[YOUTUBE]74XovNRL-tU[/YOUTUBE]
da li je ta linija slicna ovoj ili na tu foru ?
Potraži CF auto root. Jednostavno je, treba ti samo Odin i odgovarajući fajl.
Mogu ti pokazati moj S2 koji sam prodao drugu, ima 3 godine i nema burn in. Evo imam godinu dana S3 ni on nema.
Zavisi koliko se pržilo svetlo
Koji krnel ide sa Neat ROM-om? Imam uzasan battery drain na poslednjoj verziji Neat ROM-a, ode mi 15% za pola sata.
Koji krnel ide sa Neat ROM-om? Imam uzasan battery drain na poslednjoj verziji Neat ROM-a, ode mi 15% za pola sata.
+1I meni je užasan battery life sa Neat romom šta god radio, gasim play procese, ne držim 3G non stop. Mnogo bolje mi je trajala baterija sa Cyagenmod 11.
Nego nije mi jasno kako brzi net radi očajno na oba roma, a na S5 stock radi kao zmaj?
Telenor broj.
stock kernel, samo omogucen init.d, nista viseKoji krnel ide sa Neat ROM-om? Imam uzasan battery drain na poslednjoj verziji Neat ROM-a, ode mi 15% za pola sata.
I meni je užasan battery life sa Neat romom šta god radio, gasim play procese, ne držim 3G non stop. Mnogo bolje mi je trajala baterija sa Cyagenmod 11.
Nego nije mi jasno kako brzi net radi očajno na oba roma, a na S5 stock radi kao zmaj?
Telenor broj.
ajde ko deca ste. sta ja treba da nagadjam sta je sa vasim telefonima i sta ste sve instalirali? valjda znate osnovna pravila i kako mozete nama da pomognete pa da i vam bude bolje. uostalom...
Klasa 10 je teoretski da je 10MB/s.Sta je klasa 10?
Snimanje, skoro da I ne snimam.
Planirao sam 16gb da uzmem.
Hvala za link, mada sam mislio da li mogu nekako da je nateram da se sama update-uje![]()
stock kernel, samo omogucen init.d, nista vise
ajde ko deca ste. sta ja treba da nagadjam sta je sa vasim telefonima i sta ste sve instalirali? valjda znate osnovna pravila i kako mozete nama da pomognete pa da i vam bude bolje. uostalom...
![]()
Treba mi brz odgovor, koji je trenutno najbolji rom?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari