Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Obrni par poslednjih strana, pa procitaj sto se tice otkljucavanja.

Pa za sad nista ne diraj osim ako neces da se zezas sa kuvanjem pa da probas neki drugi rom. E tu tek ima svasta. Ali ako se upustis u te vode nema ti vise povratka :)

Pa za sad nista ne diraj osim ako neces da se zezas sa kuvanjem pa da probas neki drugi rom. E tu tek ima svasta. Ali ako se upustis u te vode nema ti vise povratka :)

Da sam kojim slučajem kupio telefon sa neke mreže, morao bih da ga rutujem samo zbog otključavanja, ne bih se "igrao" sa romovima. Ovako je ispalo odlično. :)

Dobro de,decko je pitao jel ima nekih razlika posto je vip mreza u odnosu na druge. Isto pitanje al se sustinski razlikuju :D

Dobicu proliv od ovog pitanja :mad:
Nema ni par strana da obrne, vec krecu poruke o tome par iznad njegove. Vala stvarno..da radimo ovo za pare pa bi bilo smesno da neko nece 2 strane da pogleda poslednje.

Moje pitanje je bilo za iskustvo ne za uputstvo u vezi note2 sa vip mreze:mad:, znaci ako je neko radio neka slobodno napise radio preko koda, preko uputstva ovog sa stomacnim problemima, preko nekog treceg nacina itd.... ne treba da ponavlja nacin na koji je radio ali metodu moze.

A shatroghistro neka ide kod doktora u vezi stomacnih problema a ne da zagadjuje temu ovde. Svih sto strana sam sa zadovoljstvom citao.

Otkljucavanje je otkljucavanje, ne pita te aplikacija sa koje si mreze. I rekao sam konkretno od tog pitanja, ne od tebe; a doktor nije potreban za proliv (koja je sasvim legitimna rec koja se normalno svuda koristi, i sami lekari), prodje sam :d

Svaki odgovor kad mi stigne na mail ja se ponadam da cu nesto novo da procitam, kad ono.. I valjalo bi neko da kupi onaj original dock, recimo laza, nije mu mnogo skup u shvici :)

Znam da je bio 100 dolara u USA najjeftiniji, i onda odem na onaj vec pominjani sajt i bio je 60ak svajcaraca, al sad je 70 i nesto. Svakako jeftinije nego u USA. Opasna stvarcica. Planiram da je kupim uskoro, samo da navatam komsiju :D

Za te pare sam i ja za. Dajem pare unapred samo me obavestis na pm ako si za tako nesto.

Za ovo mi se ne zuri pa cu da vidim do kraja meseca, a javicu ti kad dobijem konkretan odgovor. Nadam se da nece da bude fazon 'castiti vozaca' i to :d

Danas sam uzeo mts micro sim, proverim da nije otkljucan, al corak. Hocu-necu, hocu-necu i na kraju odradim root :)
Pri biranju build-a, nije imao moj broj pa sam izabrao internacionalni pod alj3 umesto alj2. Alj2 je bio pod at&t mrezom pa nisam bio siguran dal da idem na at&t ili internacionalni. U svakom slucaju deluje da je ok ispalo.
Odradio sam nand i efs backup na dva nacina (malo se razlikuju fajlovi, ali je velicina fajlova ista).
E sad, sta da radim sa tim fajlovima ako telefon vrisne? Kapiram da mi treba micro sd kartica na koju tada stavim te fajlove koje sam prebacio sa memorije telefona na komp pa onda dodjem to tih fajlova preko twrp?

Poslednja izmena:
Kako se zove program da mogu da se skidaju svi programi sa google marketa nebitno za koju zemlju su pravljeni. Treba da ima root. Nikako ne mogu da se setim, pa ako neko moze da pomogne

To pitas u temi za aplikacije, ne u temi za telefon.

ne znam jel enabler aktuelan jos uvek, market unlocker provereno radi

Ја имам enabler и ради:D

Ja uopste ne znam zbog cega tolika frka oko tog upgradea, taj problem sa crkavanjem telefona su ispravili sa predposlednjim ROMom
slobodno radite sta hocete, mislim na root.
i novi i stari bootloader se moze vratiti na fabricki veoma lako

Jel ne moze unlock bez roota.. neka mogucnost kao sto je bilo na iphone da se plati i postane sim free. Bitan mi je oficialni stock i redovan update ...

A sto ti je bitno?

Uvek možeš da flesujes official...

Poslednja izmena:
A sto ti je bitno?

Uvek možeš da flesujes official...

Dzabe pricas to, vise puta sam to objasnjavao, ali ljudima ne vredi. Ne znam cega se samo plase kad je bar na samsungu sve moguce vratiti kao kada je kupljen, a preko odina se cas ubaci bilo koji official update. Ako hoće da plati kod da otključa telefon neka plati, njegova stvar.

Poslednja izmena:
Jel ima olovcicu? Ako ne, nema tu nikake konkurencije. Od ostrijeg ekrana i boljeg procesora nemas nista korisno kad na n2 sve radikao podmazano
:D

Valjda ako samo rootujes official rom ne gubis mogucnost update-a.

Baš tako. Olovčica je ta koja pravi razliku izmađu Note 2 i ostalih...

Realno, lalve koristi imas od fHD ekrana i natrpanih jezgara? Nista. Samo da mozes da kaes da to ima, posto u telefonu je i 4 jezgra preterano. Ajde daje ekran los pa da ti smta, ali posto je 720p dovoljno za 5.55'', uvek bih prvo izabrao olovku koja je genijalna. Da postoji note bez nje za 420 umesto ovaj sa njom za 500, uzeo bih za 500, jer vrede 80e funkcije koje se dobijaju.

Nazad
Vrh Dno