Kakav crni otisak za 100, 200e. Prijavi za prevaru ako se smiluju pa ga nađu preko imeia telefona sa koga se javio. mada sumnjam ako nemaš nekog u policiji.
Pablo, jesi li video sta sam ja gore napisao? Ti uredjaji uopste nemaju elektroniku za GSM mrezu. Da je IMEI problem, bilo bi lako resiti.
Pablo to i nije telefon procitaj malo po netu
a ono sto sam izgubio 1000 dinara sto sam dosao za BG ko ga hebe...
Prvo da ga vidim uzivo i cujem utiske drugih pa cu onda da razmislim u jan/feb. Tada ce note2 da bude verovatno oko 300e jer mi je malo ucukan cosak, ali sve super radi. Ja sam note2 platio 480 tako da bi i note3 u to vreme trebalo da bude oko 500e sto mu dodje 200e doplate.Shajze za prevaru..al vodis se time da ako je previše dobro da bi bilo istinito, onda nije istinito. Bas ces da dobijes n7100 po ceni s3.
Anyway, koliko bas planira da predje na note 3? Meni se bas svidja i brdo stvari su dodali i unapredili, ali ipak ostajem na dvojci i cekam cudo od četvorke, vrh je dvojka da bi otisla u penziju. Olaksava mi to sto je s pen isti, nema neke promene drasticne, tako da se ceka sledeci septembar![]()
Naravno, nista dok se ne vidi uzivo.
P.s. u mojoj poruci treba "koliko VAS planira da zameni.." a ne koliko Bas![]()
Ja nisam odusevljen izgledom trojke uopste. Ostavicu rezervu kad budem imao prilike da pogledam uzivo telefon, ali za sad sam ocekivao sam daleko bolji,ljepsi i no-square izgled sa nekim normalnim materijalom pozadi.
Sto se sw-a tice, sve sto bude na trojci dobice i note 2 (makar 90% stvari).
Za 1080p@60fps me zabolje, za 4k jos vise.
Note 2 i dalje ostaje klasa.
Ima i jedan za 210 i prodavac hoće da doplati za N1,možda je to Promaster![]()
Ali onaj materijal pozadi, koza ili sta li je vec, je po meni ocaj.
Nema logike da bude džabe to stoji, ali postavlja se pitanje kome uopšte treba takav uređaj za ipak nemali novac, mali je za tablet a za 200e ima i telefona i tableta da biraš. Biće zeznuto...
Jel moze da mu se zameni ploca i da šljaka? Nadje neki skrcan i prepakuje
Pa gde da ga nadjem..Nema nigde trazio sam..
Mada nisam siguran da moze, ali ono..
Sta bi sa policijom druze
Ima li kavih vesti ili pojeo vuk magarca
Pa bolje da ulozim 100e i da imam telefon do jaja, nego da izgubim 150e, i da posle dodajem za krsten telefon.. Nzm mozda i ne razmislajm kako treba, stvarno sam prso, znaci od juce samo na ovo mislim i na to kako je neki som uspeo da iz*ebe ovu budalu i mene sa njim..
Samo polako, ostavi da se slegne, pa ce nesto vec da se smisli. Imam druga kome je neko nudio polomljen n7100, pa ako nije otisao, javicu ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari