Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

DjilkosNs poslednji put ti kazem da me ne uzimas u usta,poslednji.ako ti nemas dobar vid ili si nepismen,drugi su ukapirali sta sam rekao.
Shatroghistro imam para za jedan ali za dva nemam,ti si to shvatio naravno.

DjilkosNs poslednji put ti kazem da me ne uzimas u usta,poslednji.ako ti nemas dobar vid ili si nepismen,drugi su ukapirali sta sam rekao.
Shatroghistro imam para za jedan ali za dva nemam,ti si to shvatio naravno.

Ja iskreno ne znam sto neko ne sankcionise ovakvo ponasanje... Kapiram da je treci put da lik "preti". Nije forum za ovakav ton, to se mora skapirati...

Ja ne pretim ali lepo kazem jer niko nema pravo da me uzima nekoliko puta u usta,ali niko,jer ja nikoga ne citiram i nikoga ne prozivam ovde dok mene prvi neko ne isproziva kao sto je on gore uradio.Ja se ne hvalim jer nisam takav ali pricam sa ljudima ovde o telefonu i njegovim karakteristikama.A ovo je forum da on mene proziva sto puta???Ma kako da ne...
Ispileo sam se kada je trebalo.Da li mi valja moja stvar a sto ne kazete doticnom nesto koji me isprozivao gore nego meni,ali briga me za tudja misljenja jer nisam nizasta kriv.

Poslednja izmena:
Lik te podsetio šta si pisao, nemoj sad napadati čoveka što te podseća na tvoje pisanje, sada budi čovek i priznaj, sve može da se vidi pretragom tvojih postova šta si pisao.

Poslednja izmena:
Kao i ostali pisem ovde o telefonu Note 2 i ne hvalim se a ko me napada njegov problem.
I opet ponavljam znam sta sam pisao,jer budala nisam,i nisam rekao gore da necu da kupim telefon,vec sam pricao sa Shatroghistrom d anemam d akupim dva.Citajte moje postove kako treba.
Sta da priznam?Pisao sam kao i ostali ovde o telefonu,po stoti put ponavljam ali vise necu,ne pada mi na pamet.Ne diram nikoga ali necu ni d amene neko pravi budalom jer to nisam.I nisam rekao da necu kupiti Note 2,vec da nemam za dva,pogledaj gore pa vidi.

Poslednja izmena:
Tvojih 170 postova glase Note2 kupujem sigurno, najbolji telefon, S3 najbolju kameru na svetu ima, Telenor je najbolji... Prosto smaranje mi nikako ne prilici ovom forumu... A da ne pricam o znanju (koje se moze videti iz tvojih postova) koliko znas i pogotovo kad ti neko kaze nesto ti pretis odmah... Alo covece nisi na selu... Da si ista pametno uradio na ovom forumu skinuo bih ti kapu i platio veceru.

Sad gledam u BiH cena u radnji:
Capture.PNG

Instalirao sam neki sa 1280x720 rez I sve radi extra mislim da nije primo. A ovo za net jel vi imate problem sa ovim ocajnim vipom. Signal im je tako jadan da nemam reci

Dobro bre Djilke mogo si i neku sliku tih promoterki (sa sve noteom) da postavis na instagram a ne samo kojekakve katedrale :p

Hunder jesi li mozda instalirao na Note 2 iGO Primo?

Ja sam ovaj zadnji primo (rezolucija je kao s3) i mapa cele evrope valjda, no nije ni bitno
Radi super i signal kuca odmah itd.

I smirite se sa cenama ljudi....ako imate kes izvadite ga na sto i najjeftiniji kupite....garancijom mozete samo guzu da obrisete ako padne ili kane kap kise kroz otvor za slusalicu npr i ovlasceni serviser to vidi naravno.....(smeju se iphone5 sto je ulaz za sluske dole spusten)
Ko moze nek ga od preko skonta ko ne moze *** nek trazi seme... ja sam moj jos skoro pre 2 nedelje uzeo za manje love nego sto se vrte tu po oglasima (*** kupujem po nabavnim cenama)...ali ih prodajem naravno po tim cenama kao sa oglasa....
I da naravno ne hvalim se ili sl. Evo do sad nisam napisao da ga imam, nigde...to nije bitno...vazno je pomoci ljudima kad se imaju konkretna pitanja i naravno ako se zna odgovor

Poslednja izmena:
Interesuje me ima li lag prilikom otključavanja ekrana, imenika i poruka? Da li je kao kod S3 ili nema?

Poslednja izmena:
Interesuje me ima li lag prilikom otključavanja ekrana, imenika i poruka? Da li je kao kod S3 ili nema?

Otkljucavanje je sekundarno bar kod mene tj brze ne moze. Poruke I pozivi imaju mali lag od sekunde al nista strasno. Nervira me samo sto ostaje tamo gde ste I bili. Npr poruke ako ste bili na jednom kontaktu I izadjete na home dugme I opet se vratite na ikonicu on se vraca tamo gde ste izasli. Po meni bi trebalo da se moze namestiti da svaki ulaz bude na pocetnom. To vazi I za dail. Mozda ima neka fora al ja je ne provalih. Al dobro to je uvek tako bilo :)

Ne znam jesi imao S2, pa koristio Saletov ROM, jedino tu nemam toliki lag kao na stock-u, ali i dalje postoji, znači samo je umanjen... Jedino taj lag nećeš imati na AOSP ili AOKP ROMovima... Na svakom Samsung stock-u je tako, bio on obradjen (custom) ili ne... Jedino da se pomiris sa tim (znam teško je kad das toliko para za neko parče tehnike), a opet imaš izbor ako je to jedino što ti smeta, a to je neki Nexus telefon :)

Jesam imao S2 (i nije bilo ovoliki lag na GB i neki custom na kom sam bio mesecima) ali nisam koristio saletov rom (nisam ni znao za isti, ubacio neki custom rom koji mi se svideo i nisam pratio posle toga ništa mesecima), čekam da izbaci za S3 ko kuče u liftu. To je što si rekao, dosta para, brutalan hardver i lag :mad: Sve više počinje da me nervira i zato prodadoh predhodni S3.

Samo? Cenim da to treba da ide više, S3 danas radio, nije dignut radni takt na 4.1.2:
Screenshot_2012-12-05-19-24-12.png

PS. vidim da je identično ovom rezultatu S3 i u HOX temi što postavljaju rezultat sa 4.1 posle update.

Poslednja izmena:
^ Rezultat je verovatno mislio :)

Jeste, napisah da je S3 koji nije kloknut a i vidi se na SS u dnu da je 1.4 (nema potrebe ni dizati više), ako podignem radni takt ide preko 7000-7500, neko je izvukao i 8000+ (cenim tasic) i ima u S3 temi SS okačen.

Jeste, napisah da je S3 koji nije kloknut a i vidi se na SS u dnu da je 1.4 (nema potrebe ni dizati više), ako podignem radni takt ide preko 7000-7500, neko je izvukao i 8000+ (cenim tasic) i ima u S3 temi SS okačen.

Ja ne mogu vishe da izvuchem od 6000 :(

Kod mene isključena naravno, pisali smo u S3 temi o tome, ae da ne spamujemo ovu temu da se prebacimo u S3 :)

Nazad
Vrh Dno