Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Moj ima u predelu status bar-a, da je Samsung ranije uveo transparent status bar ne bih imao ni sada verovatno. :)

Nema potrebe, ja lično nikada više amoled. Ja ne znam da li sam baš te sreće ali koji god da sam uzeo od nekoga svi su imali manji ili veći burn in.

Da li je nekom crkla prva baterija i kupovao drugu ili rezervnu bateriju?

Potraži CF auto root. Jednostavno je, treba ti samo Odin i odgovarajući fajl.

Ovo je tvoj odgovor na pitanje kako da rutujem drugarov SGS3 (o kojem ne znam ništa). Šta je Odin? CF auto root je app sa GP? Možda li step-by-step uputstvo za nekoga ko uzima tuđ telefon da rutuje na ovaj način? :)

Inače, drugaru posle neću stavljati nijedan od lepih i efikasnih ROM-ova o kojima pričate ovde, kao ni Xposed + GravityBox jer bih onda bio i odgovoran za to, već ću da mu uradim factory reset i dobiće SGS3 isti kao što ga je kupio. Da li je to ok? ;)

Koju memorijsku karticu uzeti, mislim na proizvodjaca?
Jel ima neke razlike?

Koji krnel ide sa Neat ROM-om? Imam uzasan battery drain na poslednjoj verziji Neat ROM-a, ode mi 15% za pola sata.

Ja sam imao malo vise od dve godine S3 i nikad nisam imao nikakve fleke, linije ( burn in ili sta vec) na ekranu koji je bio na 2/3 osvetljenja uvek, imao sam i s4, isto bilo sve u redu, zet i sestra imaju s3 i s4, nema ni kod njih nista na ekranu.... Mozda smo imali srece jer znam ljude koji su vracali samsung telefone u telenoru i mts-u zbog fleka.

Za Bogdanu: Koju hoces, pozeljno da bude klasa 10 ako snimas u full hd na kartici (ja imam samsung klase 10)

Poslednja izmena:
Sta je klasa 10? :D
Snimanje, skoro da I ne snimam.
Planirao sam 16gb da uzmem.

Koji krnel ide sa Neat ROM-om? Imam uzasan battery drain na poslednjoj verziji Neat ROM-a, ode mi 15% za pola sata.

zar ti nemas bese S4 ? Sto ja znam, vecin develoepra kuburi sa wakelock problemima, i cas jeste cas nije eliminisan problem. Trebao bi Sale da odgonetne, dal je do toga ili neceg treceg.

Ako ide 15% za pola sata moze onda i baterija da bude problem vrlo verovatno, jer toliko ne ode da surfujes (wifi) netom celih pola sata na tom s3.

Poslednja izmena:
I meni je užasan battery life sa Neat romom šta god radio, gasim play procese, ne držim 3G non stop. Mnogo bolje mi je trajala baterija sa Cyagenmod 11.
Nego nije mi jasno kako brzi net radi očajno na oba roma, a na S5 stock radi kao zmaj?
Telenor broj.

stock kernel, samo omogucen init.d, nista vise

I meni je užasan battery life sa Neat romom šta god radio, gasim play procese, ne držim 3G non stop. Mnogo bolje mi je trajala baterija sa Cyagenmod 11.
Nego nije mi jasno kako brzi net radi očajno na oba roma, a na S5 stock radi kao zmaj?
Telenor broj.

ajde ko deca ste. sta ja treba da nagadjam sta je sa vasim telefonima i sta ste sve instalirali? valjda znate osnovna pravila i kako mozete nama da pomognete pa da i vam bude bolje. uostalom...

14a6e285e19f49c4ef2516856d4d7b53.jpg

Sta je klasa 10? :D
Snimanje, skoro da I ne snimam.
Planirao sam 16gb da uzmem.
Klasa 10 je teoretski da je 10MB/s.
UHS je veća brizna itd. Nemoj da uzimaš ispod klase 10, i one umeju da budu spore. Ja imam Trancend, nije loša. Kingston, Samsung pazi da ne budu kopije.

Na mom SGS 3 je stock android 4.3. Play store mi je i dalje verzija 4.8.20. Kako mogu da "poguram" da se Play Store update na neku 5.x.xx?

Hvala za link, mada sam mislio da li mogu nekako da je nateram da se sama update-uje :)

stock kernel, samo omogucen init.d, nista vise

ajde ko deca ste. sta ja treba da nagadjam sta je sa vasim telefonima i sta ste sve instalirali? valjda znate osnovna pravila i kako mozete nama da pomognete pa da i vam bude bolje. uostalom...

14a6e285e19f49c4ef2516856d4d7b53.jpg

Koji drugi kernel mogu da probam?

Vrh Dno