Poštovanje svima. Učlanila sam se na ovaj forum jer mi se na telefonu Samsung Galaxy s3 ažurirao softver i sada imam verziju 4.3 i naravno probleme sa njom. Molim Vas da li neko zna da mi kaže kako da u galeriji ukinem prikaz slika sa Facebook profila? Nikada nije bilo aktivirano na telefonu da se slike sa Facebook-a automatski sinhronizuju sa telefonom, ali, kada se instalirao nov softver to se desilo, iako je ta opcija bila i ostala isključena!? Nekoliko puta sam resetovala uređaj, opcija je i dalje isključena, a ja u galeriji još uvek imam gomilu slika sa FB koje NE ŽELIM TU DA GLEDAM
Pretražila sam net, na srpskom i engleskom i rešenja koja sam pronašla nisu primenjiva jer u galeriji odjednom ne postoji opcija za brisanje tih slika, niti za njihovo premeštanje negde - jedino što nudi telefon je da delim te FB slike preko Vibera, mejla, WA, itd. Ja samo želim da one nestanu iz moje galerije, a jedino što je nestalo su sati koje sam provela pokušavajući ovaj problem da rešim. Molim Vas, ako neko zna....molim za pomoć! Unapred hvala!!!!!