Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Secam se da je pisano u ovde za sporo punjenje baterije, ali se ne secam sta ste zakljucili da je problem? Puni mi na 100mA, a pre je od 800 do 1100mA, stojao je celu noc na punjacu i napunio se 57%.

Uglavnom usb kabel.

Do punjaca je, ili kabla u 99% slucajeva.... Retko kad do micro usb konektora na samom telefonu. Ja sam kupio obican samsung punjac za 400din od 0.7A i za malo manje od 3 sata telefon se od 0% puni do 100% (naspram fabrickog 1A koji je punio po 10 sati)

Poslednja izmena:
Imam i ja jedno pitanje... Kako da se resim onog dosadnog apdejta koji mi odlaze nadogradnju samo za 3 sata (i tako stalno u krug da ce se desiti da greskom aktiviram upgrade jer iskace non stop) na uzasno los 4.3 android, koji bih zaobisao siroko... Jer ta notifikacija ne moze nikako da se iskljuci? Imam 4.0.4 ics, telefon nije rutovan, iliti modifikovan. Znam da ga rutujem ako moram ali ne umem da napravim kvalitetan beckup efs particije ako ne daj Boze greskom nadogradim na 4.3

ako znas da ga rootujes i stavis custom recovery, onda lepo flash Neat Rom-a, pa ce ti aroma installer ponuditi backup efs particije .. to ce ti ostati sacuvano na telefonu, pa dovrsis instalaciju ROM-a, i posle nema tog dosadnog update-a, i imas oko 100MB vise RAM-a na telefonu ...

Koliko uzimaju servisi po Beogradu za zamenu power dugmeta na S3?

Imam i ja jedno pitanje... Kako da se resim onog dosadnog apdejta koji mi odlaze nadogradnju samo za 3 sata (i tako stalno u krug da ce se desiti da greskom aktiviram upgrade jer iskace non stop) na uzasno los 4.3 android, koji bih zaobisao siroko... Jer ta notifikacija ne moze nikako da se iskljuci? Imam 4.0.4 ics, telefon nije rutovan, iliti modifikovan. Znam da ga rutujem ako moram ali ne umem da napravim kvalitetan beckup efs particije ako ne daj Boze greskom nadogradim na 4.3

Meni se to stalno pojavljivalo kada upalim telefon. Isao sam u aplikacije i blokirao to da se ne pojavljuje. Ja sam na 4.3 ali se pojavljivalo kao da vidi ako ima neka nadogradnja.
Idi u menadzer aplikacija/sve aplikacije i blokiraj to.

Secam se da je pisano u ovde za sporo punjenje baterije, ali se ne secam sta ste zakljucili da je problem? Puni mi na 100mA, a pre je od 800 do 1100mA, stojao je celu noc na punjacu i napunio se 57%.

Ja sam imao taj problem i imam ga dalje, kod mene je u pitanju punjac jer imam i punjac od HTC i nemam nikakvih problema da li u njega stavio kabl od S3 ili od HTC, a ako stavim punjac od S3 i bilo koji od ova dva kabla ili puni ili ne puni, tako da....sam se razocarao u S3 cak mi je i baterija posle jedva godinu dana oslabela za 40% i pocela da se izduva cak se i poklopac malo napinje i sada moram da promenim bateriju i pitaj boga kakva ce ona biti navodno original a danas je original izgleda gori od kopije, pa moram da promenim i punjac tako da to zadovoljstvo u najblazem slucaju kosta 3,600din, divota.

Ima li neko s3 neo iz telenora? Da li je zakljucan na mrezu?

Vjerovatno je bilo ovo pitanje već.. Mogu li neat rom da instaliram na 4.3 stock?

Može preporuka za ROM za s3? Mnogo mi je spor 4.3. Šta god kliknem čekam, čekam...

Neat ROM ??
Neat AOSP ROM ?

Može Neat, samo koji.. Ovaj poslednji AOSP 4.4. Usput šta znači AOSP?

Može.
Android Open Source Project.

Kolega je flesovanjem uspeo da "sredi" EFS a nema backup. Da li je moguce da se vrati i kako? Znam da je jos ranije bila neka metoda pomocu usb jig-a, ako neko ima iskustva. Ja cu da nastavim da guglam...

Može u servis da ga nosi.

Ja ne kontam toliko oduševljenje sa Neat romom, jeste da radi baš brzo i nema nekih bagova, ali baterija traje skandalozno loše, tipa 30 min screen on već padne na 75%, i to na 2G mreži i wifi sa jakim signalom.
Na Cyanogenmod mi na 75% padala tek na 60 min screen on time.
Sve sam skoro aplikacije stavio na greenify listu, ali ne pomaže preterano. Ekran brightness je na auto.
Razmišljam da se vratim na Cyanogenmod i pored 2 iritanantna baga sa kamerom i dialerom.
A možda i neki drugi ROM da probam.
Mislim da Neat room nešto ne spušta dobro frekvenciju CPU kad je telefon u sleep modu i zato šuri bateriju

pa ako je deep sleep onda je deep sleep. nemaš tu nivoe. a ako nije deep sleep onda je problem nešto drugo, nema veze sa romom.

Problem su google servisi, a kad se oni obuzdaju baterija je odlična
uploadfromtaptalk1413306858296.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413306880761.jpg
    uploadfromtaptalk1413306880761.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 128
Poslednja izmena:
Ja ne kontam toliko oduševljenje sa Neat romom, jeste da radi baš brzo i nema nekih bagova, ali baterija traje skandalozno loše, tipa 30 min screen on već padne na 75%, i to na 2G mreži i wifi sa jakim signalom.
Na Cyanogenmod mi na 75% padala tek na 60 min screen on time.
Sve sam skoro aplikacije stavio na greenify listu, ali ne pomaže preterano. Ekran brightness je na auto.
Razmišljam da se vratim na Cyanogenmod i pored 2 iritanantna baga sa kamerom i dialerom.
A možda i neki drugi ROM da probam.
Mislim da Neat room nešto ne spušta dobro frekvenciju CPU kad je telefon u sleep modu i zato šuri bateriju
Neki drugi je problem.

9353bb841771deb6e51f996ab3bea4eb.jpg
0042936db42bc40429b24b746c26a75f.jpg

Kako obuzdati google servise, mozes li izneti sta si to urdio pa si dobio takvo vreme?

Probaj da flesnes nove gapps? Meni se desilo neki dan sa jednim romom,zderalo bateriju. Predlazu i resenje da obrises play services pa pokrenes recimo youtube. Nece startovati jer mu trebaji services pa ce te baciti na play da ih skines. Meni je prva solucija pomogla. Probaj

Nazad
Vrh Dno