Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ma velicina je samo plus,bar sto se mene tice. Sad mi sve ispod 4.5 malo. :D

A sve preko 5,5 je vec mnogo :D

Pa ovo bi po meni bilo knap. Ne mogu da zamislim nista vece a da moze da se koristi jednom rukom. Mozda neki transformer tel koji bi mogao da krije jos koji dodatni inc za status bar i slicne sitnice. Sad je bar to izvodljivo kad su napravili savitljivi ekran ;)

Meni je definitivno 4.3" za telefon najbolje resenje.
Moze i 4.5" da prodje ali ja Note II ne mogu komotno da koristim i ne bih se navikao.

note 2 je taman po meni. uzeo bih ga odma da je mao jeftiniji ali ovako cu nexus 9250 koji je mali ali nema veze necu ga cio zivot koristit. mozda mi izgleda premalo jer vec mjesec dana sam na nexusu 7.

Meni je definitivno 4.3" za telefon najbolje resenje.
Moze i 4.5" da prodje ali ja Note II ne mogu komotno da koristim i ne bih se navikao.

A da ti koristis jedno mesec dana note2 pa da vidim onda sta ces da pricas ;). Meni je galaxy 1 bio ogroman a sad mi dodje kao igracka. Ako se tel koristi samo kao tel onda je i 2" dovoljno za sve ostalo je premalo

A da ti koristis jedno mesec dana note2 pa da vidim onda sta ces da pricas ;). Meni je galaxy 1 bio ogroman a sad mi dodje kao igracka. Ako se tel koristi samo kao tel onda je i 2" dovoljno za sve ostalo je premalo

Ne znam sta znaci ovo "Ako se telefon koristi kao telefon"?
Koristio sam S III par meseci pa se nisam navikao a ne Note II. Njega sam isprobao par sati i ne odgovara mi 5.5". Ne odgovara mi 5 a ne 5.5".

@veliki znalac Imam i ja N7 i to je ok ali imam telefon od 4.3" i to mi je taman.
Nexus 7 je tablet i ima neku svoju svrhu i namenu. Tablet ne sluzi za iste stvari. Ne drzi se i ne koristi se kao telefon.

Dobro neko rece pocecemo jos malo 10" telefone sa sobom da nosimo.

Poslednja izmena:
Ok sve je stvar navike. Neko se brzo navikne a neko se ne pronadje u tome. Ja sam vucarao i 10 i 7.7 tablet uparivao ih sa telefonima i to je bio pravi pakao. Sa ovim sam dobio sve sto mi treba i funkcionalnost i zabavu.

Ok sve je stvar navike. Neko se brzo navikne a neko se ne pronadje u tome. Ja sam vucarao i 10 i 7.7 tablet uparivao ih sa telefonima i to je bio pravi pakao. Sa ovim sam dobio sve sto mi treba i funkcionalnost i zabavu.

Slazem se. Naravno da i 5 ili 5.5" ima svojih prednosti. Bukvalno ti tablet i ne treba.

Opet postavljate isto pitanje, mrzi vas jednu rec u pretrazi da otkucate. Napisao sam pola strane kako se otkljucava i sve to sto si pitao. Opcija za pretragu stoji s razlogom.

Dakle, sve sto si pitao, odgovorio sam isto vece kada sam uzeo note 2 (sa telenora)
Izvini sto sam pitao...

Trazio sam ali nisam uspeo da nadjem, toliko je jednostavno...

Edit: Sada sam prelistao i nasao... Mogao si ako vec znas gde se nalazi taj post da isti linkujes link, nije nista tesko. A i realno, nisi napisao upustvo nego si samo okacio linkove sa xda, a to nije isto, kad kazes da si ti napsiao upustvo na pola strane, to upustvo bi trebalo da izlgeda ovako http://forum.benchmark.rs/showthrea...prvoj-poruci&p=2463360&viewfull=1#post2463360

A za ljude koji ne mogu da nadju tvoje upustvo meni nije tesko pa cu okaciti link do njega http://forum.benchmark.rs/showthread.php?285332-Galaxy-Note-2&p=3102244&highlight=root#post3102244

Hvala i za ovoliko u svakom slucaju

Poslednja izmena:
Vidis da moze da se nadje, dovoljno je ukucati 'kako otkljucati'. Capture.JPG

i izadje samo jedan rezultat. Zasto bih pisao kako rootovati telefon ako je to vec neko uradio? Nisam pisao ekstenzivno uputsvo jer niko nije retardiran da klikne na jedno polje nakon sto instalira aplikaciju. Ukazao sam na najbitnije sta treba da se uradi, a ako neko dodje i kaze da mu ne ide i da ne razume najbolje, rado cu pomoci. Zao mi je sto si ti naleteo, al ***, stalno se postavljaju ista pitanja a niko prvo da potrazi. Ajde za rom kad pitaju koji je najbolji, tu se stvari menjaju, al za ovo ne. No hard feelings ;)

Ma opusteno ;)

Evo mali feedback od mene: Telefon je uzet u Telenoru sa dve godine garancije full pack (drugar kupio preko racuna a ja uzeo od njega) i sad sam ubacio sim karticu MTS-a i radi (bez root-a i Tool kita koji je okacio shatroghistro), dakle ovaj moj uredjaj je sim free tako da kao sto je neko pricao ranije u ovoj temi izgleda da stvarno sve zavisi od primerka do primerka

Jel ima neki lek da se iskljuci zvuk za delivery report. Koji kraljevi godinama isto furaju :banghead:

Jel ima neki lek da se iskljuci zvuk za delivery report. Koji kraljevi godinama isto furaju :banghead:

Molim te mi to ne spominji... Cimao sam Saleta od kako je unapredjen tamo na xda da vidi, ali kaze da to treba samo jedan broj u code-u da se promeni da bi se to iskljucilo. Mene izuzetnooooo to nervira, a onda sta cu pobedi me mazga i iskljucim delivery report... Ove ostale sms applikacije su ***** i tako su spore da je to strasno...

Ista situacija, i mene je pobedio. Morao sam da iskljucim, a bas mi treba. Jednostavno izludjuje kad mi pisti 2x zaredom. Voleo bih da vidim tu mazgu kojoj se ovo ucinila kao dobra ideja :|

Ja sam imao i d500 i d900 samsung telefone i tada me je nerviralo (znači drže to nekih 5 godina, ako ne i vise, ali morao sam da predjem na e71 samo zbog tog ebavanja sa reportom...

Naj smesnije je to sto je na ostalim galaxy telefonima u kuvanim romovima bila opcija u mesage setings da se iskljuci ova opcija. Na ovom niko to da napravi a probao sam oko 10 romova. Ako su ovi mazge u samsungu sto se neko ne seti da ovo ispravi u kuvanom

Vi koji koristite Note 2 recite mi kolko mu je RAM memorija konstantno zauzeta od tih 2 Gb? Jel ima problema kao S3 kad se vratite na glavni meni da nestanu ikonice na sekund?

Ja koliko sam negde video dostupno je korisniku 1.6 gb ram memorije,a koliko je dostupno ne znam.
Znam da to sa loadom tw launchera je muka i na note 1,valjda dvojka nema taj problem.

Molim te mi to ne spominji... Cimao sam Saleta od kako je unapredjen tamo na xda da vidi, ali kaze da to treba samo jedan broj u code-u da se promeni da bi se to iskljucilo. Mene izuzetnooooo to nervira, a onda sta cu pobedi me mazga i iskljucim delivery report... Ove ostale sms applikacije su ***** i tako su spore da je to strasno...

Probaj GO SMS Pro ;) Odlican programcic za poruke, gomila smajlija i dodataka koje kakvih, i delivery report ti bude samo slovna poruka bez vibracije preko ekrana u roku od par sekundi ;)

Ma bitno je da sve sljaka a da ne stuca. Na sgs3 sam se toliko puta iznerviro zbog pucanja usled manjka roma dok se ovde jos nije desilo :)

Ovo za RAM je bas katastrofa, sta jede toliki RAM?
Bas sam mislio da uzmem neki android telefon

Android ce uvek da napuni ram koliko god ga imalo. Zato ovaj uredjaj i radi kao zmaj ;)

Vrh Dno