Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

I ja sam do sada koristio Ip4S ali sam presao na android.Pa me zanima kako to funkcionise sa olovkom.

uh ja sam nekoliko puta pokusavao, zadnji put sa note2, nemam sta lose reci, ako sada ne sitnicarimo oko nekih stvari :) masina je super
ali .. ja nisam mogao bez 4s, ta fluidnost,brzina, gomilu vrhunskih aplikacija koje sam inace platio jer su must to have .. nisam mogao da ostavim tako da meni je iphone nezamenljiv, a najvise zbog imess, i facetime-a preko kojih sam u kontaktu u svakom momentu sa svojom cerkom u Svedskoj, taj HD zvuk sa hd slikom nema alternativu trenutno na androidu

Zasto si to sad naposao aaaaaaa
Salim se ali to je takva istina da je strasno....prosto nema i dalje te fluidnosti na androidu i takvih aplikacija o kvalitetu izrade da ne govorimo....ja hocu sa 4s na note2 da predjem ne znam ni sam sta da radim svaki dan se lomatam

Meni treba nesto sto bi pored IP4s koristio ( prodao sam 4s i zelim da probam android) verovatno cu se vratiti i znacio bi mi rad sa olovkom.Ovo mi jedino deluje kao dobro resenje ili da pazarim tablet.

Poslednja izmena:
uh ja sam nekoliko puta pokusavao, zadnji put sa note2, nemam sta lose reci, ako sada ne sitnicarimo oko nekih stvari :) masina je super
ali .. ja nisam mogao bez 4s, ta fluidnost,brzina, gomilu vrhunskih aplikacija koje sam inace platio jer su must to have .. nisam mogao da ostavim tako da meni je iphone nezamenljiv, a najvise zbog imess, i facetime-a preko kojih sam u kontaktu u svakom momentu sa svojom cerkom u Svedskoj, taj HD zvuk sa hd slikom nema alternativu trenutno na androidu

hd slika na ekranu od 3.5" rezolucije 640 x 960? LOL
ooVoo, skype, viber, whatsup, gtalk?
nemojte molim vas porediti iphone 4s sa note2 to nema ama bas nikakvog smisla...

Ako N2 nije 'fluidan' onda ne znam sta jeste..

@studioton- must have, bez 'to'

Jednom ko proba note 2 posle mu je mali i S3 a da ne pominjem 4s, to je smešno porediti, a tek hd slika na malenom ekrančiću... nemoj molim te meni ovu priču, srce mi se cepa, imao sam i 4s i note 2 i s3 i znam šta pišem. Puni oglasi iP se menjaju za S3, na iPhone Srbija sve više se pojavljuje android fanova koji su prodali iP i nema šanse da se vrate na iP, teme o androidima... i ti ovde napišeš ovo, mali ti msm displej i fluidnost :D
I koja je to gomila vrhunskih app koje imaš na iPhone bez kojih ne možeš a nema na androidu? ;)

ps. pojavio se danas u radnjama, cena 80000din, imate sa 12 meseci garancije za 520e u butik radnjama :D

Poslednja izmena:
Ja sam se sa N7000 razmazio, i gledao nesto HoX (pre vise meseci) i delovao maleno :D

A ovo za radnje sam vec okacio pre koju stranu u hendiju za 80000, a i ovi sa 12m garancije se vrte vise dana po oglasima, daj nesto sveze :d

80000 sto je mnogo mnogo je, za te pare kupisu tahlet+telefon i to veoma dobri.Treba sacekati padace cena veoma brzo.Ja sam ipak za Tablet sa olovkom i dobar telefon.

Ali tablet gde nema wifi a treba ti net je neupotrebljiv (govorim u svoje ime), mogu da ga gledam kao kutiju sa slikama :D ovako sa note/note2 imaš tri u jedan (mini tablet tj. fablet, telefon i online si). Da kupim tablet i da ga koristim samo kući :wave: pa šta da radim sa pc i ogromnim monitorom?

ae neko ko je ima note 1 i sada note 2, displej da uporedi, da li je neka razlika i ako je ima u čiju korist? Ali iskren odgovor i iz prve ruke, hvala puno.

Ja kad sam birao tablet bilo mi glupo da placam 2 pretplate za net (tel i tablet) pa kad mi treba net na tabletu kacim se preko telefona.

Ja imam tablet i kad mi treba net serujem ga sa telefona....

Ja kao bivsi vlasnik asus prime i galaxy tab 7.7 3g i sadasnji vlasnik note 1 mogu reci sledece. Probao sam svakojake kombinacije i jednostavno note je sve sto mi treba. Moze da stane u svaki dzep ne vucem tablet sa sobom da ne pricam o posebnim ptt torbicama. Ima olovcicu ako treba nesto nabrzaka da se skicira zapise. Ima solidnu bateriju i za ove pare daje vise nego ijedan drugi tel. Pravljenje hotspota sa drugog telefona je ograniceno zbog trajanja baterije. Ako ste tek u busu da posaljete nesto na tabletu stojeci...nemoguca misija. Velicina je za mene plus i jedini razlog sto sam se posle svega opet vratio na note. A bilo je tu mnogo mocnih telefona sgs3,hox,optimus 4x... kad se malo stabilizuju cene uzecu note2 al ne zurim. Radi ovaj malisa jos uvek solidno :D

Sa jedne strane interesantno, sa druge ne previse korisno.
Iako bi note 2 mnogima zaista mogao da sluzi kao komp, njegovi vlasnici su uglavnom paljevine, koje obavezno poseduju i kompjuter i ipak se ne bi zadovoljili telefonom umesto njega.
U svakom slucaju, za ovaj video su trebali koristiti onaj novi docking station za note 2.

Kako covece nije korisno...? Po meni ako se potreba ukaze, veoma je korisno. Za kancelariju recimo.

Sa jedne strane interesantno, sa druge ne previse korisno.
Iako bi note 2 mnogima zaista mogao da sluzi kao komp, njegovi vlasnici su uglavnom paljevine, koje obavezno poseduju i kompjuter i ipak se ne bi zadovoljili telefonom umesto njega.
U svakom slucaju, za ovaj video su trebali koristiti onaj novi docking station za note 2.

Slazem se. Trebali su da ga probaju sa onim novim dokom. A funkcionalnost vidim upotrebom na nekom odmoru gde bi mogao ubiti vreme u slucaju loseg vremena. Naravno ako postoji lcd :p

meni je ovo super :)

samo nikako da prelomim zbog velicine...

Jednom kad probas note sve ostalo ce ti biti smesno. Veruj mi :)

^потписујем

Jel ima negde izlozen u Bg. N2 da se proba?
Delta City i Usce, u pitanju su Samsung promo standovi gde moze da se proba telefon. Ali niko nema i dalje odgovor kad ce da se pojavi kod nekog operatera. Upucuju na Comtrade, Handy i njihove maloprodaje u DC i Uscu gde je 80 000 :-D

Zapravo 81000din u Comtrade. Ja sam prelomio danas, ipak mi je velik i vratio se na S3, samo sam sad S3 uzeo druge boje :D
Kome nije velik note 2 je odličan, jeste da ima lag prilikom otključavanja (kao i s3) ali mu se oprosti.

Poslednja izmena:
Evo sad sam ga propisno izmucio i mogu reci bravo.osetno brzi od sgs3 a za note1 da ne pricamo. Sve leti lag jedino kod home dugmeta al nista strasno. Velicina idealna bar za mene. Ekran malcice tamniji od note1. Zbog velicine rama sve je u kesu pa prelazak sa aplikacije na aplikacije je milisekunda. Kakvo je stanje kad se napuni aplikacijama ne znam. Al bilo bi pozeljno da se neko seti pa da poruke pozive i kontakte stavi u primarni kesh pa da se uzbegne cekanje prilikom ulaska. Kad moze dio rama da ide na sistem moze i ovo da se odradi. Kamera me odusevila konacno nema stucanja od kog pati sgs3. Sve u svemu mocan telefon

Ja kao bivsi vlasnik asus prime i galaxy tab 7.7 3g i sadasnji vlasnik note 1 mogu reci sledece. Probao sam svakojake kombinacije i jednostavno note je sve sto mi treba. Moze da stane u svaki dzep ne vucem tablet sa sobom da ne pricam o posebnim ptt torbicama. Ima olovcicu ako treba nesto nabrzaka da se skicira zapise. Ima solidnu bateriju i za ove pare daje vise nego ijedan drugi tel. Pravljenje hotspota sa drugog telefona je ograniceno zbog trajanja baterije. Ako ste tek u busu da posaljete nesto na tabletu stojeci...nemoguca misija. Velicina je za mene plus i jedini razlog sto sam se posle svega opet vratio na note. A bilo je tu mnogo mocnih telefona sgs3,hox,optimus 4x... kad se malo stabilizuju cene uzecu note2 al ne zurim. Radi ovaj malisa jos uvek solidno :D

Ovo potpisujem.

Ja sam presao sa Samsung Galaxy Tab 10.1 na Note i nisam se nijednom pokajao. Jednostavno tablet je prevelik za nosenje, treba posebna torba za njega. Note staje u dzep (da staje i u dzep od farmerka) ili u torbicu koju uvek nosim sa sobom i u kojoj mi je takodje novcanik, usb flash, kablovi za phone, labelo...

Takodje telefon nosim svuda sa sobom i ako mi zatreba tu mi je a za tablet sam morao unapred da planiram.

A da koristim tablet kuci pored dva kompa nepada mi napamet.

Nazad
Vrh Dno