Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ja nisam odradio, nemam vremena da se zezam sa aplikacijama. I ovako mi za sad radi super.

Čudno mi da ima problema oko rutovanja Galaxy Note 2 N7100 moedla. Ja sam N7105 mode rutvao bez ikakvih problema. Čak sam i konx uspeo da onemogućim. Iskoristio sam i triangle away i resetovao brojač na 1. Trebalo bi da sve to funksioniše i na N7100

Meni prosao iz prve ali sam se napatio sa super su update dok nisam slucajno upalio play store i odradio update.

Jel' se stabilizovala ponuda 4.3 romova? Jel' ima neki noviji build od MK4?

Šta da stavim SotMax?

Ljudi sta se zbiva kada odradite clean install novog roma i odradite wipe cash ali bez brisanja dalvik cash.
Ima li nekih posledica u radu sistema i je li moguce odraditi brisanje dalvik cash kasnije bez posledica gubljenja aplikacija?

Pablo trenutno nemas bolji rom ,probao sam par komada i sa svima problemi

Jel' se stabilizovala ponuda 4.3 romova? Jel' ima neki noviji build od MK4?

Šta da stavim SotMax?

Pa moj je predlog Sotmax jer sam ga skoro stavio i stvarno je kako navodi stabile as Rock. Sve funkcije sa pen window rade perfektno a baterija je odlicna. Jedini bug koji sam primetio je soft button light nece da ostane allways on gasi se standardno posle nekog vremena. Super stvar je sto nisi ogranicen sa penaindow aplikacijama moze da se ubaci bilo koja isto vazi i za mulfiwin. Opciju.

Ja sam danas prešao na CM11. Instalirao preko cm10.2 + novi pa-gapps.

Naravno wipe Dalvik/Cache.

btw, juče sam probao jedan od ovih TW 4.3 romova i odustao jer ne umem da namestim da me firmin exchange ne zeza sa security policies. :(

Poslednja izmena:
Probaj sad, meni iz telenora nalazi, ali necu da odradim :d

Kako ste vi zadovoljni koji ste odradili official update? Baterija i sve redno? I jel ima ovaj quick panel olovcicom na gore kad se odradi swype?

Ne znam ni ja da li da odradim update. Tel mi je svercovan iz Madjarske. Prijavljuje da postoji update. Ali me jako mrzi da resetujem tel na fabricka posle update-a. Dajte utiske, ko je odradio.

Ja sam uradio jos pre par dana...ipak.mora da se uradi reset..poceo je da usporava ...baterija traje krace ...videcu posle reseta sta ce biti.

Hint: Ketan's Knoxfree 4.3

Ja sam uradio jos pre par dana...ipak.mora da se uradi reset..poceo je da usporava ...baterija traje krace ...videcu posle reseta sta ce biti.

Ja rekoh, jos ranije, ali pustio sam te da vidim koliko ces da izdrzis :)

Oficijelni 4.3, wifi kopiranje sa desktop masine radi duplo brze.

Je li koliko izvlacis? I na kojem wifi standardu b/g, n?

Nazad
Vrh Dno