Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ne verujem da mozes dobiti toliko za njega. Ne mogu proceniti, jer ih nema u prodaji. Uglavnom ljudi pokusavaju da ih prodaju na prevaru, pa je zato jos teze oceniti.

Sta bi ti bilo najbolje... Nekome treba displej+touch za N7100 i ti mu ga prodas za to. Ali opet je tesko uzeti i 200e za tako nesto.

Zao mi je sto ti se to dogodilo, pogotovu jer si, ni kriv ni duzan, prevaren.

Pablo, jesi li video sta sam ja gore napisao? Ti uredjaji uopste nemaju elektroniku za GSM mrezu. Da je IMEI problem, bilo bi lako resiti.

Poslednja izmena:
Pablo to i nije telefon procitaj malo po netu
Ne moze sa njime nista da uradi sem da ga koristi kao tablet
Civek je prevaren jer nije dobio sto je kupio
Najbolje da zove lika ili ga prijavi policiji ne gubi nista a moze mnogo da dobije

Lika zovemo non stop, iskljucio je telefon, s ovim su se nasli negde na Cukarici, kod Vitra.. Nema nista od toga da ovo proradi kao telefon, citao sam sve zivo po netu i nema sanse za tako nesto.. Stvarno nisam pametan koliko da trazim, telefon je perfektan znaci tacku najmanju nema na sebi.. ali ajde..

Ma kupio karticu specijalno za tu svrhu i sada je bacio. Jedino da prijavis policiji pa mozda predmet padne kod nekog ko se tek zaposlio pa mu zanimljivo da dozna ko je.
Dok svojim ocima ne vidis nema nista. Kakav drug i jos takva dileja od coveka da ti to kaze umesto da preuzme odgovornost za svoju glupost.
Mene su pre par godina izradili, a sve sam kao proverio i od tada ne kupujem polovne telefone jer mi na kraju ispadne skuplje nego nov.

Ma nema tu ortaka, svi znamo da je to pro kupio. Elem, tu beskorisnu stvar kako znaš i umeš vrati tom od koga si kupio. Ako ne možeš i ako kojim slučajem može da služi kao tablet, pokloni ga nekom....

Ma kupio karticu specijalno za tu svrhu i sada je bacio. Jedino da prijavis policiji pa mozda predmet padne kod nekog ko se tek zaposlio pa mu zanimljivo da dozna ko je.
Dok svojim ocima ne vidis nema nista. Kakav drug i jos takva dileja od coveka da ti to kaze umesto da preuzme odgovornost za svoju glupost.
Mene su pre par godina izradili, a sve sam kao proverio i od tada ne kupujem polovne telefone jer mi na kraju ispadne skuplje nego nov.

Pa dobro, on se jeste malo zezao cisto da me oraspolozi, posto je video da sam prs`o, ali ono.. Ma nikad ovo nisam radio, nego sam bio naso bas lep Note 1 u Valjevu i on je trebao da ide danas tamo, i reko ae kad vec ide, neka ga uzme, medjutim odlozio put, i kao ajde ja sam zauzet, on ce mi naci nesto na oglasima i nas`o ga je hebo mu je kevu..

Lik mu obecao i slusalice, kao cucemo se ovih dana, zovem te ja imam tvoj broj.. Ma nevera najgora.. :(

@ Diablo

Nije beskoristan, fin je za nekog ko ce ga koristiti kao tablet i navigaciju, pa kako je galaxy S prodavan..

Poslednja izmena:
Pa to i rekoh, pokloniš ga nekome kao mini tablet i to je to :)

Takva je prilika, da je tesko obuzdati se :D

No salu na stranu, gde je tebi i malo pameti:

1) Da dajes liku koji blage veze nema da proveri i kupi telefon
2) Da poverujes da moze da se uzme N2 za 280e u odlicnom stanju

?

Znaci na njega moze i regularan softver od note 2 da se flesuje (mislim nije tu nesto poseban), pa onda stavi da ga prodajes za 200 eura, pa spusti na 170 (***. jesi stotku na gubitku ali sta je tu je, spasi sta se moze spasiti), neko ce dobiti ok mini tablet za smesne pare. Nadam se da gps, wifi i sve drugo radi.

Takva je prilika, da je tesko obuzdati se :D

No salu na stranu, gde je tebi i malo pameti:

1) Da dajes liku koji blage veze nema da proveri i kupi telefon
2) Da poverujes da moze da se uzme N2 za 280e u odlicnom stanju

?

E zbog tog ja i ne mogu njega da krivim, ali nemam vremena ni da disem, niti sam gledao kako se krecu cene niti nista.. Zvao me bio decko za Note 1 kao zamena za Lumiu i ja sam mu rekao da je rezervisana, i vidim da je super fon i u celu pricu krenem s namerom da uzmem Note 1 za 240e sa full opremom i garancijom, naravno taj lik nije prevarant, ali ovaj ne ode u Valjevo vec nadje ovog smrada ovde.. Nije da ne zna, nije decko budala, samo eto, ovaj mu ga dao, ovaj prelistao, valjda proverio verziju OS i ono sto sam mu rekao da vidi da nije kinez, al IMEI nije i to je cela prica.. Sta je tu je, gledam da ga prodam koliko prodam, pa cu videti vec, od koliko cu se evropljana oprostiti, 80, 100, 120..

@Telep

Sve radi super, rootovao sam ga malo pre, tj onda kad sam pokusao da ga unlockujem, posto mu je lazov rekao da je sim lock, i ja da ga otkljucam, kad ono NO GO.. Inace WI fi, NFC, GPS, sve radi super..

Poslednja izmena:
Cudno da note 1 jos uvek drzi toliku cenu za uredjaj star 2 godine, verovatno mu i garancija istekla.
Ako je to sve kao note 2 samo bez mreze onda je fin aparat, neko ce da se naigra igrica i procacka sve aplikacije na trenutno najboljem telefonu za male pare.
Bar nisi na potpunom gubitku.

Legendo put pod noge pa u policiju
Nemoj da si lenj

Ma nisam lenj, otici cu ja odmah.. ALi verujem da ce mi reci da nema nista.. Realno broj pripejd, unisten posle upotrebe, liku ne znamo ni ime ni nista, nasli se s ovim kod Vitra, tj iza tamo ili gde vec.. Nemaju odakle da pocnu, a kamo li da ga nadju..

@MPM

Pa ja sigurno necu.. :) Ne mogu ni da ga gledam, sklonio sam ga od mene.. :) Ne salu na stranu, meni ne treba to imam tablet i ovo mi ne treba, treba mi telefon dok mi brat ne donese L925 iz Usa..

Poslednja izmena:
Povedi i drugara naravno posto je on taj koii je zavrsio posao

imao sam jednom davno slicnu situaciju ,dao sam suraku da mi kupi S.E W910 u NS
dopao mi se opis telefona itd,objasnim mu sta da gleda i kako i posaljem lovu ,bilo negde oko 50 eura
***** mi salje telefon sa unistenom maskom ,doduse radio je i nisam pukao para kao ti i jos mi kaze ,sto sta mu fali i to mrtav ozbiljan
od tada kad mi nesto treba sam kupujem a njemu vise ni hleb ne bi dao da mi kupi
tako da svi smo mi prosli tu skolu neko sa manje pucanja neko sa vise

A ja listam oglase jutros, kao i svaki dan sto radim i bas mi bilo cudno zasto je taj Note II toliko malo para. Predpostavljao sam da mu nesto fali. Ima na oglasima stvarno svega i svacega. Ja sam svoj telefon uzeo preko oglasa ali sam ga pregledao u detalje i probao sve pre nego sto sam dao bilo kakve pare. I naravno trazio sam od lika licnu kartu koju sam odmah uslikao za svaki slucaj. Covek nikada ne moze biti siguran na sta moze da naleti...

Bezveze je to sto ti se desilo. Ne znam sta bih mogao sada da uradis kad nemas bukvalno nikakve tragove. Ti ga nisi cak ni video niti znas ko je,a taj broj mobilnog telefona je sad i onako nedostupan. Probaj u policiji i srecno...

P.S. Mozda da kontaktiras administratore sajta na kojem je oglas postavljen. Mozda ne mozes da ga dobijes na taj broj ali je sigurno ostavio neku e-mail adresu da bi postovao oglas. Mislim da bi policija mogla da mu udje u trag makar na taj nacin. Imamo i mi valjda u policiji sektor za visokotehnoloski kriminal...

Poslednja izmena:
A ja listam oglase jutros, kao i svaki dan sto radim i bas mi bilo cudno zasto je taj Note II toliko malo para. Predpostavljao sam da mu nesto fali. Ima na oglasima stvarno svega i svacega. Ja sam svoj telefon uzeo preko oglasa ali sam ga pregledao u detalje i probao sve pre nego sto sam dao bilo kakve pare. I naravno trazio sam od lika licnu kartu koju sam odmah uslikao za svaki slucaj. Covek nikada ne moze biti siguran na sta moze da naleti...

Bezveze je to sto ti se desilo. Ne znam sta bih mogao sada da uradis kad nemas bukvalno nikakve tragove. Ti ga nisi cak ni video niti znas ko je,a taj broj mobilnog telefona je sad i onako nedostupan. Probaj u policiji i srecno...

Sta reci, osim hvala.. Pa i ja uvek kad kupujem telefon, pre nego sto odem da se vidim sa likom trazim IMEI broj.. Mnogi ovi prevaranti koji prodaju kradeno i nemaju pojma, misle da ako ti da IMEI broj da ti mozes odma da vidis sve o telefonu, pa se zentaju, licna karta pod obavezno.. DO skoro sam na dropboxu imao 5,6 slika nekih LK ljudi od kojih sam kupovao telefone, posto sam cesto menjao, ali ovo me sad zakopalo u svakom smislu..

Cudi me da ima bas dosta ovakvih telefone, a nema resenja za njih, da li je to zaista toliko osakacen uredjaj, sta mu sve fali.. ??

Zavisi, i ako ima nešto možda nije funkcionalno. Ne znam ko će ga kupiti kao mikro tablet, pre da ćeš ga pokloniti curi/ mami ;-) A onu extra lumiu si zavalio, šta koristiš sad?

Inače video sam oglas za ovakav tel (ali jasno piše šta je u pitanju) na kp za 160-170€, ne mogu tačno da se setim

P.S. Mozda da kontaktiras administratore sajta na kojem je oglas postavljen. Mozda ne mozes da ga dobijes na taj broj ali je sigurno ostavio neku e-mail adresu da bi postovao oglas. Mislim da bi policija mogla da mu udje u trag makar na taj nacin. Imamo i mi valjda u policiji sektor za visokotehnoloski kriminal...

+1

Mislim da policija ako ima volje moze preko operatera da vidi imei telefona koji je koristio tu sim karticu koju je ovaj bacio. Onda vide koji broj sada koristi i lociraju ga.
Ubedjen sam da mogu da ga nadju, zato treba da ga prijavis. Ne znam zasto ih mrzi, meni bi bilo zanimljivo da lovim ovakve lopuze.
Samo ti verovatno treba i neki dokaz da ti je bas on prodao telefon, neko dopisivanje il sta vec. Moze on da kaze nije on prodao i ne poznaje te.

Tako policija i radi. Kad se na mrežu prijavi ukraden telefon samo nazovu i kažu dođi u stanicu. Ako je sve jasno u ovom slučaju mislim da će oni to rešiti.

Mislim da policija ako ima volje moze preko operatera da vidi imei telefona koji je koristio tu sim karticu koju je ovaj bacio. Onda vide koji broj sada koristi i lociraju ga.
Ubedjen sam da mogu da ga nadju, zato treba da ga prijavis. Ne znam zasto ih mrzi, meni bi bilo zanimljivo da lovim ovakve lopuze.
Samo ti verovatno treba i neki dokaz da ti je bas on prodao telefon, neko dopisivanje il sta vec. Moze on da kaze nije on prodao i ne poznaje te.

Zato sam telefon jako slabo dirao, proslo mi kroz glavu da mozda ima neki njegov otisak.. :)

Zvao sam burazera jednog, koji je u 29.-om, reko mi je da mu se javim sutra da vidi sta moze da uradi, ali ono rekao mi iskreno u najboljem slucaju sanse su 50-50 %..

Cak zna i procente, pametan neki policajac.. :D

Nazad
Vrh Dno