Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Često gledam kraće klipove, eventualno do 20-30min, duže od toga teško...

Ja sam u trenucima dokolice na putu gledao film/seriju na nokia n86 ili n95 8gb a da ne gledam na s3 ili note :)
Totalno je gledljivo i na s2 a kamoli na ovoj ekrančini (kao da sada neko napiše da mu je smešno gledati film na malom tw, bioskop je full) :D

Ja sam u trenucima dokolice na putu gledao film/seriju na nokia n86 ili n95 8gb a da ne gledam na s3 ili note :)
Totalno je gledljivo i na s2 a kamoli na ovoj ekrančini (kao da sada neko napiše da mu je smešno gledati film na malom tw, bioskop je full) :D

Bitch, please, gledao sam mrtav ladan na N-Gage dok sam isao busom do bga i bilo mi je vrh :d

Naravno da je veoma gledljivo da se gleda filmic na 4.3 ekranu a da ne pricam na 4.8 na S3 a tek na Note 2.Naravno kada putujem duze pa pustim maximum jedan film,mada sam cesto gledao po pola sata,pa nastavljao.
Jel u Note 2 ide kao na S3 mikro SIM ili ne?

Ja sam skontao da koristi micro sim kada sam pokusao da ubacim moju staru karticu, nije islo :) Onda sam odmah morao da idem do providera jer moja kartica nije mogla da se isece na odgovarajucu velicinu...

Чекај Леброн не фура више Оне Х?
:rolleyes: такав пуцач је ионако само за самсунг.

I eto nestrpljiv covek, tj. ja, je otisao u gore pomenutu radnju u Balkanskoj. Cena ok, garancija 24 meseca i to je ok. Kada sam upitao sta garancija podrazumeva, docekao me je tako neprijatan nastup da sam evo i sad u cudu, da neko dodje skoro 600 EU da potrosi na nesto i samo sto nije izbacen iz radnje. U prevodu, na prodaju je onim kupcima koji nece pitati sta ce se desiti u slucaju nezeljene reklamacije. Tako da strpljenja mora biti jos malo, makar dok se ne pojavi kod nekog operatera.

Strasni su.Ja bi im odbrusio onako lepo a i oticicu cim stignem.Ta njihova garancija ne vredi ama bas nista tako da nikome ne savetujem kupovinu telefona kod njih.Sacekati 15 dana i uzeti kod nekog naseg operatera,to je najsigurnije.Najgori su,to dokazuju stalno.

ja sam lepo rekao,sverceri da vam daju fiskalni racun.Ja sam igrom slucaja kupio preko oglasa jedan htc koji je imao njihov garantni list i sve je bilo ok nisam imao zamerki i ostvario sam pravo na garanciju.Iskreno mislim da ce vam resiti garanciju bez ikakvog problema.Ako zagusti samo im onako fino napomenite da prodaju robu bez fiskalnog racuna.
ako pogledate da se za njihov iznos prodaju takvi isti telefoni na oglasima onda je njihova ponuda korektna jer bar dobijete neki papir koji daje nadu pogotovo sto oni nisu radnja od juce.
ja sam svakako za notica dvojku preko oparatora jer vidim da su vec pali na 500 ovi preko grane pa sada ovi preko operatora moraju pasti onda na 450eura.

Poslednja izmena:
Izgleda da ce ga Telenor prvi dobiti kako cuh ;)
Telefon je jako mocan, samo je pitanje cene sa odredjenim paketima.....

svako ko stvarno prica za 4 do 5 hiljada dinara mesecno njemu je note ili svaki skuplji telefon cist poklon.

Ja imam onaj mts paket sa 50 % popusta mix net l za 1000 din imam 600min ka svim mrezama,2000 poruka i 1,5 gb podataka sa prenisi opcijom i meni je to sasvim dovoljno odnosno isplatljivije mi je da tako uzmem paket pa da onda jurim notica preko oglasa od nekog operatera.

