Stigla folijaNarucio Buff pa cemo da vidimo.
Ma negledaj te, ima dobre oko 3-5 eura isto so kvalitet H9 zastitaJedini temp glass koji sam nasao u momentu kupovine je bio skoro 30$ bez shippinga, bilo mi nesto mnogo u tom momentu.
Mislim da ce biti dovoljna folija za sada...Jos da nadjem neki super case ...
Ja sam ubacio onaj francuski odma kad je izasao, a ima vec dostaPosedujem Note 2 GT-N7100,medjutim jos nisam dobio zvanicni kitkat za njega.Procitao sam da je odavno pusten update.Da li neko zna koja je fora,mozda to ide po regionima i drzavama? Pokusavao sam preko kies-a i direktno iz telefona,ali pise da su najnovija azuriranja vec instalirana.Da li da sacekam jos malo,mozda i stigne zvanicni update ili da skinem firmvare sa zvanicnog samsung sajta i ubacim preko Odin-a?
Ne mora da bude rootovan. Otprilike je sve isto, gledaj da skines najnoviji open Europe ili onaj francuski.Pa vidim da na sammobile sajtu ima da se skine za nekokiko drzava,ima i za Srbiju telenor i vip.Da li je bitno za koju drzavu da se skine firmvare ili je sve isto?Da li mora da bude rutovan telefon kad ubacujem preko Odina?
Najsveziji koji ima a da nije brendiran je za Izrael.Ne znam da li njega da skinem ili neki drugi.Vidim da imaju za Bosnu i Sloveniju koji nisu brendirani iz avgusta.Ali valjda je sve isto,nebitno koji je mesec,jer pored svakog stoji 4.4.2.Koji hoces mozes da flesujes samo gledaj da nije brendiran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari