Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Dobro, zezaj se ti Djilkoshe samo... :) ovo BG electronics ne priznaje bez fiskalnog?

Probao MK6 4.3, trenutno mi je na telefonu, odradio po uputstvu koje je Jim9 okacio, sve sljaka odlicno!
Nisam hteo da instaliram onaj dump koji su napravili na xda, jer se dosta ljudi pozalilo da nije to to, nego preko OTA odradio update sa MJ9 na MK6, izbrisao sve gluposti, instalirao Philz recovery i telefon "leti" :)
CPU i GPU su na default-u (fabricki kernel naravno ne dozvoljava OC), ali opet igre bolje rade nego na 4.1.2 gde sam koristio OC (1.6GHz CPU i 600MHz GPU).
Nema wake up lag, videcu ovih dana kako se ponasa i koliko ce baterija da potraje. Hvala za uputstvo Jim9 :)

Probao MK6 4.3, trenutno mi je na telefonu, odradio po uputstvu koje je Jim9 okacio, sve sljaka odlicno!
Nisam hteo da instaliram onaj dump koji su napravili na xda, jer se dosta ljudi pozalilo da nije to to, nego preko OTA odradio update sa MJ9 na MK6, izbrisao sve gluposti, instalirao Philz recovery i telefon "leti" :)
CPU i GPU su na default-u (fabricki kernel naravno ne dozvoljava OC), ali opet igre bolje rade nego na 4.1.2 gde sam koristio OC (1.6GHz CPU i 600MHz GPU).
Nema wake up lag, videcu ovih dana kako se ponasa i koliko ce baterija da potraje. Hvala za uputstvo Jim9 :)

Opušteno. ;-)

Ispravili dosta, wake up lag je tu ali ne duže od sekunde. Baterija dosta bolja, nema drain-a.. ostalo klasika.

Licni rekord :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386688371304.jpg
    uploadfromtaptalk1386688371304.jpg
    44.1 KB · Pregleda: 198
  • uploadfromtaptalk1386688412268.jpg
    uploadfromtaptalk1386688412268.jpg
    41.8 KB · Pregleda: 191
'Power saving' ukljucen?

(lag na sve strane).

Ako je meni pitanje bilo upuceno, da ukljucen mi power saving, ali kao sto sam rekao, od kad sam umanjio silne suvisne procese, lag je nestao, cak sta vise, manje ga primetim nego kad mi power saving bio off sa brdo nepotrebnih procesa. Sada ne vidim potrebu da ga gasim, em malo ustedi bateriju, em za sada radi ok.

Ako je meni pitanje bilo upuceno, da ukljucen mi power saving, ali kao sto sam rekao, od kad sam umanjio silne suvisne procese, lag je nestao, cak sta vise, manje ga primetim nego kad mi power saving bio off sa brdo nepotrebnih procesa. Sada ne vidim potrebu da ga gasim, em malo ustedi bateriju, em za sada radi ok.

Moracu da probam kad flešnem Neat 4.3 uskoro.

Nedavno sam skontao da mi je power savig ostao uključen od kad sam ga testirao, a igram pvz2 i sve ostalo normalno. Upalite ga na pet dana pa vidite dal vam odgovara.

Da li je jos neko imao slican problem? Od kako sam rutovao telefon i ubacio NeatROM nesto se zabagovalo.
Tip: ne pise ime posiljaoca, niti tekst poruke.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386802699865.jpg
    uploadfromtaptalk1386802699865.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 181
@jim9, ako sam te dobro razumeo. Skinem United Kingdom Android 4.3 I9300OXAGMJ9 BTU, njega ubacujem preko odina, i update od 25MB dolazi sa tom verzijom?

ps. na ovom linku http://d-h.st/Gq4 gornja verzija United Kingdom 4.3 ide najbrži download. Na samfirmware je stalno preopterećenje.

Poslednja izmena:
Između prvog flešovanja tog britanskog mj9 i ovog mk6 updata imaš root/change csc/triangle away i još jedno flešovanje da se izgubi root.

Ok. To je to. Hvala. Ima li stari lag pri ulasku u poruke, imenik? Sredio sam to na 4.1.2 sa xposed, sada je momentalno kada su zaključani u memoriji. Bolje da ne idem na 4.3 ako ponovo ima lag.
Predpostavljam nema root za 4.3?

Poslednja izmena:
Radi xposed normalno, radi root normalno :)

Taman sam mislio da se zadržim na Omega v50.1 JB 4.1.2 :smash:

Evo vec drugi put mi se desava da kad ocu da otkljucam telefon naravno pritisnem ono dugme za otkljucavanje ono nista, pritisnem onaj taster dole nista, stiskam ne vredi nece da otkljuca. Jedino resenje vadjenje baterije. Do cega moze biti? I osecam da mi je malo poceo bagovati.

Poslednja izmena:
Koliko RAM-a imate na 4.3 mj9(BTU)? I koliko je zauzeto?

Drustvo, da li se nekom desava sledeca stvar. Iz cista mira, telefon se na klik ne bitno cega, samo restartuje, krene dizanje sistema kao da sam ga restartovao i kada pogledam u procesima, vreme je krenulo od 0, a uptime telefona je ostao 60 sati, kao da nije registrovao restart. Ovo mi se desilo jedno 3-4 puta, ne cesto, ali ipak mi je cudno. Sta mislite, da li se ovo desava zbog HW ili SW?

Jel sam jedini kome se ovo desilo? Kao sto sam rekao, ne desava se cesto, zadnji put kad sam pisao ovo, ali me bas interesuje do cega moze da bude.

Ok. To je to. Hvala. Ima li stari lag pri ulasku u poruke, imenik? Sredio sam to na 4.1.2 sa xposed, sada je momentalno kada su zaključani u memoriji. Bolje da ne idem na 4.3 ako ponovo ima lag.
Predpostavljam nema root za 4.3?
Kako si sredio lag pri ulasku u imenik i poruke na 4.1.2 sa xposed?

Ma stavis u xposed aplikaciju da bude resident i ne ispada iz memorije. Samo kod mene to ne pije vodu. Koristim sve sto postoji (skype, viber, fb, fb messenger, tviter, linkedin, nesto sam zaboravio sigurno) i kada zakljucam kontakte i sms u memoriju desava mi se da se browser npr ugasi u toku koriscenja sa samo jednim tabom, isto skajp.

Dal bi neko mogao da postavi malkice opširnije upustvo za instalaciju ovog poslednjeg 4.3 Mk6..? Nesto mi se odužilo čekanje..... Pozz

Jel neko imao problema sa signalom na S3 i Telenor mrezom? Stoji u setupu da bira sam izmedju 2G/3G mreza.
Sedimo u kaficu, 2 ortaka pored mene, jedan ima neki mali HTC, drugi neki stari mob, na HTC-u pun signal, ovo 3 crte, ja jedva hvatam 1 crtu?!
Svi ista mreza, Telenor.

Ne kapiram u cemu je problem.
Obican rom, nije rootovan, donesen iz NEmacke pre 8,9 meseci, nikad nije ispadao ili tako nesto. Stoji u Case Mate Tough caseu.

Stavi 2g only, samo kada ti treba brzi net preba i na 3g pa vrati kada zavrsis

Nazad
Vrh Dno