Ovo je prvi put od kada znam za sebe da mi jedan uredjaj moze zameniti,tablet,pc,telefon odnosno dovoljno mi je da mi jedan ovakav fon zavrsi sve poslove.

U potpunosti se slazem sa tobom, ja sam se istom logikom vodio s obzirom da je ta tarifa kod mts + telefon sa 2 god garancije 100-150eura jeftiniji nego preko paketa... inace telefon je bomba i jos nisam sve uspeo da isprobam... Najtoplija preppruka svima

Ja cu ga juriti uz neki paket i dao bih do 40-45.000 rsd kesa.... Nadam se da ce uz neki srednji ili malo jaci paket ovo proci, jer ne bih bas da dajem preko ovoga :-(

Pa ovo je normalna ocekivana cena u dobroj radnji,sa fiskalnim racunom i 2 godine garancije.U Telenoru ce i biti oko 40-45000 za o.k pakete,manje nece biti sigurno,kao sada S3 za 40000 za mesecnu pretplatu 3000 sa 2 gb-a neta,sto je neki minimum dobre tarife i povoljne.Za vecinu nas 80000 je puno pa i za mene,ali ocekivao sam vecu cenu jer je sada S3 sa 2 god garancije u dobrim radnjama i sa fiskalnim 76000,a npr u telenoru je sada s3 84000 pa smatram da ce Note 2 u Telenoru biti bar 90000.Handy je ovlasceni uvoznik koliko znam i ko ima neka odmah kupi novi Note 2 za 80000.ja bih da imam toliko para.

Poslednja izmena:
Ili za te pare da kupi 2 komada u Shvici? Ili sednes na avion, provedes se ko chovek, kupis tamo jedan N2 za 480e za 2g garancije umesto ovim lopovima da das 80 000. Za sta bre 80000? Za 150g plastike? Toliko nisam odlepio. Ako vani kosta 480-5xx evra, zasto ovde da bude preko 700? Nece da moze.

Upravo. Ja ne razumem u cemu je fora sa ovim naduvanim cenama. Kada u iole normqnim zemljama po eu je note 2 oko 500e. Dok kada kupujes preko paketa izadje i za 200.

Takav *****izam videh malopre gde htc wildfire kosta 27000 din :banghead:

Ili za te pare da kupi 2 komada u Shvici? Ili sednes na avion, provedes se ko chovek, kupis tamo jedan N2 za 480e za 2g garancije umesto ovim lopovima da das 80 000. Za sta bre 80000? Za 150g plastike? Toliko nisam odlepio. Ako vani kosta 480-5xx evra, zasto ovde da bude preko 700? Nece da moze.

Taj fazon.. idi0tizam. Usput svratiš do Pandorfa i za resto keša obučeš pola familije :)

Kako da ne, za 80.000 kupices note2, platiti avio/bus kartu, jesti (ako ne spavas negde) i jos kupiti garderobu..

Ici samo za telefon je neisplativo. Ali ako je neko vec planirao odlazak u inostranstvo spojice korisno i lepo :)

Probao sam Note2 , po meni veliki s3, osim dodatih opcija, ne primecujem razliku u operativnosti od S3, kada se malo instaliraju neke stvari telefon laguje i seckaju animacije ponekad identicno kao na s3 .. hocu da kazem da ne ide "kao mleko" fluidno i sl, recimo kao sto je to slucaj na nexusu, to je jedini android koji ide kao podmazan na 4.1.1-2 ..

S3 laguje!Ti si nesto pomesao.imao sam S3 2 meseca i nikada ni jedan lag nisam imao,kao ni na S2 za 9 meseci,a Note 2 da laguje sa animacijama u to ne verujem.

el ima da se nadje negde kod nas neka fotrola ili silikon za note 2?

unapred zahvalan

silikon imaš na kp, mada ja čekam da se pojavi prava futrola koja štiti ceo telefon...

Trazio na kp, ali nisam video :/

Mene smaraju one preklop, plastice samo dodaju na tezini i velicini tel, a silikonu su zakon ;)

Nazad
Vrh Dno