Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Sto se tice velicine mislim da ce sledeci note otici jos vise mozda na 6" i tu ce stati a buducnost tableta je 15+" sa pen matricom jer ozbiljniji rad je tek moguc na vecoj dijagonali a samim tim i multiwindow opcija. Jeftini desktop racunari postace proslost pored ovakih uredjaja.

Kako to vratio si se na s3? Vec si imao N2?
Imao S3, nerviralo me čekanje kod otključaanja ekrana i čekanja kod dialera, imenika i poruka kada nisu u kešu posle nekog vremena kada telefon miruje, uzeo n2 i sutradan ga prodao zbog veličine drugaru koji je išao samnom kada sam g uzeo, tako poželim da sve na telefonu mogu da radim jednim prstom i da nije ogroman te uzmem iP 4s i prodam posle 2 dana (auu što me on smorio malenim ekranom, a tek ograničen sisitem i komplikovan do bola, to boli, nije ni čudo što su puni oglasi da iP-ove menjaju za sgs2 i sgs3), tako par dana sam na resetu kako mi jedan lik reče i koristio dumb telefon dok sam se nadao da će se pojaviti xox+ ili lg nexus... izgubim strpljenje i odem večeras rešen da uzmem ili sgs3 ili n2, pa tako, bar da izdrži do novaka ili do pojave HTC Deluxe ili nekog Full HD AMOLED panelu koji stiže za CES od Samsunga. Sada mi je s3 idealan za šaku posle 4s i n2. Opet, kome nije n2 velik neka se ne razmišlja, odlična mašina sa odličnim displejom, ima lag isto kao i s3 kod otključavanja displeja i kada nisu u kešu gore pomenute stvari ali je brže od s3.

Jel ima u Uscu ili Delti da se kupi neka futrola za N2? Nesto mi puno vremena da narucim sa neta I cekam dostavu!

Боље на Бувљаку да видиш ако можеш. Много већи избор, много мање цене :-D

Ima nekoliko futrola u Delta city-ju i to baš na šetalištu u prizemlju u neposrednoj blizini Noteovog štanda kao i na prvom spratu u Samsungovoj prodavnici... Danas sam ih razgledao...

Ovo potpisujem.

Ja sam presao sa Samsung Galaxy Tab 10.1 na Note i nisam se nijednom pokajao. Jednostavno tablet je prevelik za nosenje, treba posebna torba za njega. Note staje u dzep (da staje i u dzep od farmerka) ili u torbicu koju uvek nosim sa sobom i u kojoj mi je takodje novcanik, usb flash, kablovi za phone, labelo...

Takodje telefon nosim svuda sa sobom i ako mi zatreba tu mi je a za tablet sam morao unapred da planiram.

A da koristim tablet kuci pored dva kompa nepada mi napamet.

Najvaznije je labelo :p

Mislim da se najvise isplati uzeti na rate na cekove do 12 rata bez kamate u Comtrejdu.Samo da nabavim cekove pa da vidim da kupim,ako ne onda S3.Mislim da je Note 2 odlican telefon.

Poslednja izmena:
Danas sam ga probao u uscu i stvarno dobra stvarcica, ali cena je vise nego astronomska za telefon kakve god da su mu mogucnosti.

U Telekoplusu je 62k RSD. Je l' ima neki razlog da se izbegavaju ili..? :)

Ja njih izbegavam.Kao i radnju u Balkanskoj.Cim ne daju fiskalne,to mi je sumnjivo,jer to nije prava garancija.

Ja sam kod njih uzeo ranije dva telefona.Jedan se pokvario i nisam imao nikakav problem, veoma brzo su mi resili reklamaciju.

Ako hoćeš fiskalni onda ga platiš 81000din i imaš fiskalni :)

U Handy-u je 80000, sto da da 81000? Da ih casti sto imaju najvecu cenu u regionu? :d

Bolje za te pare da ode da kupi u Svajcarsku i da mu pretekne.

Ko hoce fiskalni, neka kupi u Hendiju za 80.000. A kome ne treba fiskalni neka kupi u oglasima za 480 eur koliko kosta i u Nemackoj ili Svajcarskoj. Verovatno da garancija iz Hendija vredi, ali sigurno ne vredi 220 eur vise.

/facepalm

Izgleda da ne "zahtevamo" isto od telefona:) Sve mi nekako deluje da Samsung ide koracima jabuke.

A sta to ovaj uredjaj nema sto ti zahtevas? Ovo mi je samo plus. Kad su ga vec nakrcali, malo zayebancija ne smeta. Stavise, podrzavam da ima sto vise stvarcica koje ulepsavaju koriscenje. A ne znam kako to idu putem jabuke kad je iOS klotina najveca :)

razlisljam da uzem mem kart za tel, sta mislite da li je dovoljno da kart bude class 4 ili bi trebalo da uzmem brzu?

unapred zahvalan.

Malo je class 4,narocito za hd video.Uzmi class 8 ili 10 ako nadjes.

Re

razlisljam da uzem mem kart za tel, sta mislite da li je dovoljno da kart bude class 4 ili bi trebalo da uzmem brzu?

unapred zahvalan.

Za sta ce ti? Sta ce ti vise od 13Gb? A za ovaj predlog da uzmes classs 8 nisam siguran da ta klasa postoji. Ima class 6 i sasvim je dovoljna. Imam i 6 i 10 i mala razlika. HD snimak sa kamere nije seckao. Full HD. Od koliko GB bi dodao jos?

Poslednja izmena:
Uzmi klase 10 i nemaš problema sa seckanjem prilikom snimanja/reprodukcije hd materijala.
@shatroghistro, samo jedna igrica može da ima 2gb tj. trunčicu manje ima Betmen, a gde je još koja igrica, filmovi, serije, muzika, slike, video snimci... pored interne memorije u S3 imam i karticu od 16gb i uvek nekako sve popunim :D

Vrh Dno