Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

S3 laguje!Ti si nesto pomesao.imao sam S3 2 meseca i nikada ni jedan lag nisam imao,kao ni na S2 za 9 meseci,a Note 2 da laguje sa animacijama u to ne verujem.

Laguje, isto se desava i na note 2 koji sam prodao drugi dan, iste stvari me nerviraju. Otkljucavanje displeja, ponovo cekanje dok se ne upali ekran da prevucem prst 2 sekunde, ista stvar je i sa porukama i imenikom i dielerom ako nisu u kesu, na note 2 jeste malo za nijansu brze ali ima cekanje. Ze mene je nedopustivo da S3 i note 2 telefoni takvih performansi imaju zastoj i cekanje za osnovne funkcije za sta je telefon namenjen.

apsolutno, ne desava se to svaki put ali se desava relativno cesto .. jos ako instalirate puno nekih aplikacija i popunite ga, e tu nastaju pravi lagovi .. isti razlog zbog kog sam takodje drugi dan prodao, tako da nikakve promene od s3 osim u velicini i bateriji .. koja je za pohvalu

ja stvarno ne znam o čemu neki pričaju?! evo je bruuuka dobar telefon!! sve radi savršeno glatko, brzo.... ma jednom rečiju fenomenalno!! baterija traje 3x duže nego na Note 1, barem meni.

Potpuno se slazem, moj radi savrseno cak sam ga i opterecivao puno i pokazao se maksimalno dobro... Ovi ljudi pricaju gluposti... Inace futrolu je najbolje da kupite preko, ja sam uzeo flip u budimpesti za 25e i super je. Inace kod nas je 6k dinara, sramota...

Ako pricam gluposti mozete li da me demantujete video klipom kako kod vas to radi?!
Upalite kameru, zatvorite sve aplikacije da se vidi na snimku, kliknite na poruke, zatim imenik i dialer. Zakljucajte ekran, kliknite na on/off taster da vidimo koliko se ceka da se upali displej da bi mogli da prevucete prst. Posle video klipa da nastvimo diskusiju :)

U pravu si. Wake up lag je i dalje tu. Smara do yaya da na telefonu od 80000 cekas 2 sekunde da ti se upali ekran (nije bas dve al tako se cini)

Koji moze da se popravi ako se iskljuci ripple effect i popup note u lockscreen settings ali i dalje je tu, doduse zanemarljivo.

Postajem nestrpljiv i ne mogu da verujem da niko od operatera jos nije uvrstio Note 2 u svoju ponudu...Bruka!

Postajem nestrpljiv i ne mogu da verujem da niko od operatera jos nije uvrstio Note 2 u svoju ponudu...Bruka!

I'm with you -.-

A sto se tice wake up laga, ne planiram da gasim sve i svasta da bi nesto bilo malo bolje, a da opet nije to to. Ne znam u cemu je problem da naprave da kad stisnem dugme da se ekran upali? Mislim da za 80 000 kupac treba da dobije takvu 'opciju'. Neko od kuvara ce vec to da sredi

Ako pricam gluposti mozete li da me demantujete video klipom kako kod vas to radi?!
Upalite kameru, zatvorite sve aplikacije da se vidi na snimku, kliknite na poruke, zatim imenik i dialer. Zakljucajte ekran, kliknite na on/off taster da vidimo koliko se ceka da se upali displej da bi mogli da prevucete prst. Posle video klipa da nastvimo diskusiju :)

evo ja ću to rado da uradim, samo nisam najbolje ukapirao šta si mislio? na ovako nešto:

Powered by VideoBam - Free Video Hosting

matori ishit je za tebe okani se glupih telefona ...

Hahaha, DEKSYSYUS care uze mi rec iz usta. :D

Na klipu se vidi kada pritisneš on/off i pomeriš prst da se ne pali ekran odmah da ima čekanje. Opet je malo brže nego na S3, ali displej S3 je malo svetliji, bela boja belja tj. svetlija i jasnija je slika.

@ostali, možete da pričate šta hoćete ali ios ne gotivim i mogu samo da ga ispljujem najcrnje jer je ograničen do bola (imao iP3gs i iP4s koji sam danas prodao baš zbog ograničenja i malenog displeja). Imao sam note 2 i s3, sada ni sam ne znam šta bih uzeo i baš sam smoren ali objektivan kada pišem (pogledajte moje komentare u S3 temi), najradije bi s3 ali da nema ovih lagova.

