R-GTI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poena
- 200
Pa to sada manje više svi novi telefoni imaju. Prvo je krenulo sa integracijom Facebook i Picasa galerija u galeriju telefona, pa je onda na red došao DropBox i druga slična cloud rešenja.
Pa ja ne znam kome ti sve daješ telefon u ruke, pa ti je sada bitna šifra na Dropbox-uTo znaci da šifra na Dropboxu je glupost i da on isključivo i samo sluzi kao memorija dodatna a ne kao do sada..
Tapatalk troši kao upaljač... Većinom je na 200mhz, a kad otvaraš temu baci na najviši takt samo radi ubrzanja i vraća se na 200...
Browser kida koliko ubija bateriju, odmah posle igranja igrica... Bela pozadina + full desktop site...
I kod mene je tako. Na dva druga telefona nije, odnosno ne vidi se Dropbox folder u galeriji a na note 2 se vidi. Nikakva sinhronizacija ni upload mi nisu upaljeni.
Ukljucena ti je opcija za upload cim slikas ili tako nesto. Meni je bilo ON po default-u ali sam iskljucio
Omega je druga na listi sto se tice baterije i stabilnosti prvi je i dalje CriskeloRom-NoteII-V04.1
Koja je ovo fora da slike koje su mi u Dropboxu vide se u galeriji? I ako je obrisem u galeriji Brise se i u Dropboxu..?? Ovo mi se sad prvi put desava na Note-u
Tapatalk troši kao upaljač... Većinom je na 200mhz, a kad otvaraš temu baci na najviši takt samo radi ubrzanja i vraća se na 200...
Browser kida koliko ubija bateriju, odmah posle igranja igrica... Bela pozadina + full desktop site...
Tapatalk tesko da trosi kao upaljac i tesko da radi na 200mhz.400mhz je idle mod i jedino u deep sleep ide na 200mhz.
Ako se koristi black tema potrosnja je duplo smanjena u odnosu na klasican browser. U proseku skida 1% na 8-9min dok je browser 1% na 4-6min. Ko ne veruje nek skine system tuner pa nek proveri
Tapatalk tesko da trosi kao upaljac i tesko da radi na 200mhz.400mhz je idle mod i jedino u deep sleep ide na 200mhz.
Ako se koristi black tema potrosnja je duplo smanjena u odnosu na klasican browser. U proseku skida 1% na 8-9min dok je browser 1% na 4-6min. Ko ne veruje nek skine system tuner pa nek proveri
Deep sleep je deep sleep, ne zove se awake nego deep sleep i ne radi na 200mhz, radi na nuli (0)... Kad bi bilo tako kao sto kazes, ne bi imao nikad ni jedan procenat deep sleep-a. Pa naravno da ces koristiti black TT, ko je lud da na SAMOLED-u koristi beli?
Izvinjavam se na dezinformaciji u vezi deep sleep-a ni sam ne znam sta sam hteo da kazemal poenta je da tapatalk i te kako koristi vise taktove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari