shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
Taj doticni sveznalica Shatroghistro neka sebe gleda i neka jos uci o mobilnim telefonima.Ja tvrdim da se meni S3 punio bez igranja igara i neta dok se punio,oko 4.5 sata,sa originalnim punjacem,ne sa nekim krsem kineskim.Ti si mi kao neki sveznalica,kako da nisi.Ne diram te,ne diraj me,da ne bude problema.
Jel to neka pretnja? :d
Opusti se, samo kazem da iz prethodnih postova, nisi pokazao da se najbolje razumes. Ne znam sta je tu toliko strasno? Ja se ne razumem u mnoge stvari koje su tema na benchmarku i ne bih se ljutio da mi neko to kaze. To ne znaci da tebe diram, nego vazi generalno. Dakle, opusteno. Tebi onda nesto nije bilo u redu ako se mom drugu vec 4 meseca i jace nikad nije punio preko 2.5h (mozda kad cacka mi rekao da malo vise, al opet ispod 3h). Ako on mene laze, onda i ja lazem. ***.
@danijell- ako nisi tacno merio, kako tebe neko da shvati za ozbiljno? Kako mislis da se na s3 baterija od 2100mAh puni 4h a na Note 1 od 2500 sa istim punjacem puni do 2.5h? Jedino ako su odradili nesto losije na s3 pa da tako bude. I na JB na s3 ista situacija sa punjenjem, nije se produzila na 4h. Jedino ako je on ubo specijalan primerak x)
P.S. Da niste vi ostavili da vam stoji ekran upaljen sve vreme dok se mob puni?
Poslednja izmena: