Pitao i kažu da je Roaming najveći naš uvoznik za Samsung i da u prvih godinu dana nije problem za popravljanje (sem ako ne treba da se menja ceo aparat) dok kasnije treba neki papir...http://www.bgelektronik.rs/default.asp?pn=BG-Elektronik
Nazovi ih i pitaj
P.S. Jedno vreme su priznavali, bio sam nosio sa drugom, samo sa onom knjizicom, ali kasnije cujem da treba i fiskalni... Tako da... Najbolje pozovi i pitaj.
Probao MK6 4.3, trenutno mi je na telefonu, odradio po uputstvu koje je Jim9 okacio, sve sljaka odlicno!
Nisam hteo da instaliram onaj dump koji su napravili na xda, jer se dosta ljudi pozalilo da nije to to, nego preko OTA odradio update sa MJ9 na MK6, izbrisao sve gluposti, instalirao Philz recovery i telefon "leti"
CPU i GPU su na default-u (fabricki kernel naravno ne dozvoljava OC), ali opet igre bolje rade nego na 4.1.2 gde sam koristio OC (1.6GHz CPU i 600MHz GPU).
Nema wake up lag, videcu ovih dana kako se ponasa i koliko ce baterija da potraje. Hvala za uputstvo Jim9![]()
'Power saving' ukljucen?
(lag na sve strane).
Ako je meni pitanje bilo upuceno, da ukljucen mi power saving, ali kao sto sam rekao, od kad sam umanjio silne suvisne procese, lag je nestao, cak sta vise, manje ga primetim nego kad mi power saving bio off sa brdo nepotrebnih procesa. Sada ne vidim potrebu da ga gasim, em malo ustedi bateriju, em za sada radi ok.
Drustvo, da li se nekom desava sledeca stvar. Iz cista mira, telefon se na klik ne bitno cega, samo restartuje, krene dizanje sistema kao da sam ga restartovao i kada pogledam u procesima, vreme je krenulo od 0, a uptime telefona je ostao 60 sati, kao da nije registrovao restart. Ovo mi se desilo jedno 3-4 puta, ne cesto, ali ipak mi je cudno. Sta mislite, da li se ovo desava zbog HW ili SW?
Kako si sredio lag pri ulasku u imenik i poruke na 4.1.2 sa xposed?Ok. To je to. Hvala. Ima li stari lag pri ulasku u poruke, imenik? Sredio sam to na 4.1.2 sa xposed, sada je momentalno kada su zaključani u memoriji. Bolje da ne idem na 4.3 ako ponovo ima lag.
Predpostavljam nema root za 4.3?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari