Ali, ali ima nas što koristimo pretragu :type:
Ima li neko ko nije zadovoljan sa note 2 i želi da ga udomi? Gledam oglase na benču ali ništa još (lakše mi je da kupim od nekog ovde nego sa MS).
Meni je definitivno 4.3" za telefon najbolje resenje.
Moze i 4.5" da prodje ali ja Note II ne mogu komotno da koristim i ne bih se navikao.
A da ti koristis jedno mesec dana note2 pa da vidim onda sta ces da pricas. Meni je galaxy 1 bio ogroman a sad mi dodje kao igracka. Ako se tel koristi samo kao tel onda je i 2" dovoljno za sve ostalo je premalo
Ok sve je stvar navike. Neko se brzo navikne a neko se ne pronadje u tome. Ja sam vucarao i 10 i 7.7 tablet uparivao ih sa telefonima i to je bio pravi pakao. Sa ovim sam dobio sve sto mi treba i funkcionalnost i zabavu.
Izvini sto sam pitao...Opet postavljate isto pitanje, mrzi vas jednu rec u pretrazi da otkucate. Napisao sam pola strane kako se otkljucava i sve to sto si pitao. Opcija za pretragu stoji s razlogom.
Dakle, sve sto si pitao, odgovorio sam isto vece kada sam uzeo note 2 (sa telenora)
Jel ima neki lek da se iskljuci zvuk za delivery report. Koji kraljevi godinama isto furaju :banghead:
1790mb I nema tih problema sa ucitavanjem
Molim te mi to ne spominji... Cimao sam Saleta od kako je unapredjen tamo na xda da vidi, ali kaze da to treba samo jedan broj u code-u da se promeni da bi se to iskljucilo. Mene izuzetnooooo to nervira, a onda sta cu pobedi me mazga i iskljucim delivery report... Ove ostale sms applikacije su ***** i tako su spore da je to strasno...
---/1790mb ?
Toliko je dostupno od 2gb koliko ima a zauzeto zavisi od koriscenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari