Šta je novo?

SAMSUNG LCD LE46A856

noMad

Čuven
Učlanjen(a)
25.10.2003
Poena
615
Da li neko ima slucajno neka iskustva sa ovim TV-om ili da li mozda znate za neki test na netu? Znaci sve sam prekopao i nisam ga nigde nasao! :crash:
Inace TV po karakteristikama zvuci fenomenalno - posebno me je odusevila mogucnost direktnog povezivanja na internet.

Trenutno je neka akcija na pixmania.com, tako da ovaj TV kosta 1000e, sto mi se kao laiku cini ok za ono sta pruza.

Sta vi mislite?

Uzimaj odmah ,jer u Bgd-u je preko 1700 eura.Ovi naši nisu čuli za smanjenje cena i svetsku krizu, pa izgleda ništa ne uvoze i drže cene da im firme ne propadnu.
Da nije ta pixmania došla u Srbiju?

Svuda je odlično ocenjen. Samo beži od Slim serije 6 i 7, serije 8 su od 42 do 5x inča dobijale uvek 9 ili 9.5 od ocena. Na AVS forumu ih ne vole preterano, ali tamo su 80 posetilaca plazma-botovi :D

Uh, u Srbiji onda bas deru. :(

A ja se ponadao da ce konkurencija ipak dovesti cene na neki nomalni nivo... Tehnomanija, Tehnomarket, Neptun, Megastores Electroniki, Eurosalon, Cool, Metro, Merkur, Tempo, ...

iako si ih dosta nabrojao svima je isti dobavljač K&K Electronics (tehnomarket). Metro jedini ima realne cene, pošto verovatno uzima najmanje marže. ostali drpaju neviđeno.

iako si ih dosta nabrojao svima je isti dobavljač K&K Electronics (tehnomarket). Metro jedini ima realne cene, pošto verovatno uzima najmanje marže. ostali drpaju neviđeno.

To nije tacno. Kupio sam u Tempu Samsung Tv i dobavljac je Stav.

istina, nije tačno ali taj stav šta radi sa cenama još su gori od K&K.

Imate trenutno u tehnomarketu pomenuti tv na akciji za 90.000 din

Imate trenutno u tehnomarketu pomenuti tv na akciji za 90.000 din

E to bi vec bilo nerealno. SAMSUNG LE-46A856 цена са ПДВ-ом 159,999.00 дин. Ako su spustili cenu na akciji za 70 hiljada onda stvarno... Mozda si mislio na na 46A686.

E to bi vec bilo nerealno. SAMSUNG LE-46A856 цена са ПДВ-ом 159,999.00 дин. Ako su spustili cenu na akciji za 70 hiljada onda stvarno... Mozda si mislio na na 46A686.
Pardon moja greska!

noMad za hiljdarku oma kupuj, mozes i meni jedan casticu te pivom.
46inch-ni lcd sa led-om koji je uz to i u visoj seriji za 1ke zvuci zaista carobno za nas.
ako vec nisi kupio pare u ruke i trci u prodavnicu !

Vrh Dno