shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Može link gde je ovo, drugar mi bas sad u švici?
digitec je sajt, pa kucaj u pretrazi. Jel bi mogao i za mene da uzme? Naravno uz novcanu nadoknadu.
Može link gde je ovo, drugar mi bas sad u švici?
Nema vise noteova po 499...
DjilkosNs poslednji put ti kazem da me ne uzimas u usta,poslednji.ako ti nemas dobar vid ili si nepismen,drugi su ukapirali sta sam rekao.
Shatroghistro imam para za jedan ali za dva nemam,ti si to shvatio naravno.
Ja iskreno ne znam sto neko ne sankcionise ovakvo ponasanje... Kapiram da je treci put da lik "preti". Nije forum za ovakav ton, to se mora skapirati...
Nego da pitam jel ima gde da se kupi micro usb adapter 11pin na 5pin da iskoristim ovaj stari mhl?
Hunder jesi li mozda instalirao na Note 2 iGO Primo?
Interesuje me ima li lag prilikom otključavanja ekrana, imenika i poruka? Da li je kao kod S3 ili nema?
Izvoli, rodjache
http://www.kupujemprodajem.com/S3-M...to-11pin-3708520-oglas.htm?filter_id=12592026
@Ostali- polako bre ljudi, dovescete smak sveta pre 21.![]()
Interesuje me ima li lag prilikom otključavanja ekrana, imenika i poruka? Da li je kao kod S3 ili nema?
Samo? Cenim da to treba da ide više, S3 danas radio, nije dignut radni takt na 4.1.2:
Pogledajte prilog 101858
PS. vidim da je identično ovom rezultatu S3 i u HOX temi što postavljaju rezultat sa 4.1 posle update.
Izvoli, rodjache
http://www.kupujemprodajem.com/S3-M...to-11pin-3708520-oglas.htm?filter_id=12592026
@Ostali- polako bre ljudi, dovescete smak sveta pre 21.![]()
Jel ovo s3 rez...?
Jeste, napisah da je S3 koji nije kloknut a i vidi se na SS u dnu da je 1.4 (nema potrebe ni dizati više), ako podignem radni takt ide preko 7000-7500, neko je izvukao i 8000+ (cenim tasic) i ima u S3 temi SS okačen.
Ja ne mogu vishe da izvuchem od 6000![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari