Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Hocu, ali sad nemam vremena. Hvala na pomoci u svakom slucaju. :)
A za root napisah zbog mass storage kartice.

Od ICS-a nema mass storage klasican, za to treba root.
Btw, prso sam od kise, ceo dan zevam na mobu:

Screenshot_2013-08-27-16-15-07.png

Screenshot_2013-08-27-16-11-54.png

Auto osvetljenje u sobi sa dnevnim svetlom, wifi (modem u prizemlju a ja na spratu), 3G mreza, sve preko browsera zevao.

Црни синко шта то уради??

Pf, dosadno mi bilo danas. Odavno nisam imao preko 6h na wifi/3g....

Jel' ovih 3h media server-a u stvari 3h sto sam gledao serije preko Show Box-a posto mi za samu aplikaciju pokazuje oko 5 minuta usage?

8e6ehega.jpg
tepena4e.jpg
gunesy9u.jpg
daju8yte.jpg

Tako je na Nexus-u, mada ja slusao preko PowerAMP muziku i ne prikazuje mediaserver. Tako da moze da zavisi sve od aplikacije do aplikacije, mada ja mislim da ne bi trebalo da pokazuje pod mediaserver. Steta sto nisi pogledao BBS, video bi awake-screen on kako je bilo...

ima li nekih novih vesti kad bi trebala da se pojavi 4.3 verzija ?

Da li nekom od vas zakucava stock internet explorer?
Nekada radi lepo, sve dok ne otvorim par tabova, a nekad zakuca odmah. Znaci krene da ucitava stranicu i tu zaglavi. Posle moram da idem na force stop da bi proradio ali opet zakuca posle nekog vremena.
Rom je arhd 18 i perseus kernel.

Na s3 nemam takvih problema, radi najnormalnije.

Ne desava se, samo pukne na polovniautomobili.com kad otvoris neki oglas i na tenis-point.com

Da li nekom od vas zakucava stock internet explorer?
Nekada radi lepo, sve dok ne otvorim par tabova, a nekad zakuca odmah. Znaci krene da ucitava stranicu i tu zaglavi. Posle moram da idem na force stop da bi proradio ali opet zakuca posle nekog vremena.
Rom je arhd 18 i perseus kernel.

Na s3 nemam takvih problema, radi najnormalnije.

To zato što koristiš internet explprer. :D

Meni se desi da ako otvorim više tabova u stock browseru da samo pukne bez poruke o grešci. Neznam šta mu je.

To sto pukne toi nekako da prodje. Samo kliknem na ikonu i on nastavi gde je stao.
Ali zato kad probam da otvorim mozzartbet ili slicno gde ima puno podataka, force stop je neminovan.

Ја немам проблем са интернетом на овом телефону. Све фецера како треба. Али зато на tf300tg пуца увек.

Da li se note2 moze dekodirati u kucno radinosti? Nasao sam jedan note2 po nizoj ceni, ali je zakljucan na nemacku vodafone mrezu..

Moze, imas ovde u temi, kucaj u pretrazi i naci ces, i ja sam pisao o tome.

E baš javi jesi otključao tj jel još uvek aktuelan način pošto je za galaxsim sklonjen xda download link, navodno privremeno, a na gplay pretraga ga ne nalazi (imam otključan nalog) nego može da se nađe npr sa xda teme, ima link (ka gplay) ili preko browsera.
Ta verzija ti je besplatna za skidanje i sa njom možeš da vidiš jel može da ti se otključa telefon a samo otključavanje se plaća, dok je verzija sa xda skroz besplatna.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

Dakle drugari da pocnem:

