sooulkeeper123
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.09.2014
- Poena
- 54
uzeo sam ovaj tel pre nedelju dana hvala svima za savet telefon je ludilo mozga 1 deo
odusevljen sam
Čekaj, polako..![]()
uzeo sam ovaj tel pre nedelju dana hvala svima za savet telefon je ludilo mozga 1 deoodusevljen sam
Imam i ja jedno pitanje... Kako da se resim onog dosadnog apdejta koji mi odlaze nadogradnju samo za 3 sata (i tako stalno u krug da ce se desiti da greskom aktiviram upgrade jer iskace non stop) na uzasno los 4.3 android, koji bih zaobisao siroko... Jer ta notifikacija ne moze nikako da se iskljuci? Imam 4.0.4 ics, telefon nije rutovan, iliti modifikovan. Znam da ga rutujem ako moram ali ne umem da napravim kvalitetan beckup efs particije ako ne daj Boze greskom nadogradim na 4.3
Secam se da je pisano u ovde za sporo punjenje baterije, ali se ne secam sta ste zakljucili da je problem? Puni mi na 100mA, a pre je od 800 do 1100mA, stojao je celu noc na punjacu i napunio se 57%.
Ima li neko s3 neo iz telenora? Da li je zakljucan na mrezu?
Neki drugi je problem.Ja ne kontam toliko oduševljenje sa Neat romom, jeste da radi baš brzo i nema nekih bagova, ali baterija traje skandalozno loše, tipa 30 min screen on već padne na 75%, i to na 2G mreži i wifi sa jakim signalom.
Na Cyanogenmod mi na 75% padala tek na 60 min screen on time.
Sve sam skoro aplikacije stavio na greenify listu, ali ne pomaže preterano. Ekran brightness je na auto.
Razmišljam da se vratim na Cyanogenmod i pored 2 iritanantna baga sa kamerom i dialerom.
A možda i neki drugi ROM da probam.
Mislim da Neat room nešto ne spušta dobro frekvenciju CPU kad je telefon u sleep modu i zato šuri bateriju
Problem su google servisi, a kad se oni obuzdaju baterija je odlična
Pogledajte prilog 151830
Problem su google servisi, a kad se oni obuzdaju baterija je odlična
Pogledajte prilog 151830
Kako obuzdati google servise, mozes li izneti sta si to urdio pa si dobio takvo vreme?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari