Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Naravno druze treba sve pokusati
Za kukanje uvek ima vremena

Kakav crni otisak za 100, 200e. Prijavi za prevaru ako se smiluju pa ga nađu preko imeia telefona sa koga se javio. mada sumnjam ako nemaš nekog u policiji.

Shajze za prevaru..al vodis se time da ako je previše dobro da bi bilo istinito, onda nije istinito. Bas ces da dobijes n7100 po ceni s3.

Anyway, koliko bas planira da predje na note 3? Meni se bas svidja i brdo stvari su dodali i unapredili, ali ipak ostajem na dvojci i cekam cudo od četvorke, vrh je dvojka da bi otisla u penziju. Olaksava mi to sto je s pen isti, nema neke promene drasticne, tako da se ceka sledeci septembar :)

Pablo, jesi li video sta sam ja gore napisao? Ti uredjaji uopste nemaju elektroniku za GSM mrezu. Da je IMEI problem, bilo bi lako resiti.

Pablo to i nije telefon procitaj malo po netu

Video sam. Mada mi je malo glupo sto prave live demo unit koji ima istu plocu kao i normalan samo nema stavljenu elektroniku za GSM mrezu.

@ProMaster: taj tvoj ortak je bas ispao glup u drustvu. Moze telefon da bude zakljucan za bilo koju mrezu ali ti kad ga upalis bez kartice ili sa karticom drugog operatera trebalo bi da dobije Emergency Calls Only i da mozes da zoves 911 i 112. I naravno u About phone i status dobijes jacinu signala mreze koju hvata.

Ja sam se jednom opekao kad sam kupovao Note1 - nasao sam se sa likom u BG-u kod Ž stanice i uzeo Note1 sa overenom garancijom iz telenora ali bez racuna, ja otvaram kutiju, skidam futrole i po prvi put palim telefon i stvarno telefon je bio nov bez tackice - fazon uzet na firmu i nema fiskalnog ima samo fakture ali mora da trazi od knjigovodje i poslace mi ako ce mi zatrebati. A i ja sam ispao glup i uzeo telefon iako je lik stavio 061 broj u oglas a telefon sa telenora. Telefon mi je crkao posle 6.5 meseci i ja sam se s onom garancijom iz telenora mogao slikati posto su trazili fiskalni racun ili kopiju ugovora. A lik koji mi je prodao telefon je naravno nedostupan. Popravka u ovlascenom servisu bi me izasla 32k. Telefon sam sredio tako sto sam uzeo isti sa razbijenim i potpuno nefuncionalnim ekranom za 80 evra i samo zamenio njegovu plocu u moj. Posle 2 meseca sam prodao telefon za 200 evra cisto da mi se jos jednom ne desi neko ******.
Dodao sam 150 evra i kupio Note2 star oko 8 meseci sa fiskalnim racunom i garancijom. Mogao sam da kupim i za 320 sa fiskalnim i garancijom ali je imao musku ogrebotinu od pada na strani pa nisam zeleo da rizikujem da ako ce mi zatrebati garancija nek mi je ne odbiju zbog fizickog ostecenja. Je8es 30 evra ako treba da se cimam i nerviram kao u slucaju Note1 koji sam tad mogao kupiti sa fiskalnim i garancijom samo da sam dodao 30 evra vise a ne ja ***** kupim bez fiskalnog ali sa garancijom :wall:
Sad kad sam uzimao Note2 sedeo sam sa likom u kafani nekih sat vremena i uporedjivao IMEI na kutiji, na garanciji i na nalepnici na telefonu, i u samom telefonu, gledao da li je fiskalni racun pravi - izguglao pib Telenora, pogledao da li postoji poslovnica na toj adresi sto je navedena na racunu i da li je papir od racuna pravi odnosno da li pocrni na toplotu. Odradio sam antutu bench, quadrant... Posto je on bio 064 mreza pitam ga kako je nabavio telefon - kaze mi on je drugi vlasnik i telefon je otkljucan galaxy sim unlock-om i stvarno pogledam telefon rootovan i instaliran galaxy sim unlock. Mislim da sam smorio lika za medalju ali kad mu dajem toliko para ili nek se strpi ili nek ide bez para. Ja bi lako nasao drugi telefon za te pare a ono sto sam izgubio 1000 dinara sto sam dosao za BG ko ga hebe...

Sve je to jasno, malo sam vam sad ovim i zatrovao temu, ali eto cisto da neko ko ubuduce trazi Note2 da zna da postoji i ovako nesto, ja iskreno nisam znao, jer nisam Note2 uzimao kao opciju za kupovinu, jer mi stize Lumia 925 do kraja oktobra pa mi ne treba 2 skupa telefona..

Sve ja to znam, evo moze se i po mojoj aktivnosti u dosta tema ovde na forumu videti da cesto menjam telefone, na 2,3 meseca, tako da sam ja video sve i svasta.. Npr mene je jedino lik sa HD2 uspeo da zaEbe, jer mi je poslao telefon koji nisam mogao da upalim pred kurirom i kad sam ga zvao, kaze bateija prazna, kurir naravno ode, a HD2 se upali, a ekran narandzast non stop.. :D To je bilo tad i vise nikad, jer od tad, samo licno preuzimanje cim i malo posumnjam u nekog ili castim kurira sa nekom kintom da saceka par minuta duze.. Ovog puta jednostavno su se sve kockice poklopile u korist ovog majmuna, tako da ono, neka mu ih te pare, i ono sto kazu ove neke tetke, ``dabogda na lekove potrosio`` :D

Shajze za prevaru..al vodis se time da ako je previše dobro da bi bilo istinito, onda nije istinito. Bas ces da dobijes n7100 po ceni s3.

Anyway, koliko bas planira da predje na note 3? Meni se bas svidja i brdo stvari su dodali i unapredili, ali ipak ostajem na dvojci i cekam cudo od četvorke, vrh je dvojka da bi otisla u penziju. Olaksava mi to sto je s pen isti, nema neke promene drasticne, tako da se ceka sledeci septembar :)
Prvo da ga vidim uzivo i cujem utiske drugih pa cu onda da razmislim u jan/feb. Tada ce note2 da bude verovatno oko 300e jer mi je malo ucukan cosak, ali sve super radi. Ja sam note2 platio 480 tako da bi i note3 u to vreme trebalo da bude oko 500e sto mu dodje 200e doplate.
Nego nesto mi interesantan i ovaj note 10.1 2014 koji podrzava mrezu.

Naravno, nista dok se ne vidi uzivo.

P.s. u mojoj poruci treba "koliko VAS planira da zameni.." a ne koliko Bas :)

Evo sta sam danas nasao u oglasima...Citiram: "star 1 dan, original note 2 7100, kupljen u svajcarskoj. koristi se kao tablet, ne mogu se obavljati pozivi sa njega, jer je ogranicena serija demo unit. moze svaka zamena, sms. samo bgd"...

Ogranicena serija demo unit...Hahahahaha...A cena ni manje ni vise nego 310e...

Nadam se samo da ovo nisi ti Promaster :D

Poslednja izmena:
Naravno, nista dok se ne vidi uzivo.

P.s. u mojoj poruci treba "koliko VAS planira da zameni.." a ne koliko Bas :)

Ja nisam odusevljen izgledom trojke uopste. Ostavicu rezervu kad budem imao prilike da pogledam uzivo telefon, ali za sad sam ocekivao sam daleko bolji,ljepsi i no-square izgled sa nekim normalnim materijalom pozadi.

Sto se sw-a tice, sve sto bude na trojci dobice i note 2 (makar 90% stvari).

Za 1080p@60fps me zabolje, za 4k jos vise.

Note 2 i dalje ostaje klasa.

Ima i jedan za 210 i prodavac hoće da doplati za N1,možda je to Promaster :p

Ja nisam odusevljen izgledom trojke uopste. Ostavicu rezervu kad budem imao prilike da pogledam uzivo telefon, ali za sad sam ocekivao sam daleko bolji,ljepsi i no-square izgled sa nekim normalnim materijalom pozadi.

Sto se sw-a tice, sve sto bude na trojci dobice i note 2 (makar 90% stvari).

Za 1080p@60fps me zabolje, za 4k jos vise.

Note 2 i dalje ostaje klasa.

Slazem se sa tobom. Od napred je i OK ali nista specijalno kako sam ocekivao. Nekako mi lici na uvelicani Galaxy S2. Ali onaj materijal pozadi, koza ili sta li je vec, je po meni ocaj. OK, ukusi su razliciti ali nije mi jasno da nisu mogli da odrade to sve malo bolje i lepse (npr. od aluminijuma). Ovako samo jos fali da mu dodaju poneki Swarovski kristal i bice pravi hit u ulici Strahinjica Bana...

P.S. Cuvacu ja moju dvojcicu jos neko vreme. Nista joj ne fali... ,)

Ima i jedan za 210 i prodavac hoće da doplati za N1,možda je to Promaster :p

Moguce,moguce... :D

Haha.. Ne to nisam ipak ja.. Ogranicena serija LOL.. :D

A ovo za Note 1 sam bio ja.. :) Realno zbog onog debi ldanta mnogo gubim, pa gledam da izvucem sto bolje novce, samo ne pricam da je specijalna serija.. Lepo sam ti i iskreno reko sta je i kako je, a cak nisam ni znao da si ti.. :D

Fazon je da ovi sto ih prodaju za 170, imaju mnooogo uredjaja, neki lik iz Nisa valjda mi reko da ima vise komada.. :D

A i kad pogledas nema logike da bude on sad nesto mnoooogo jeftin.. Pa koliko kosta zamena ekrana na Note2 ? Koliko kosta, maska.. ALi ono pojeo sam go*no dajuci drugom da mi uzima telefon i sad mi je to to.. Mislim da cu spustiti cenu na 180 i da cu s tom cenom zavrsiti, tj ako ga prodam prodam, ako ne rasturicu ga i prodavati delove...

