Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Planiram da stavim ovaj zadnji rom što je preporučio @panpetar
Telefon mi je na custom nikad rutovan sim free. Da li treba nešto da uradim pošto je prvi put da ubacujem rom... i da li je moguće da se vratim na custom ako budem hteo...?

Nista spec, root, custom recovery (twrp ili neki drugi) da bi mogao da instaliras neki rom i to je to. Jednom kad ubodes rom koji tebi odgovara, nikad se vise neces vratiti na stock.

Pogledaj tj prociraj uputstvo za instalaciju Dr Ketan ROM-a. Sve ti je tamo objašnjeno. Veoma je važno da koristiš CWM koji je tamo preporučen. Ja sam pokušao sa drugim CWM ali mi se prilikom instalacije u Aromi dosta opcija nije pojavilo a trebalo je. Srećno!

Primetio sam da mi u opcijama share via nedostaje za viber i fb mesenger..da li to mogu da aktiviram?

8496d0cb1f41e2e89bee8c5dcc7e099d.jpg
53c4e09837b6fe7d60a181f3375052a6.jpg
b812af39414b6df8bc6059bdcd52f098.jpg

Fenix posle par dana koriscenja....

Uvijek. 3 gmail naloga, exchange, vremenska, sta ja znam sta jos...Lokacije takodje upaljene zbog swarm-a.

Nekako mi se cini da mi je nesto pojelo batt ali nemam pojma sta. Standby je zaista dobar, mozda cak i 1% na sat, ali u toku koriscenje leti baterija. Mozda je i ona u pitanju, 'bem li ga.

Ima li neko da je u toku koji program se koristi za povezivanje sa PC ali mi je potreban jer sam polomio displej pa da koristim nesto tipa on screen dok mi ne stigne novi..tj.gledam da ustedim 72€ preko neta porucio nov 78€sa postarinom a ovuda traze 140-150na ruke bez ugradnje...hvala unapred

Nisam siguran koliko je taj display od 78€ dobar. Skoro sam i siguran da nije sAMOLED.

Nadam se prateci feedbackove da 100% nisi u pravu,moze da se omane ali uglavnom su skinuti sa neispravnih uredjaja (originalnih)

Poslednja izmena:
Preporucite neku dobru anti fingerprint foliju. Cini mi se da ni ne primaknem prst ekranu, vec je musav. Izgleda da se potpuno potrosio taj fabricki coat ili sta vec i sad je katastrofa. Nije bitna cijena, samo da sto manje prima otiske.

Batali foliju. Uzmi Tempered Glass screen protector.

Ja sam uzeo Buff Ultimate Screen Protector. Folija je malo deblja od ovih obicnih i nekako kao da je gumirana. Koristim je vec mesecima i nema nikakvih vecih ogrebotina ili slicno. Treba da prodje dosta vremena da ekran postane musav. Preporucujem...
samsung_20note.jpg
:cool:

+1 za Buff foliju. Imam je već 2 meseca na Note2, lako se postavlja, nema mehurića, i jeste malo deblja od običnih folija. Pod prstima je neki "gumeni, elastični" osećaj ali se brzo navikne na to. Mana je što je malo nezgodna za upotrebu stylusa, upravo zbog te gumeno/plastične teksture.

Jel ok da note 2 punim punjacem od tableta note 10.1 2014? Kao da se brze puni nego originalnim n2 punjacem, a i ovaj je duplo veci.

Mreza jeste bila 3g i upaljena data konekcija ako na to mislis. To nikad, nikad ne gasim.

Ono sto je interesantno, je taj standby usage. Na 4.3 sam se mucio oko lokacija i play store services drain-a. Ovdje toga uopste nema. Moze telefon po par sati da stoji u stdby rezimu, potrosi manje od 1%/1h sa svim mogućim servisima i notifikacijama. Bas dobro odradjen rom.
Nakon ovog gore rez sam imao 1d11h i skoro 5h screen on.

Sad trenutno je 50% batt, 15h usage i 3h scr on.

Mreza jeste bila 3g i upaljena data konekcija ako na to mislis. To nikad, nikad ne gasim.

Ono sto je interesantno, je taj standby usage. Na 4.3 sam se mucio oko lokacija i play store services drain-a. Ovdje toga uopste nema. Moze telefon po par sati da stoji u stdby rezimu, potrosi manje od 1%/1h sa svim mogućim servisima i notifikacijama. Bas dobro odradjen rom.
Nakon ovog gore rez sam imao 1d11h i skoro 5h screen on.

Sad trenutno je 50% batt, 15h usage i 3h scr on.
Na kom romu je to? Ja sam stavio Dr Ketan i jedva izdrzi 15 sati sa 3.5 sata ekrana.

Phoenix 18.8 + aGNi pure kernel. Clean install a preko Titaniuma sam vratio svega 10-ak aplikacija. Ostalo sve sa PS-a skinuto.

Ovo je stvarno odlican rezultat. Kad budes mogao probaj samo wifi, bez 3G.

Nazad
Vrh Dno