Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Pa nije bas sve tako, kako onda da pravdaju cenu S3 koji, iako top model, za nase trziste nije ista klasa kao za zapadnu Evropu?? Dobijamo telefon sa jeftinijim delovima i slabijom kontrolom kvaliteta za vecu cenu....

Znaci ovo je proveren info da je to tako (ti si radio za Samsung jel tako)? Nisam verovao.

Radim i sada ponekad ali sam se razocarao kada su mi potvrdili taj info, plus iskustva sa reklamacijama u Telekomu...

primera radi, pre 6 meseci uzeo galaxy s plus u telenoru .. dobio sam neku kutijicu koja je skoro pa kao od papira, telefon sav se klimao, gde stisnem ono skripi, ne daj boze..

dok iz inostranstva kad sam video, skupa kutija vidi se da je nesto sto vredi .. uredjaj utegnut maximalno, kao da uporedjujem original sa nekim kinezom u kvalitetu izrade .. e to je to , Bravo Srbija

Kažem da bela lošija od S3:
Ecrans-blancs-630x626.png

To ti je kao lutrija, mozes da ubodes premiju a mozes i da proklinjes sudbinu. Stvarno nisko od Samsunga.

primera radi, pre 6 meseci uzeo galaxy s plus u telenoru .. dobio sam neku kutijicu koja je skoro pa kao od papira, telefon sav se klimao, gde stisnem ono skripi, ne daj boze..

dok iz inostranstva kad sam video, skupa kutija vidi se da je nesto sto vredi .. uredjaj utegnut maximalno, kao da uporedjujem original sa nekim kinezom u kvalitetu izrade .. e to je to , Bravo Srbija

Da l' mora za sve Srbija da se hejtuje? Kakve veze ima Srbija s tim? Prvo sto niko u Srbiji ne odlucuje o tome, a drugo sto ti isti telefoni idu u citavu ex-yu, Rumuniju, Bugarsku, etc...

Bravo Stize.

Nije Srbija kriva za to, biti "prosecan Srbin" sredjuje da to bude tako, nego korporativna sljam upravo iz inostranstva koja nas smatra drugom klasom potrosaca. Ako ne i gorom.

Pa nije bas sve tako, kako onda da pravdaju cenu S3 koji, iako top model, za nase trziste nije ista klasa kao za zapadnu Evropu?? Dobijamo telefon sa jeftinijim delovima i slabijom kontrolom kvaliteta za vecu cenu....

Može malo više detalja, koji su delovi lošiji, šta je konkretno lošije? Da li se to odnosi samo na primerke koje naručuju provajderi ili što dolazi za slobodnu prodaju itd?

Hm..ima istine u tome da se nesto losiji primerci salju kod nas. Evo drugu je na novom s3 otislo dugme za pojacavanje kad je hteo da pojaca slusalicu u toku razgovora, i ima jedan zaglavljeni piksel. To moze da se posmatra kao ovaj prvi slucaj, a moze i da bude da je samo takav primerak zapao. Ja licno mislim da nema neke razlike ako je mob potpuno ispravan, ali da najvise 'sumnjivih' primeraka salju kod nas. Ko ce ga znati :)

Malo je to preduvano.
Cim neki uredjaj u Srbiji nije OK kvaliteta, otmah se poteze prica o skartu za srpsko trziste. Istina je da ima skarta i na drugim trzistima.

Npr, meni je jedan clan ovog foruma pricao za SGS2 kako su u Srbiji daleko losiji nego u evropi, pa kao dokaz je sto kad onaj kupljen u Srbiji ostavis preko noci sa upaljenim ekranom, njemu se pojavi burn-in, dok se to sa evropskim ne desava... I onda se meni to desilo sa Note-om 1 kupljenim u CH, za CH trziste... I sta sad, skart za CH trziste? Takodje SGS2 koji sam kupio u CH u radnji je zapravo bio za poljsko trziste, pa sad ti budi pametan...

mislim da je glavna fora sto se na zapadu 99% problema resava instant zamenom pa je ocekivano da se retko ko od tih usera buni. kod nas covek ako nadje problem ili pomisli na zamenu jasno mu je da mora da se oprosti od telefona na duze vreme i onda ljudi zive s tim i kukaju. baska to sto dobar deo hi-end telefona u srbiji ni nema odgovarajucu garanciju sto samo po sebi povecava stepen nerviranja kad se naidje na problem...

Lepo je vec par puta receno: kako ti se zalomi. Jeste bezveze sto platis toliko da bi razmisljao sta ce da ti zapadne, ali nije strasno sta god da upadne, samo se radi o 'toploti' ekrana, tako da me to ne brine. Opracu ga arielom u hladnoj vodi i bice cisto belo- kristalno belo :d

Sutra očekuju da stigne u radnje (BG).

Теленор неће скоро, тј. неће још. Сад им стиже ѕ3 мини. Бар ми је тако рекла другарица из теленора.

Ima ga u jednoj radnji ovlascenog distributera u Vojislava Ilica gde je 77900 sa dve godine garancije i fiskalnim racunom a tamo je sada S3 snizen na 71900.Mislim da je to odlicna radnja.

ma ja imam radnju i servis mobilnih imam i lovu za note2 nego sam stipsa sve se nadam da ce pasti jos malo (salim se) ...za ovih zadnjih 10 dana je 50e pao
(naravno necu ovde javno pisati koje su cene jer se ne reklamiram, nemam potrebe za to)
ali 700e sigurno ne bi dao ni za dozivotnu garanciju....jednostavno takav telefon ili radi ili ne radi....voda ili pad ponistavaju sve vrste garancija kod ovlascenog servisa
ja izuzetno pazim na svoje telefone......inace sam apple fanboy i zadnjih godina imam 2g,3,3gs,4,4s trenutno, i necu 5 kupiti zareko sam se da ga necu kupiti, dok ne povecaju na bar 4.5" display nema nista od toga....note2 mi je ujedno i telefon i tablet taman kako treba

Ma neces ti vise nikad kupiti nista od Apple-a ako probas Note 2 i Android, dakle pazi, ako ovo uradis, to ce biti trajan prelazak a ne samo privremeni!!!

Ma neces ti vise nikad kupiti nista od Apple-a ako probas Note 2 i Android, dakle pazi, ako ovo uradis, to ce biti trajan prelazak a ne samo privremeni!!!

vidi kvalitet appla je milion godina ispred svih, android je blago ****** od sistema za sada, sto naravno vrlo uskoro nece biti tako, dosta su se uozbiljili, iOS je zakon i aplikacije su zakon za njega itd (necemo o tome ja sam apple fanboy i nema mi pomoci)
ali ali ali zbog mog zdravlja (lol jer nije normalno 4-5 god imati sve isto sem drugacijeg dizajna) moram uvesti promenu u svoj zivot na silu...a treba mi veci display i dobra baterija (visim na remote tj team viewer cesto).....ko za inat niko da ga poruci u radnji da vidim malo kakav je iz prve ruke, ali pitanje je dana samo kad cu ga uzeti ne znam jel beli ili crni sta vi mislite

Pozdrav,
upravo mi je stigao sivi N2. Posle 4 godine koriscenja iphona, malo se borim ali nemam nikakvih zamerki za ovih par sati upoznavanja. Jedino mi je velicina za sada mali problem. Molio bih vas ako znate dali ima negde u NS da se kupi neka futrola za njega. Nekako mi je ovako "golisav" poprilicno nesiguran za koriscene (pogotovo na ulici).

Nek je sa srecom :) (odakle stigao?)

Za futrolu pogledaj po kupindu i KP, uli jednostovno naruci preko dx

Kakvo ti se cini rad sa olovkom, da li su to unapredili u odnosu na predhodni model....

jedno pitanje za vlasnike Note 2ke, jel' neko instalirao iGO i koju rezoluciju? ja sam ubacio iGO Primo v9.6.7.235654 i rezoluciju 1920x1200 i slika mi malo "izlazi" iz ekrana, u vertikalnom polažaju jedno 5mm u horizontalnom jedno 3mm. jel' zna neko da li je to to ili ima neka bolja rezolucija - podešavanje?

Moras instalirati za rezoluciju ekrana od telefona, a ne od monitora racunara...
Nadji iGo za galaxy s3 i to je ta rezolucija i sve ce biti ok...imas na netu svuda ...cak mozda i ovde po forumu ima vidi u s3 sekciji

Nazad
Vrh Dno