Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Taj doticni sveznalica Shatroghistro neka sebe gleda i neka jos uci o mobilnim telefonima.Ja tvrdim da se meni S3 punio bez igranja igara i neta dok se punio,oko 4.5 sata,sa originalnim punjacem,ne sa nekim krsem kineskim.Ti si mi kao neki sveznalica,kako da nisi.Ne diram te,ne diraj me,da ne bude problema.

Jel to neka pretnja? :d

Opusti se, samo kazem da iz prethodnih postova, nisi pokazao da se najbolje razumes. Ne znam sta je tu toliko strasno? Ja se ne razumem u mnoge stvari koje su tema na benchmarku i ne bih se ljutio da mi neko to kaze. To ne znaci da tebe diram, nego vazi generalno. Dakle, opusteno. Tebi onda nesto nije bilo u redu ako se mom drugu vec 4 meseca i jace nikad nije punio preko 2.5h (mozda kad cacka mi rekao da malo vise, al opet ispod 3h). Ako on mene laze, onda i ja lazem. ***.

@danijell- ako nisi tacno merio, kako tebe neko da shvati za ozbiljno? Kako mislis da se na s3 baterija od 2100mAh puni 4h a na Note 1 od 2500 sa istim punjacem puni do 2.5h? Jedino ako su odradili nesto losije na s3 pa da tako bude. I na JB na s3 ista situacija sa punjenjem, nije se produzila na 4h. Jedino ako je on ubo specijalan primerak x)

P.S. Da niste vi ostavili da vam stoji ekran upaljen sve vreme dok se mob puni?

Poslednja izmena:
Nije pretnja,samo kazem da me ne diras jer te ne diram.
Razumem se u neke stvari vise,u neke manje,ali ovo tvrdim,imao sam S3 dva meseca i punio sam ga minimum 4 sata,sto je i meni bilo previse,a dok se punio nije ostajao ukljucen ekran niti sam za to vreme igrao igrice.Ne znam sta mu je bilo,ali sve je osim duzine punjenja bilo u redu.

Nije pretnja,samo kazem da me ne diras jer te ne diram.
Razumem se u neke stvari vise,u neke manje,ali ovo tvrdim,imao sam S3 dva meseca i punio sam ga minimum 4 sata,sto je i meni bilo previse,a dok se punio nije ostajao ukljucen ekran niti sam za to vreme igrao igrice.Ne znam sta mu je bilo,ali sve je osim duzine punjenja bilo u redu.

Ok, izvini ako sam te uvredio, necemo da dizemo tenziju, ok? Znam da smo svi nervozni sto note kasni, al samo opusteno ;)

Ne znam sta je to s punjenjem, al nebitno, da ne kvarimo temu. Cekamo i dalje ponosnog vlasnika da postavi slike Dock-a i telefona, i da javi da li je N2 sim free (bar ova prva tura).

O.k nije problem,sve je o.k.
I meni je bilo jako cudno sto se toliko puni i to me je jako nerviralo.
Dobar im je ovaj dock sto su ga poklanjali ali je vazilo samo za online porudzbine,sto je jako glupo.
Sutra cu da odem do Knez Mihajlove do Telenora da se igram malo sa Note 2,i jos malo sa L9.Lep je Note 2,ali mi ipak svemu deluje preveliko,ne znam.

Evo konačno par sličica telefona i sound dock-a.

Dock je inače što se kvaliteta zvuka tiče na nivou srednje klase 2.1 kompjuterskih zvučnika.
Zgodno je to što ima više mogućnosti puštanja muzike, preko bluetooth-a sa telefona (treba instalirati aplikaciju) koji može i da puni u isto vreme ako se postavi na cradle, sa Samsung televizora nove generacije isto preko bluetooth-a, preko klasičnog 3,5mm stereo ulaza i preko USB-a sa eksternog diska. Disk mora biti FAT32 i čita samo MP3 i WMA fajlove. Sve u svemu, nije nešto što bih kupio, ali kada sam ga već dobio, naći ću već kako ću da ga pametno upotrebim :)

Prilozi

• 705394_10151283541982250_1247448155_o.jpg
    705394_10151283541982250_1247448155_o.jpg
    466.1 KB · Pregleda: 193
  • 706043_10151283542192250_993986248_o.jpg
    706043_10151283542192250_993986248_o.jpg
    335.9 KB · Pregleda: 196
Da, prosto mi zao sto mi dock apsolutno ne treba :)

Ni meni ne treba! :)
Al je kiselo ovo grozdje.

Ma hteo sam sivi, al' kada sam naručivao online, mogao je samo beli da se izabere, a trebalo je upasti u prvih 10 da bi dobio i dock :p
Enivej, ne smeta mi što je beli. Već sam se navikao :)

Hahah sigurno. A mozda coveku treba lova pa ce da uzme neki jeftiniji :)

Porucio sam preko oglasa sivi. Dobijes garanciju radnje od preko, i posto covek ide tamo svaki cas nije problem. Tako sam kupio i note 1 i IP4 tako da nije problem, jedva cekam ovo cudo...

Moj note2 je potpuno bez garancije i 90% telefona koje sam imao su bili bez garancije jer sam nestrpljiv i uzimam ono sto zelim cim se pojavi a to se uvek kod nas pojavljuje na crno bez garancije . Moje iskustvo je da telefoni koji su novi a pogotovu ovi skupli ili rade ili su u startu pokvareni sto svako moze da proveri bez da zuri u kupovini i da utvrdi ispravnost ! A tu teoriju ce vam potvrdiri svaki iskusniji preprodavac . Sa garancijama bez da nisu kod mobilnih operateta mozete da izvinete da obrisete du..;)
Znaci po meni telefoni ovog tipa ili ce raditi prwko 2god garancije u startu imali je vi ili nemali ili u startu ce biti sa nekom falinkom !

jel ti racunas na 2 godine ugovorene obaveze po 5684.00 din mesecno??

ti Telenoru dodjes 1200E za dve godine na konto paketa, i dobijes telefon za 1RSD.

Kupio doplata 130e sa starog note1. U *** kako leti pa ovo je bruka :)

Uzeo si onaj bez garancije? Extra si prosao sa doplatom.

@Bozha: naravno da se nebisplati mega jer nas deru u odnosu na razvijene zemlje. I za paket ne znam bas dal svi koriste tolko. Ja 600 placam u mtsu sa popustom od 50% . I kgu nemaju bas ljudi toliko para da odvoje za mob. Kako ko, pola pola. Al svakako su cene katastrofa u telenoru. Onaj ko nesto jarko zeli, cas ce da napravi dobru racunicu :D

Uzeo sa divljom garancijom na 24m *** bolje ista nego nista. Isto bi me doslo I da na strani uzmem svejedno garancija ne vazi kod nas.

Skroz super za tu doplatu. I ja bih uradio isto da sam bio na tvom mestu

jel ti racunas na 2 godine ugovorene obaveze po 5684.00 din mesecno??

ti Telenoru dodjes 1200E za dve godine na konto paketa, i dobijes telefon za 1RSD.

Pa ako treba 2 god da se placa, to je onda p.l.j.a.c.k.a. Ici cu bas da pitam, ionako mi je usput..

Nazad
Vrh Dno