Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

I evo ga zvanicni update na 4.1.2 :D

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_gets_android_412_update-news-5188.php

Inace, koliko koristite olovcicu? Ja sam danas zaludeo skoro 2h da piskaram preko smsa i vajbera a da on prepoznaje rukopis i prebaci u kucana slova, opasno radi, samo malo da se povede racuna o slovima. Navuko sam se na olovcicu ko nista x) (i pre sam gotivio i koristim cesto, al od sada cu samo njom da pisem :d )

I evo ga zvanicni update na 4.1.2 :D

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_gets_android_412_update-news-5188.php

Inace, koliko koristite olovcicu? Ja sam danas zaludeo skoro 2h da piskaram preko smsa i vajbera a da on prepoznaje rukopis i prebaci u kucana slova, opasno radi, samo malo da se povede racuna o slovima. Navuko sam se na olovcicu ko nista x) (i pre sam gotivio i koristim cesto, al od sada cu samo njom da pisem :d )

Dobra fora al mora da se bas pazi oko pisanja. Ja cekam da ubace cirilicu :p
Nego da se pohvalim danas ceo dan na Criskelo romu I trajanje baterije sam produzio ceo sat. Mislio sam da ne moze vise od onih 7h al moze izgleda I vise od toga

Dobra fora al mora da se bas pazi oko pisanja. Ja cekam da ubace cirilicu :p
Nego da se pohvalim danas ceo dan na Criskelo romu I trajanje baterije sam produzio ceo sat. Mislio sam da ne moze vise od onih 7h al moze izgleda I vise od toga

Vise od 7h?? :eek:

Daj udari isecak ekrana :)

A sto se tice pisanja olovkom, samo zaludi malo i ubacices se u sistem. Prvo ispisi sva slova ponaosob, celu abecedu da provalis kako najbolje reistruje i posle pegla vrh :)

Citiram korisnika: hunder<br />
Dobra fora al mora da se bas pazi oko pisanja. Ja cekam da ubace cirilicu :p<br />
<br />
<br />
Vise od 7h?? :eek:<br />
<br />
Daj udari isecak ekrana :)<br />
<br />
A sto se tice pisanja olovkom, samo zaludi malo i ubacices se u sistem. Prvo ispisi sva slova ponaosob, celu abecedu da provalis kako najbolje reistruje i posle pegla vrh :)
Videcu veceras da okacim
Provalio sam da uz internet I ostale zezalice skine 12% uz 30% osvetljenja

9apebyby.jpg
Obavezno probajte Neutron mp3 player. Kvalitet zvuka je zapanjujuci. Izgleda da software moze I te kako povecati kvalitet izlaza. Nek proba ovo neko sa osetljivijim sluhom pa nek me demantuje ako gresim. Probano na beats slusalicama koje dolaze uz hox. Po meni I jaci I cistiji izlaz.
Edit
A sto se tice baterije imao sam peh sa flasovavanjem nekog programcica kroz cwm pa mi je tu skinuo skoro10% ili 40min tako da imajte to u vidu :)
agu9uzez.jpg

Poslednja izmena:
Jel krenuo 4.1.2 za primerke sa Telenora?

Udari update pa ces da vidis da nije, i ko zna kad ce. Imas i source na linku koji sam postavio gde pise za koju zemlju je available. Za sad Poljska samo. Ako ti je frka, ti flashuj poljsku verziju preko odina ;)

@hunder- dok ne vidim preko 7:30 s on, ne racunam :D i nemoj neke fore sa airplane modom i sa 0 osvetljenjem :D

Udari update pa ces da vidis da nije, i ko zna kad ce. Imas i source na linku koji sam postavio gde pise za koju zemlju je available. Za sad Poljska samo. Ako ti je frka, ti flashuj poljsku verziju preko odina ;)

@hunder- dok ne vidim preko 7:30 s on, ne racunam :D i nemoj neke fore sa airplane modom i sa 0 osvetljenjem :D

Hehehe :D nisam ja od tih veruj mi. Mada za neke nisam siguran. Nisam mogao da izdrzim pa sam sinoc flesnuo ovog poljaka pa cemo da vidimo. Al generalno vise od tih 7h nije mi potrebno. I to vreme sam sebe silio I naneo bol ocima tako da cu sad malo da iskuliram. Al generalno ne postoji bolji tel sto se tice baterije.

E, kakav je poljak, jel dobro radi? Ono sto me zanima je da li ima srpsku tastaturu? Treba mi kad pisem olovkom da mogu da izaberem srpski recognition.

A ova vest gore za update je skroz simpaticna ceo dan nakon sto sam izbacio link ovde u temi :d

E, kakav je poljak, jel dobro radi? Ono sto me zanima je da li ima srpsku tastaturu? Treba mi kad pisem olovkom da mogu da izaberem srpski recognition.

A ova vest gore za update je skroz simpaticna ceo dan nakon sto sam izbacio link ovde u temi :d

Dobar je,radi al mi baterija losija. Videcemo jos. A srpski rukopis radi tako da mozes da piskaras ;)

E ako je baterija losija, onda ne bih bas da flashujem :)

Jel sam sistem trosi dosta ili trosi vise zbog awake-a?

I sa ovim se jedva izborim, a kamoli sa jos skoro inch x)

Mada daj, sto da ne :d

pa da nema ovog dela gde je home dugme i gore da bude samo malo za zvucnik to bi bilo to :D
ovako nesto samo bez donjeg dela :)
Oppo-Find-5.jpg

Za vas koji imate Note 2 - u kojim okvirima vam se krecu temperature procesora? Dakle, ne baterije (Temp+Cpu V2), vec bas procesora, mozete da proverite pomocu Android ili System Tunera?

Да ли сте (како сте) откључавали телефон ?

Isto vece kad sam otkljucao telefon u 3 ujutru sam napisao tutorijal, koristi pretragu, da ne bude da sam trubio u prazno. Generalno ljudi ne koriste search, samo da si probao, nasao bi ono sto sam pisao. Ako ne mozes da se snadjes, napisao sam u cetvrtak na petak prosli, pa nadji.

Jel imao neko problem kod instalacije kuvanih romova da mu vise ne radi adf.ly u browseru?I jel moze nekako da se resi ovaj problem?

probaj da ukucas sa:www.
ili da iz te adf.ly adrese obrises sve ispred one koja tebi treba (u produzetku tog adf.ly obicno stoji npr. /www.rapidshare.com/...).
to se meni ponekad desava na note1.

Ziv bio taman sam mislio da skinem neki drugi rom.Ne znam zasto sam ne ubacuje www?Na fabrickom radi.Cesto idem na sajtove gde me baca na ovaj adf.fl.
Jel postoji da se namesti nesto da sam ovo radi?
probaj da ukucas sa:www.
ili da iz te adf.ly adrese obrises sve ispred one koja tebi treba (u produzetku tog adf.ly obicno stoji npr. /www.rapidshare.com/...).
to se meni ponekad desava na note1.

Poslednja izmena:

Mozda najbolja reklama za jedan telefon ikada.

Mislim da sam negde procitao da je ove godine Samsung ulozio vise para u marketing nego Coca Cola, a znamo svi da je ona najveci ulagac u marketing :) Tako da me i ne cudi dobre Samsungove reklame i sve ostalo.

Nazad
Vrh Dno