Toliko stvari mi je stiglo ispod 1$ da mi je prosto neprijatno zbog prodavca i njegovog profita :)

Poslednja izmena:
Legla folija.... Dosta cudan osjećaj pod prstima, valjda cu se navici. Otišla malo u stranu jer mi je nekako ispala kad sam je namjestio dolje i posle nisam htio da je skidam pa centriram, mozda 1-2mm nije na mjestu.

Spen, skoro da me nervira kad povucem preko ove gume.

Ono sto je super, je sto citavo popodne koristim telefon, skoro da nema otisaka. Stvarno odlicno.

Navici ces se. I meni je bilo cudno u pocetku da koristim olovku ali sad ne obracam paznju. Valjda se ruka navikla...Jeste drugaciji osecaj jer folija nije kao ove obicne PVC ali videces da ce mnogo bolje da te sluzi...Sto se otisaka tice vec sam ti pisao da ces zaboraviti kad si obrisao ekran... [emoji2]

Stigao note sa servisa,sredio ga covek za 20 evrica..Nisam hteo da kidam zivce pa mi bilo lakse ovako..Jedan savet,kako i cime da sacuvam EFS?

Multi tool by Dr Ketan.

Sta moze da bude problem,sa olovkom radi perfektno ali sa prstima zastajkuje,secka,zaledi se..Znaci vec me boli glava od ovog telefona..

Nije telefon kriv...

Seci nokte. :)

Kriv nego sta..Prosli note 2 je bio kao zver,ni najmanji problem a ovaj od kako sam ga uzeo samo neki problemi..

Ja bi te savetovao efs backup da uradis ili preko terminal ili jos bolje preko philz ili twrp rikaveri one aplikacije ne koristi neki prave backup ali ne prave restore

Przo pitanje, jel note 2 pravi bolje fotke od m8? Znam da bas nije u potpunosti cezano za temu, ali nikako da mi neko dan konkretan odgovor.

Pa zavisi sta gledas kod fotke. M8 ce sigurno dati bolje rezultate kod slabijeg osvetljenja, na note 2 ce mozda biti vise detalja u nekim situacijama...

Posedujem Note 2 GT-N7100,medjutim jos nisam dobio zvanicni kitkat za njega.Procitao sam da je odavno pusten update.Da li neko zna koja je fora,mozda to ide po regionima i drzavama? Pokusavao sam preko kies-a i direktno iz telefona,ali pise da su najnovija azuriranja vec instalirana.Da li da sacekam jos malo,mozda i stigne zvanicni update ili da skinem firmvare sa zvanicnog samsung sajta i ubacim preko Odin-a?

Posedujem Note 2 GT-N7100,medjutim jos nisam dobio zvanicni kitkat za njega.Procitao sam da je odavno pusten update.Da li neko zna koja je fora,mozda to ide po regionima i drzavama? Pokusavao sam preko kies-a i direktno iz telefona,ali pise da su najnovija azuriranja vec instalirana.Da li da sacekam jos malo,mozda i stigne zvanicni update ili da skinem firmvare sa zvanicnog samsung sajta i ubacim preko Odin-a?
Ja sam ubacio onaj francuski odma kad je izasao, a ima vec dosta ;)

Pa vidim da na sammobile sajtu ima da se skine za nekokiko drzava,ima i za Srbiju telenor i vip.Da li je bitno za koju drzavu da se skine firmvare ili je sve isto?Da li mora da bude rutovan telefon kad ubacujem preko Odina?

Pa vidim da na sammobile sajtu ima da se skine za nekokiko drzava,ima i za Srbiju telenor i vip.Da li je bitno za koju drzavu da se skine firmvare ili je sve isto?Da li mora da bude rutovan telefon kad ubacujem preko Odina?
Ne mora da bude rootovan. Otprilike je sve isto, gledaj da skines najnoviji open Europe ili onaj francuski.

Koji hoces mozes da flesujes samo gledaj da nije brendiran

Koji hoces mozes da flesujes samo gledaj da nije brendiran
Najsveziji koji ima a da nije brendiran je za Izrael.Ne znam da li njega da skinem ili neki drugi.Vidim da imaju za Bosnu i Sloveniju koji nisu brendirani iz avgusta.Ali valjda je sve isto,nebitno koji je mesec,jer pored svakog stoji 4.4.2.

Vrh Dno