Poslednja izmena:
Opet je malo brže nego na S3, ali displej S3 je malo svetliji, bela boja belja tj. svetlija i jasnija je slika.

Display je sigurno svetliji na Note 2, bela zavisi od svakog konkretnog primerka a slika jeste malo ostrija na s3. Mene je na pocetku nervirala ne tako ostra slika na N2 pa zato i dalje mislim da bi mu 1080 ekran savrseno legao, al treba nesto ostaviti i za N3.
Osim toga telefon je apsolutno savrsen i neverovatno dobro radi, manite se gluposti i trazenja dlake u jajetu i nekakvih problema tamo gde ih nema.

Za novac koji košta očekujem sve tip top bez pravljenja kompromisa, ako pravim kompromis onda se ne daje tolika lova.
Što se tiče displeja, stavite s3 i note 2 jedan pored drugog, izbrišite sve poruke i u porukama videćete belu kovertu kao pismo, uporedite koliko je belje pismo na S3. 1080 ekran dušu dao za ovaj telefon.

Kada je bilo predstavljanje na fashion weeku direkt sam uporedio tamo s3 sa sivim n2 i bela na n2 je bila solidno bolja. Onda sam stavio one x i n2 nije mnogo zaostajao. Primetna razlika, al ne toliko koliko na s3. Sve zavisi od primerka. A ovo za 1080p na 5.5" su se ljudi mnogo razmazili. Na tabletima od 10" je 720p (tj 1280x800) i slika je super, na laptopovima od 15" pa je super slika, na tvu od preko metar mi 1080p i sad odjednom 15cm je kao stvoren za 1080p... Nikakve potrebe za tim. Ko hoce da zeva da mu oci ispadaju da li su ivice na ikonicama vise ili manje ostre, onda stvarno..

I dajte nesto konkretno- cim neko sazna kad ce kod bilo kog operatera da bude u ponudi, molio bih da javi ovde sto pre. Zahvaljujem.

Poslednja izmena:
Meni nije jasno da ga je vecdobila jedna ovlascena radnja kod kojih je 80000 a ni jedan operater ga jos nema!!!Jako cudno i nelogicno.Mislim da ce biti skuplji od S3 modela bar kod Telenora posto su mu digli cenu i sada je 84000 bez ugovorne obaveze.Videcemo,do 20.11 ce sigurno doci kod nekog operatera.

535e u Nemackoj u Saturn i Media Markt radnjama, to je najjeftinije sto sam nasao. Telefon je odlican, rezolucija je uz RBG sasvim dovoljna i ja ne vidim nikakvu potrebu za 1080p na 5.5".
Jedino je kvalitet izrade tj. plastika ispod proseka za ovu klasu.

U Svajcarskoj je PDV 8 %, tako da ako je 500 sa porezom, onda je bez poreza 463 eur (a ako porez vracas preko Global Blue-a onda te kosta 477 eur). Kod nas vidim da ga u oglasima prodaju za 495 eur, a ako se cenkas verovatno ces spustiti bar za 10-ak eura, tako da te kosta maltene isto.

Poslednja izmena:
Nelogicno,500 evra je u zemljama gde je prosek plate 2000 evra a kod nas u radnjama je skoro 700 evra a prosek plate 300-350 eura,sramota.
500 eura za njih preko je smesna cena,jako smesna cena.

Nelogicno,500 evra je u zemljama gde je prosek plate 2000 evra a kod nas u radnjama je skoro 700 evra a prosek plate 300-350 eura,sramota.
500 eura za njih preko je smesna cena,jako smesna cena.
Nije uopste nelogicno. Samsunga ne kosta manje manje proizvodnja telefona za trzista gde je platezna moc stanovnistva manja.
Neko je pomenuo kako je u Mediamarktu i Saturnu 535 eur. A taj Mediamarkt je jedan od najvecih prodajnih lanaca sa radnjama u celoj Evropi i on je verovatno narucio vise desetina hiljada komada Note 2 pa je i logicno da od Samsunga dobije extra cenu naspram naseg bednog Hendija koji je verovatno u prvoj turi uzeo celih 5 komada eventualno 10.
Jednostavno, Nemacka je trziste od 85 miliona ljudi a Srbija od 7 miliona i to jos sa bednim platama. I tu se sva prica zavrsava.
To su cinjenice a to sto je nama prosecna plata 300-350 eur, njih zabole ona stvar.

Nazad
Vrh Dno