Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

pa jbm mu mater, bas sam to krenuo da pitam. evo turio sam ovaj novi vipov 4.1.2 rom i rutovao cf autorootom, odradio triangle away kad ono system status pise Custom. sta sad, cekamo downgrade bootloadera

jel koristis vipovu karticu sa njim ili neku drugu? imam mts karticu a za mts jos nema DLL7. vec sam video na par mesta postavljen stari bootloader, mislim cak u ovoj temi koju sam gore spomenuo.

Ne znam dal misliš na mene, aki ja koristim otključan telenorov mob sa mrs kartic i m i France 4.1.2 Dec.11.

jel koristis vipovu karticu sa njim ili neku drugu? imam mts karticu a za mts jos nema DLL7. vec sam video na par mesta postavljen stari bootloader, mislim cak u ovoj temi koju sam gore spomenuo.

Ako mene pitaš koristim vip karticu. Ne znam jel aparat bio zaključan, sada sam preko odina ubacio ovaj vipov 4.1.2 i kada sam ga rutovao autorootom odradim i galaxsim unlock i piše da je zaključan. Naravno otključam ga, posle odradim triangle away al izgleda da je u romu novi bootloader tako da sada stoji Custom.
E sad za ovaj link. Koliko vidim imaju prerutovani novi romovi sa novim bootloaderom ali bez ikakvih pokazatelja prčkanja. Jel mogu ja sad da pregazim ovaj rom na kome sam trenutno i da imam stock rom samo rutovan bez ikakvih pokazatelja tipa flash counter i system status custom?

Poslednja izmena:
Evo malo baterija kako drži na stock fr romu (Bilo 10%, al spalo na 9 dok sam uradio screenshot :d ):
2013-01-13-13-09-01.png

2013-01-13-13-08-46.png

I ostalo da se nakrca screen on time na blizu 6h :D

Lose je to imas bar 8-9h iskljucen wifi verovatno si tada I spavao tako da je aktivan malo preko 1d. Trebalo je bar 6h screen :p

Lose je to imas bar 8-9h iskljucen wifi verovatno si tada I spavao tako da je aktivan malo preko 1d. Trebalo je bar 6h screen :p

Ugasim dok spavam, naravno. Ovih 9% je dovoljno do 6h da se nakrca, kao sto napisah gore. Poenta je bila da mozes da se oslonis na bateriju puna 2 dana uz ukljucen wifi i solidno koriscenje (to je dnevno skoro 3h protracenog vremena. Malo li je?)

pa valjda trosi vise kad je na 3g nego na wifi, pogotovo ako je slab signal mreze. ispravite me ako gresim jer ja se uvek namerno kacim na wifi gde god da sam trebao mi net ili ne da stedim bateriju?

Poslednja izmena:
Ugasim dok spavam, naravno. Ovih 9% je dovoljno do 6h da se nakrca, kao sto napisah gore. Poenta je bila da mozes da se oslonis na bateriju puna 2 dana uz ukljucen wifi i solidno koriscenje (to je dnevno skoro 3h protracenog vremena. Malo li je?)

Moze jos 30min tesko sat ;). Meni se taj francuz najgore ponasao. Izgleda sve zavisi od telefona do telefona a najvise od korisnika :p Al definitivno je pobednik sto se baterije tice. Nema vise vukljanja punjaca sa sobom. I dalje moja preporuka criskelo v4

Rekao sam "blizu 6h" a toliko je i izgurao i to sam ga maltretirao nekom igricom, hill climb. Evo za tebe sam iseckao x) mogao sam jos da ga iscedim da bude par minuta do 6h al nije imalo potrebe, I proved my point :D

Idea note_20130113_140226_01(1).jpg

Poslednja izmena:
Stigle mi danas sa dx-a futrola i silikonska obloga, odlicne su, prezadovoljan sam. Mere futrole su prave i mob upada bas kako treba. Silikonska obloga je skroz gotivna jer ima kickstand koji moze da se podešava u par nivoa, i skroz fino izgleda kad se stavi na mob. Evo slike :)

http://www.dodaj.rs/?3Y/yT/3UCWF2Ln/20130114155717.jpg

A najlepse od svega sto sam obe platio 600din da mi stignu na prag :d

@shatrogistro obrati paznju na trakicu u futroli da posle nekog vremena ne ostavi vidljive tragove na telefonu. Originalna Samsung Pouch futrola nema tu trakicu i mislim da su to napravili tako sa razlogom. Svojevremeno sam video HTC Wildfire, cija je zadnja strana od znatno kvalitetnijih materijala, sa ostecenjem u vidu traga od te trakice.

E ***, meni treba čarapa gde bih ga držao sve sa silikonskim leđima. Imao sam neku od naočara al je izgubih. A i nije bila neka...

@shatrogistro obrati paznju na trakicu u futroli da posle nekog vremena ne ostavi vidljive tragove na telefonu. Originalna Samsung Pouch futrola nema tu trakicu i mislim da su to napravili tako sa razlogom. Svojevremeno sam video HTC Wildfire, cija je zadnja strana od znatno kvalitetnijih materijala, sa ostecenjem u vidu traga od te trakice.

Znam na sta mislis, ostane kao izlizano od izvlacenja, ali stavljacu ekran na tu stranu (gde imam foliju), pa nece biti problem ;)
Svakako hvala na upozorenju :)
I da, ima original samsung sa ovom trakicom, drug ima za note 1 i nije ogulila nista. Ko ce ga znati.. A i poklopac nije skup da se nabavi ;)

i ja sam uzeo istu :) imao sam isto sa trakicom i na note 1, koristio je skoro god dana i nisam imao problema - ni tackica. malo me jedino brine sto mi se cini da kad se razglavi bice malo velika, vec sad je siroka kao ta za note razglavljena :/ do duse malo je deblja koza i cini mi se cvrsca. uzeo sam jos drzac za auto i ove dve obloge:
http://dx.com/p/temei-protective-pc-back-case-for-samsung-galaxy-note-ii-n7100-green-163096
http://dx.com/p/temei-protective-quicksand-plastic-case-for-samsung-galaxy-note-2-n7100-black-162895
trenutno furam ovu zelenu koja mi se nekako brutalno slaze sa titanijumskim note-om :) na foru su rock obloga, cvrste su i po meni skroz dobre, mnogo bolje od silikonskih i plasticnih. zelena nije bas ovako drecavo zelena a sivkasta je bas bas crna :) ne znam kako su slikali ali eto to da naglasim :) videcu da uslikam na poslu kako to izgleda na note2 pa cu vam ovde postaviti.

Poslednja izmena:
Kakav je držač? Onaj klasika što nema nikakvu zaštitu da ne grebe? Na note 1 je solidno jednom liku izgrebao. Daj link da vidim. Ja cu univerzalni da uzmem, sa sundjerima

da, taj, nije univerzalni vec bas za note2. ne znam, ja sam isti imao na note1 i nisam imao problema :) mozda nije pazio kad je skidao/stavljao. univerzalni su mi nekako ipak preglomazni :)
ovako nesto:
http://dx.com/p/car-swivel-curved-p...msung-galaxy-note-i9220-gt-n7000-black-118891

mada, sad razmisljam nesto... nije ti losa fora za univerzanim. ako nadjes neki koji je korektan javi. pogotovo ako se nosi neka obloga malo je smor skidati i vracati... do sad nisam nosio oblogu pa nisam razmisljao o ovome.

Poslednja izmena:
da, taj, nije univerzalni vec bas za note2. ne znam, ja sam isti imao na note1 i nisam imao problema :) mozda nije pazio kad je skidao/stavljao. univerzalni su mi nekako ipak preglomazni :)
ovako nesto:
http://dx.com/p/car-swivel-curved-p...msung-galaxy-note-i9220-gt-n7000-black-118891

mada, sad razmisljam nesto... nije ti losa fora za univerzanim. ako nadjes neki koji je korektan javi. pogotovo ako se nosi neka obloga malo je smor skidati i vracati... do sad nisam nosio oblogu pa nisam razmisljao o ovome.

Ma kakvi, od ovog bezim ko djavo od krsta, nigde zastita, kad tad ce da mu napravi shajze. Pogledacu po radnjama sta ima pa ako nadjem nesto vredno kupovine, javljam ovde. Em sto ne moras da skidas kondom, em sto ne razmisljas o ogrebotinama, cak ti ostaje za sve naredne uređaje. Dobro je i kad neko ko putuje s tobom hoce da isproba nob za navi ili ima vise baterije pa moze da stavi. U krajnjem slučaju mogu nekom i da pozajmim :)

Ahh... Note je konacno u mojim rukama :) Prezadovoljan sam. Nego jel ima neki custom rom pouzdan dobar sa Wertovom temom ?

Pikaj malo fabrikante pa onda flashuj :)
Samo ne ubacuj najnoviji 4.1.2 zbog novog bootloadera

Nazad
Vrh Dno