Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da li moze da se deinstalira mod koji je skinut sa NeatROM Update\Mods1 ili 2 i kako ako moze? Posto kod nekog ima slika da se vidi kako izgleda a kod nekih nema.

- za ultracool font, ne uspevam po proceduri iz onog posta, prvo sam imao na listi ultracoolfont, koji je ostao nakon instalacije .apk-a, onda nije mogao da ga primeni, pa sam uradio uninstal kao sto predlozi sistem. onda sam opet instalirao FOnt installer-om .ttf koji sam skinio, ali sad ga nema u listi (zapravo bilo koji font da instaliram nema ga na listi kada ga trebam izabrati).. sve u svemu, mogu i bez ovog font-a, vise sam prijavio ako Sale mozda ne zna ..

- screenshot zakacen .. nikada inace nisam video da ovako sporo izvlaci bateriju .. sta reci vise :D

ahaqy3yj.jpg

neces ga ni videti medju fontovima. sada sam probao i radi lepo. Kopiras taj ttf font na internu, instaliras ga sa gore pomenutom aplikacijom, potvrdis reboot, i gotovo. On je automatski default

edit:
a mozes probati i ovaj zip

Prilozi

• MK6_UltraCoolFontCWM.zip
    800.3 KB · Pregleda: 18
Poslednja izmena:
Da li moze da se deinstalira mod koji je skinut sa NeatROM Update\Mods1 ili 2 i kako ako moze? Posto kod nekog ima slika da se vidi kako izgleda a kod nekih nema.

Ne može. Jedino reinstall roma bez wipe. Šta te interesuje, koji mod? Na pr No Increase Ring nisam jos našao način da uslikam :)

Ne može. Jedino reinstall roma bez wipe. Šta te interesuje, koji mod? Na pr No Increase Ring nisam jos našao način da uslikam :)

Da, da, cim za to nadjes resenje, obavezno uslikaj, a do tad, okaci audio file :D :D.

Mislim generalno na sve, ako mi se ne svidi i ne koristim da mi ne opterecuje sistem, ako mu to uopste i smeta? Konkretno ubacio sam 3 moda, MK6 Flare/ink effect v3, S4 Launcher 100Transp Accu, KitKat Batery Witout Percent. Prvi i drugi mogu da biram da li cu da koristim, dok treci KitKat Batery ne mogu, za sada mi je ok, ali ako hocu da vratim obican izgled baterije zbog toga sam pitao.

1. Znaci kad bih sad hteo obicnu zelenu bateriju, morao bih reinstall rom-a?
2. Kada ide reinstall rom-a bez wipe, da li biram ponovo modem, kernel, ponudjene aplikacije itd, ili sve to idem skip?

Evo ubacio jos dva moda i osta bez IMEI :(. Prvi White Toggles, KitKat Battery.. i drugi koji je prouzrokovao gubitak IMEI Custom Auto Recording. E sad, pre ovog sam bio na stock 4.1.2 sa ELLA modemom i kad sam flash-ovo Aromu 6.1 uradio sam backup EFS, ali to je backup prethodnog modema, ali nemam backup EFS iz Arome 6.1. Kako sada da vratim IMEI?

Ovaj saletov rom je ludulo stvarno je dobar ali me stra da ga instaliram t.e mozete mi napisati proceduru kako da ga instaliram vidio sam ga sada na jedan prijatel i stvarno je dobar a mi rekao i da je zadovolan i sa baterijom izvinite ako imam nekih gramaticki greska pozdrav

Stiker za water damage beli sa roze krstićima, ok ili water dmg? Jel oštećen kompletna bela podloga ofarbana u recimo roze ili samo krstići?

@Sale

Flesnuo sam ovaj zip i sad valjda imam ultracool, secam se na 4.8 da se mogao izabrati regularno - kakogod sve radi ...

Evo ubacio jos dva moda i osta bez IMEI :(. Prvi White Toggles, KitKat Battery.. i drugi koji je prouzrokovao gubitak IMEI Custom Auto Recording. E sad, pre ovog sam bio na stock 4.1.2 sa ELLA modemom i kad sam flash-ovo Aromu 6.1 uradio sam backup EFS, ali to je backup prethodnog modema, ali nemam backup EFS iz Arome 6.1. Kako sada da vratim IMEI?

ajde uradi jedan reflash roma. kako je moguce da ti secphone.apk s.ebe imei?

Ovaj saletov rom je ludulo stvarno je dobar ali me stra da ga instaliram t.e mozete mi napisati proceduru kako da ga instaliram vidio sam ga sada na jedan prijatel i stvarno je dobar a mi rekao i da je zadovolan i sa baterijom izvinite ako imam nekih gramaticki greska pozdrav
kome sam ja odgovarao danas na pm i pisao tutorial??? :mad:

@Sale

Flesnuo sam ovaj zip i sad valjda imam ultracool, secam se na 4.8 da se mogao izabrati regularno - kakogod sve radi ...
ok

kome sam ja odgovarao danas na pm i pisao tutorial??? :mad:

ok

Evo rutovao sam i instalirao philz touch spustio sam I9300XXUGMK6_NeatROM_v6.1_Aroma nadam se da je toj e sada nije mi jasno ovo vo rycaveri sta prvo da uradim i ako nesto sje.bem imei i kad budem vratio preko backapa dali posle ce mi biti imei normalni i dali cu moci opet posle da ga vratim na stock preko odina

Poslednja izmena:
ajde uradi jedan reflash roma. kako je moguce da ti secphone.apk s.ebe imei?

Sa wipe ili bez? I da li cekiram modem, kernel, programe ili idem skip?

Ne znam kako je zeznuo, ali ta dva moda sam dodao i kad sam hteo da udjem u opcije za pozive da vidim to oko snimanja razgovora, samo izbaci podesavanje je zaustavljeno i onda tek vidim da nema mreze. Kad sam ukucao *#06# pise null / null.

Baterija mi je na 36%, cekam da se jos malo napuni pa onda probam, taman dok mi odgovoris.

Pozdrav!

Evo rutovao sam i instalirao philz touch spustio sam I9300XXUGMK6_NeatROM_v6.1_Aroma nadam se da je toj e sada nije mi jasno ovo vo rycaveri sta prvo da uradim i ako nesto sje.bem imei i kad budem vratio preko backapa dali posle ce mi biti imei normalni i dali cu moci opet posle da ga vratim na stock preko odina
mozda ti je na engleskom jasnije

Place Rom zip on external sd.

(This method wipes your internal sd so backup any important files to external sd or pc)

Using latest Philz Recovery..

In recovery select the following....

Backup and restore.
Custom backup and restore.
Custom backup job.
Deselect each line like this ( )
Except.....efs (x)
Then select >>start custom backup job<<
Backup to/storage/sdcard1

Wipe data/factory reset.
Wipe cache
Wipe dalvik

Select mounts and storage
Select the line.....format/data and/data media (/sdcard)

Install zip
Choose zip from/storage/sdcard1

Sa wipe ili bez? I da li cekiram modem, kernel, programe ili idem skip?

Ne znam kako je zeznuo, ali ta dva moda sam dodao i kad sam hteo da udjem u opcije za pozive da vidim to oko snimanja razgovora, samo izbaci podesavanje je zaustavljeno i onda tek vidim da nema mreze. Kad sam ukucao *#06# pise null / null.

Baterija mi je na 36%, cekam da se jos malo napuni pa onda probam, taman dok mi odgovoris.

Pozdrav!
bez wipe, izaberi mk6 i kernel i modem

I opet
Stiker za water damage beli sa roze krstićima, ok ili water dmg? Jel oštećen kompletna bela podloga ofarbana u recimo roze ili samo krstići?
sta ti je? :smash:

bez wipe, izaberi mk6 i kernel i modem

Pre odgovora sam tako uradio i IMEI se vratio. Jedino nisam stiklirao nista od aplikacija i vidim da neke fale, mada to sad i nije bitno, bitno je da se IMEI vratio :). Probaj bas da flesujes Custom Auto Recording iz Mods2, cisto da vidis da li ce ti se desiti gubitak IMEI kao kod mene.

Hvala po 100 put :).

Pre odgovora sam tako uradio i IMEI se vratio. Jedino nisam stiklirao nista od aplikacija i vidim da neke fale, mada to sad i nije bitno, bitno je da se IMEI vratio :). Probaj bas da flesujes Custom Auto Recording iz Mods2, cisto da vidis da li ce ti se desiti gubitak IMEI kao kod mene.

Hvala po 100 put :).

flesovao sam ga danas 20 puta. sad opet uradi reflash i izaberi aplikacije

Ok evo sredio sam, samo neznam koj im film na samsung sto su napravili ovo sa imei poceli su da prave dalge od apple

Jel neko koristi E-Posta 4.2 sistemsku aplikaciju, tj da li je nekad vracao data sa TB? Ja imam tri mail adrese, uradio backup sa TB i kad vracam data nista se ne vrati, ni nalozi ni mailovi, pa moram sve jovo nanovo da ubacujem.

Sistemske aplikacije se ne vracaju.

Nikad.

sad sam malo bolje pogledao (attach), ipak nije primenjen ultracoolfont (stavise, nijedan font koji primenim sa Font Installer-om i reboot-ujem se ne aktivira), vec se koristi ono sto je izabrano regualrnim putem ..

pre ovih pokusaja, dodavao sam fontove kroz MyFont aplikaciju, i oni se pojave u listi za izbor

Prilozi

• Screenshot_2013-12-21-09-56-26.png
    Screenshot_2013-12-21-09-56-26.png
    615 KB · Pregleda: 126
sad sam malo bolje pogledao (attach), ipak nije primenjen ultracoolfont (stavise, nijedan font koji primenim sa Font Installer-om i reboot-ujem se ne aktivira), vec se koristi ono sto je izabrano regualrnim putem ..

pre ovih pokusaja, dodavao sam fontove kroz MyFont aplikaciju, i oni se pojave u listi za izbor
Pa daj link da probamo i tu app

Sta koristite umesto root keeper-a koji nema podrsku za 4.3?
Ja nista

Myfont(fonts for android)

Potrebna m je neka aplikacija kako bi mogao da pokrenem D3GO na telefonu. Ne radi na root-im telefonima.

Rade ti na Aromi 6.1? Jel si TT instalirao iznova, ili si vratio backup? Ja sam vratio sa TB, mozda tu nesto ne stima?

Nazad
Vrh Dno