Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Može li neko da okači sys.txt od IGo Primo koji pouzdano radi na Note 2.

Zaglavi mi na Autodetecting GPS receiver i neće dalje.

Koristi li neko CM intenzivno? Htio bih da malo probam nonTW rom pa mi se cini najboljim izborom...

Problemi? Baterija? Koji kernel...?

Ja. CM 10.2 Nightly. Generalno instaliram redovno svako 2-3 veče najnoviji build negde od juna/jula.

Iskreno, nedostaju neke stvari sa TW. Sa druge strane navikao sam se na 4.3 tako da tu nema nazad. Čekam zvaničan TW 4.3 pa ću mu dati šansu. Mada će uskoro CM11 baziran na KitKat 4.4 tako da opet dilema ;) Ili trilema ako pređem na Note 3.

Baterija - recimo da je možda malo slabija nego nego Omega koju sam poslednju koristio. Fora je što meni ni na na jednom romu baterija ne može da izdrži dva dana, pa da li ide na punjač sa 20% ili 30℅ dođe mi na isto.

Kernel? - ja tu ništa ne diram ;)

Sta ti najvise nedostaje a sta najvise koristis u odnosu na Tw?

Da li da idem na nightly verzije ili stable?

I ja punim svako vece za svaki slucaj, ali recimo redovno mi ostane oko 40% u periodu od 7-22h...

Ima li bilo kakvih problema u radu?

Skinuo sam i gapps i build i sve samo eto, nesto mi se ne da da flesnem... :)

Sad se više i ne sećam ;)

Smartstay i još neki guesrures sigurno Samsung tastatura i S Note. Generalno S Pen.

Šta sam dobio.?

Lockscreen widgets, bolji notification. OTA update. Cela "ne šarena" filozofija mi je mnogo bliža. Look & feel - što bi rekli braća englezi ;)

Stable je dosadan. To imam i sa Samsung TWom. ;)

Inače je sve rock stable.

Važna napomena. AOSP romovi ne rade sa NTFS i exFAT SD karticama. Ako ti je tako formatirana neće je videti a postoji šansa i da ih obrišu.

Poslednja izmena:
Nemam sd karticu tako da to nece biti problem.
Dakke definitivno nightly da flesujem?

Kako mislis 4 komada? Skinuh ovaj prvi sa liste na onom njihovom donwload sajtu.... Jedini sam gapps morao sa drugog mjesta da skidam

Imam problem sa Play Service-om,nece da mi uradi update. Be pomaze brisanje I dodavanje naloga niti clear cache/data...Da nine zbog gapps koje sam skinuo sa jednog drugog sajta?

Sta uraditi?

Sad cu taj link da probam.

Edit:
Radi sve sad,hvala.

@bbKing
Koji mod za display koristis? Dynamic,Natural....

Sta bi trebalo odmah promijeniti u podesavanjima?

Inace,imam osjecaj da je boot duplo brzi na CM nego na Omega romu...

Poslednja izmena:
Da li pre flesa procurelog 4.3 treba uraditi backup efs-a i kako preko CWM-a?

Nije moj telefon, ali mislim da nije Philz. U slucaju da ne odgovara, mogu li se posle vratiti na 4.1.2 bez problema?

Ima li neko ideju kako da ovo popravim?

Prilozi

• 2013-11-05-17-47-00.png
    2013-11-05-17-47-00.png
    217.3 KB · Pregleda: 130
U pocetku sam mogao sve živo da ažuriram i aplikacije i sistem,međutim od kad sam ga odneo na dekodiranje i od kad sam zatekao aplikaciju Superuser ona poruka mi se non stop pojavljuje kad pokušam ručno ažuriranje sistema i sad samo mogu da ažuriram aplikacije i to je to.

Pregazi sa firmverom sa sammobile. Ionako će update za naše telefone (sa mreža) ko zna kad.

Da li je neko probao onaj DN3 rom?

Jel' ima negde mod za transparent status bar?

Nazad
Vrh Dno