Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Valjda ako samo rootujes official rom ne gubis mogucnost update-a.

Hmmm... Ja mislim da ne, jer je onda dobijas modofikovan telefon i nece hteti da odradi update. To sam video na GS3, e sad verovatno je i na Note2 tako.

Jel ima olovcicu? Ako ne, nema tu nikake konkurencije. Od ostrijeg ekrana i boljeg procesora nemas nista korisno kad na n2 sve radikao podmazano
:D

Spen je razlog i mog kupovanja ovog vrhunskog telefona. 50% vremena tu i tamo nesto skrabam tako da...ako neko napravi nesto bolje pozdravljam. Evo zadnje zezanje sa olovcicom
a3urusub.jpg

Vrh. Ja ne umem nista da crtam, ali mi je svakako ekstra korisna. Obicno nekom napravim razglednicu sa idea sketch elementima pa obojim :d

Pa hvala drugari. Note2 je jako precizniji od keca i bolje reaguje na pritisak olovke tako da se uz malo truda moze dobiti solidna skica za dalji rad. Inace hobi mi je slikanje i vajanje tako da...

hunder koji si ti doktor, ja ne verujem:d svaka čast!
PS:mogu li da ti pošaljem sliku pa da me nacrtaš:p

Ocu i ja da posaljem sliku da me nacrta :D
Imam jednu koja je zahvalna za crtanje, a posto ima i multiview, nece biti problem da gleda i slika u isto vreme :d

Cim nadjem slobnog vremena. Al moram te ovde okaciti tj moj rad a ti daj ocenu :p

Znaci sve ima svoju cenu x))

Ako bas mora, ajde, ako si vec gore okacio sebe (ako si uopste to ti) :)

Koliko je dobro kad znas da crtas :p Meni su isle tempere onako, ali samo crtanje nikako. Nego ima aplikacija koja ti od fotografije napravi crtez, zaboravio sam kako se zove.

Imas lepu familiju, nema šta :D

Odličan crtež, stvarno sve pohvale s moje strane :Klanjanje

@mpm- paper artist? :D

Poslednja izmena:
Svaka ti cast! Ja odusevljen! Da ti Vuk Mircic nije rod mozda?? ;)

Taman sam pomislio vidi kako macku dobro nacrta i onda procitam ispod :D

о шит о фак, какав трип :D:D:D

Nego, jel stavio neko ovaj novi Vipov rom od pre neki dan? Nisam primetio ništa novo osim marketa.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360337293478.jpg
    uploadfromtaptalk1360337293478.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 172
Market ti je na srpskom, a možeš da kupuješ i cene su ti u dolarima?

Ovo mi je nesto cudno :D

Market unlocker stavljen na t mobile usa, a telefon na srpski jezik.
Al nije do roma evo mi se malopre i na Nexus 7 pojavio isti market.

Nazad
Vrh Dno