Poslednja izmena:
Nema logike da bude džabe to stoji, ali postavlja se pitanje kome uopšte treba takav uređaj za ipak nemali novac, mali je za tablet a za 200e ima i telefona i tableta da biraš. Biće zeznuto...

Ali ne možeš ni iz delova izvuci puno više pošto imas samo jedan vredan deo - ekran. Nek iz njega izvučeš 150 evra i to je otrilike to. Ploca ti ne vredi posto nema ekektroniku za GSM. Micro usb konektor kosta oko 20$ da se poruci iz kine, kamera oko 30$. Prednja kamera, slusalica, senzori, 3.5mm jack nek košta sve zajedno 30$. Puno cimanja a za šta?

Nema logike da bude džabe to stoji, ali postavlja se pitanje kome uopšte treba takav uređaj za ipak nemali novac, mali je za tablet a za 200e ima i telefona i tableta da biraš. Biće zeznuto...

Skroz tacno, ali mozda nekome bude potreban bas takav komad hw.. :D haha kako se tesim samo, majko moja mila..

@Pablo

Ma znam, sve sam racunao, ali ono, nisam pametan vise..

Sta bi sa policijom druze
Ima li kavih vesti ili pojeo vuk magarca

Sta bi sa policijom druze
Ima li kavih vesti ili pojeo vuk magarca

Nista konkretno, rekao je brat da ce pokusati preko nekog prijatelja koji radi na tome, ali ono, cak i da ga nadju, verovatno bi morao da idem sam licno da ga bijem, jer kao sto rece neko ovde, moja (drugova) rec protiv njegove..

Probacu da nadjem u francuskoj nesto, valjda ih tamo ima vise pa ih i lome, samo sto imaju osiguranja pa im sredjuju, al ako me to ukenja, cool, samo ce me opet izaci kao da sam ga kupio u Telenoru sacuvaj Boze.. :D i to bez ugovora.. :D

Evo sad sam nasao gomilu na ebayu, samo mi je jos nesto cim.. :D Sta ako je i taj skrsen za 150$ neki kao ovaj moj.. :D Nisam nikad kupovao preko ebay-a nzm kakva je procedura.. A jel moze samo ploca da se kupi??

http://www.ebay.com/itm/OEM-SAMSUNG...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item20d6ca4920

Poslednja izmena:
Pa bolje da ulozim 100e i da imam telefon do jaja, nego da izgubim 150e, i da posle dodajem za krsten telefon.. Nzm mozda i ne razmislajm kako treba, stvarno sam prso, znaci od juce samo na ovo mislim i na to kako je neki som uspeo da iz*ebe ovu budalu i mene sa njim..

Nije ti lako shvatam
Vidi raspitaj se ,pretledaj net pa izaberi najbezbolniju opciju

Pa bolje da ulozim 100e i da imam telefon do jaja, nego da izgubim 150e, i da posle dodajem za krsten telefon.. Nzm mozda i ne razmislajm kako treba, stvarno sam prso, znaci od juce samo na ovo mislim i na to kako je neki som uspeo da iz*ebe ovu budalu i mene sa njim..

Samo polako, ostavi da se slegne, pa ce nesto vec da se smisli. Imam druga kome je neko nudio polomljen n7100, pa ako nije otisao, javicu ti.

Samo polako, ostavi da se slegne, pa ce nesto vec da se smisli. Imam druga kome je neko nudio polomljen n7100, pa ako nije otisao, javicu ti.

Vazi, vidi, pa ako bude nesto pusti pm.. Hvala..

Ae samo neko ako mu nije tesko ko je upucen u to sta ustvari fali ovom demou, da vidi na ebayu, da li moze samo ova maticna ploca ili tu ima jos nekih ebacina, pa da uzimam bolje slomljen.. Realno do 150$ bi dao za neki na ebay-u.. I da, da li ima razlike izmedju onog za AT&T mrezu, da li moze od njega da se zbudzi nesto, znam da verizon ne moze, ali ovaj takodje ima taj modem klasican GSM..

Poslednja izmena:
Vidi samo bez zurbe. Prati oglase pojavice se neki sa polomljenim ekranom. Ja sam polomljeni N7000 cekao oko tri meseca. Mislim bilo je u oglasima tih telefona sa polomljenim ekranom ali je svaki za svoj trazio od 160-180 evra uz izgovor da jeste ekran polomljen ali radi. Ja sam na kraju kupio za 80 evra N7000 koji je bio skroz mrtav i rasklopio sam ga pred likom da probam njegovu plocu na mom ekranu i kad sam video da je ispravna uzeo sam je. Jednostavno lik je bio student i verovatno mu je hitno trebala lova pa ga je zato dao za 80. Svaki dan nekome hitno zatreba lova pa je voljan da proda svoj uredjaj ispod cene.

Nazad
Vrh Dno