Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Sta si bre deinstalirao?!
Citaj SBB temu, zeza te home gateway ne telefon.

Opet me zeza mikrofon na telefonu. Jako slabo me čuju sagovornici. Moraću ponovo da ga reklamiram. Jednom su mi već menjali mikrofon.
Međutim telefon mi je rutovan i da ima onaj crveni uzvičnik. Na koju foru sad da vratim na fabričko stanje?

Hahaha, pa 'oće to nekad. :d

I ja sam pre na note 2 imao problem sa whatsapp na wifi. Nije hteo ni da salje ni da prima poruke. Rslestartovao sam modem tj ruter i od tad je radilo

Citao sam vec da je s3 nekim članovima spržio sd karticu.
Danas mi je se to dogodilo na prijateljevom telefonu kartica je patriot od 16gb classa 10.
Da li je neko pronasao resenje za ovaj problem???

Koliko sam ja iz raznih iskustava shvatio, s3 ne voli "brendirane" kartice pogotovo class 10 :), no name kartice vise "voli" :). Ovo je naravno moje subjektivno misljenje, sacekaj pa vidi i tudja.

Bio sam nekih nedelju dana na Neat AOSP i moji utisci su da i nije tako dobar, jeste jako brz, dosta brzi od Samsunga ali se baterija osetno brze trosi, za jedan dan sa 1,5 sat displeja mi potrosi celu batreriju, na Samsung romu mi je sa takvim koriscenjem ostajalo oko 65%, zbog ART-a mi nije radio dobar deo aplikacija,ali sam to resavao novijim aplikacijama ali neke nisu imale novije i najvise me nerviralo sto mi notification led za poruke nije cesto radio, ne znam zasto, sve je stock bilo. Moj utisak je da bi trebalo jos da se ceka za malo ispeglaniju verziju.

Nesto ti je tu jelo bateriju opasno. Ako ti je na stocku sot ~4.5 na neat aospu ne bi trebalo da bude ispod 4h. Drugo, niko te ne bije po usima da obavezno prebacis na art, davlik vrsi posao takodje :)

Nesto ti je tu jelo bateriju opasno. Ako ti je na stocku sot ~4.5 na neat aospu ne bi trebalo da bude ispod 4h. Drugo, niko te ne bije po usima da obavezno prebacis na art, davlik vrsi posao takodje :)

+1
Led je sređen u večerašnjoj verziji i dodato dosta toga što nema slim official :)

Trenutno imam stock MJ9 i javlja mi da ima update,kada hocu da mu uradim OTA update izbaci mi "vas uredjaj je modifikovan nije moguce uraditi update" . Da li neko kako ovo resiti ?

Trenutno imam stock MJ9 i javlja mi da ima update,kada hocu da mu uradim OTA update izbaci mi "vas uredjaj je modifikovan nije moguce uraditi update" . Da li neko kako ovo resiti ?

Treba ti da je sve stock. Mora da imas stock recovery i mislim da uredjaj mora biti unrootovan.

Evo vas da priupitam. Kakva je aplikacija facebook za S3 cujem neke negativne komentare i zanima me postrosnja MBa , da li da koristim na mobilnim podatcima aplikaciju ili operu?

Kako lepa gramatika, pa nisam siguran da li su ovo dva ili 4 pitanja?
FB za S3 je sasvim OK, znam posto imam FB potrosaca u kuci koga mrzi da ukljuci WiFi sada i ne uspe da predje 500MB mesecno sa svim ostalim net potrosacima.

Ovo drugo te ne razumem bas - da li da koristim Internet app koji dolazi uz Android ili Operu mislis? Sta god ti vise prija, ne zamaraj se oko podataka :)
Samo ukljuci limit za data usage ako nemas neogranicen net.

Biću razočaran ako se to ispostavi kao istina...

Vrlo je moguce da se to desi jer treba S5 da se proda... Marketing.

Pa dobro.. U tekstu pise da je dobio 2god podrske. Ako je tako onda je ocekivano..

Inače, sve nadogradnje posle 4.0.4 su nam donele renesansna poboljšanja. :)

Šta je tu dobro?

Imas pravo Jim, ali eto nadao sam se da ce zavrsiti karijeru na 4.4.2
A i nije jos proslo 2 godine, al' ajd' :)

Stavio Neat AOSP 3.1 i Notification LED mi opet ne radi dobro, ako malo cackam telefon radi, cim odstoji 10 min samo na mili sekund blicne led belo i to je to, ne svetli nista vise...

Nazad
Vrh Dno