- Jutros prodam svoju ZLATNU Lumiu 920 i dam ortaku pare da, posto ide u Valjevo da mi uzme Note 1, medjutim on odlozi put, i zove me, nasao onaj famozni Note II na oglasima od 280 i zapeo da ga uzme, bilo mi sumnjivo, evo i Njemanji sam napisao da mi sumnjiva cena, ali on zapne i ode i uzme.. Prica je da je tel zakljucan na nemacku mrezu, bla bla.. Donese mi ga malo pre, kad ono GEDORA! Samsung N7100, ali LIVE DEMO UNIT, nema IMEI broj, samim tim od koriscenja nema nista.. Na pitanje da li je umno bolestan, pa nije otvorio tel i pogledao IMEI, odgovara `` Pa brate izgleda do jaja, ko se setio da gleda IMEI, *** te on``.. Doduse telefon je nov, nigde nema ni najmanju tackicu, ali evo kako izlgeda..

picture000.jpg

Da li neko ima ideju sta da radim sa ovim, samo molim vas bez zaje bavancije, uvek sam za salu, ali sad mi jednostavno nije ni do cega.. :(

Poslednja izmena:
Druze ne mozes nista da uradis sa tim telefonom po pitanju sim kartice
Mozes ga jedino koristit kao tablet

Na zalost, ne mozes uraditi nista. Stizali su takvi telefoni do mene. IMEI se moze upisati, nije to neki problem, ali oni nemaju potrebnu elektroniku da bi hvatali mrezu. Neki nemaju ni antenu, slot za SIM nije ni povezan, itd. Jedino za sta ga mozes koristiti je kao tablet. Proveri da li on uopste ima GPS.
Video sam takve oglase na KP i za GS3 i za Note... Sta reci.

Poslednja izmena:
Druze ne mozes nista da uradis sa tim telefonom po pitanju sim kartice
Mozes ga jedino koristit kao tablet

A koliko bi mogao da ga prodam otprilike i sta da pisem, prvi put vidim ovakav primerak bilo kog telefona.. Mislim naravno da necu da lazem ljude, nebitno je koliko izgubio i sve, ali hocu da ga prodam, treba mi telefon, samo hocu da znam sta da pisem i koliko bi mogao da trazim

p.s. Znam da su procene i to zabranjene ili sta vec, ali molim admina da ukoliko nije problem ne brise post, jer stvarno sam u kanalu, ne bacaju mi se bas pare u bunar, a da ga koristim kao tablet, takodje necu jer vec imam tablet od 10.1 . .

Ima GPS i radi, upravo sam pogledao..

Poslednja izmena:
Iskreno ne znam kako ces ga prodati a da nekoga i ti ne z.....s
Prodaju ga za raznu cifru po netu ali zaista ne znam za kolko bi ga ovde mogao prodati

Ortaku za 280e pa nek' on razmislja kome ce dalje da ga proda.... Budala.

Iskreno ne znam kako ces ga prodati a da nekoga i ti ne z.....s
Prodaju ga za raznu cifru po netu ali zaista ne znam za kolko bi ga ovde mogao prodati

Pazi da ga prodajem i uvaljujem kao ovaj skot ovom mom ludaku, ne pada mi na pamet, da me neko juri posle za 300e boli me bas uvo, mislio sam da stavim i objasnim o cemu se radi, pa ga neko mozda uzme za delove ili kao tablet, navigaciju, sta vec.. Nzm dal bi mogao 220e da dobijem za njega.. :/ realno ekran samo za Note 2 kosta 170e, ako ne i vise...

@Uros
Dal mi verujes da bi mu to i napravio ali ono, nije ok, i ja sam mentol kad sam dozvolio sve to, tako da ***..

Poslednja izmena:
Zovi lika i trazi pare nazad
Ne mozes nista da izgubis
U sustini te je prevario tj tvog ortaka
Mozes kontaktirati i policiju jer je suma veca od 15k
Ako imas nekoga u policiji to ce biti brzo zavrseno

Zovi onog lika sto si kupio od njega nek ti vrati pare.

Kad upalis telefon jel opste hvata mrezu ili stoji precrtan kruzic tu gde bi trebala biti mreza ?

Nazad
Vrh Dno