petarboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2007
- Poena
- 375
izasao januarski rom, pocela je igrarija sa bootloaderima. nisam bas srecan... izgleda da ni ExynosAbuse vise ne radi...
jel koristis vipovu karticu sa njim ili neku drugu? imam mts karticu a za mts jos nema DLL7. vec sam video na par mesta postavljen stari bootloader, mislim cak u ovoj temi koju sam gore spomenuo.
Lose je to imas bar 8-9h iskljucen wifi verovatno si tada I spavao tako da je aktivan malo preko 1d. Trebalo je bar 6h screen![]()
Ugasim dok spavam, naravno. Ovih 9% je dovoljno do 6h da se nakrca, kao sto napisah gore. Poenta je bila da mozes da se oslonis na bateriju puna 2 dana uz ukljucen wifi i solidno koriscenje (to je dnevno skoro 3h protracenog vremena. Malo li je?)
@shatrogistro obrati paznju na trakicu u futroli da posle nekog vremena ne ostavi vidljive tragove na telefonu. Originalna Samsung Pouch futrola nema tu trakicu i mislim da su to napravili tako sa razlogom. Svojevremeno sam video HTC Wildfire, cija je zadnja strana od znatno kvalitetnijih materijala, sa ostecenjem u vidu traga od te trakice.
da, taj, nije univerzalni vec bas za note2. ne znam, ja sam isti imao na note1 i nisam imao problemamozda nije pazio kad je skidao/stavljao. univerzalni su mi nekako ipak preglomazni
ovako nesto:
http://dx.com/p/car-swivel-curved-p...msung-galaxy-note-i9220-gt-n7000-black-118891
mada, sad razmisljam nesto... nije ti losa fora za univerzanim. ako nadjes neki koji je korektan javi. pogotovo ako se nosi neka obloga malo je smor skidati i vracati... do sad nisam nosio oblogu pa nisam razmisljao o ovome.
Ahh... Note je konacno u mojim rukamaPrezadovoljan sam. Nego jel ima neki custom rom pouzdan dobar sa Wertovom temom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari