Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Koja ti jačina signala piše u settings about status kad si na 3g?

mnogo muke i mnogo vremena gubiš a možeš jednostavno neat da instaliraš :)

za samsung push idi na play store, nađi je i obavezno pročitaj komentare, pa odluči da li da brišeš :D
MAP service sam obrisao
samsung acc probaj prvo freeze pa ako ti radi samsung link onda je i obriši, ako ne onda defrost
:)

Još jednom:
Da li još ko ima muku sa lošim signalom, da veza puca, da je mobilni net očajan, da ide stalno 2g,3g,edge i da aplikacije ne mogu ponekad da idu na net pa mora off on switch, da tapatalku treba večnost da učita stranu A signal šatro pun itd.. Da li da šaljem njesra u servis jer ću ga omlatiti uskoro?
Vip mobile je i, znam, znam, stok rom.
ne kod mene, vip i mts koristim

Jel mozr nekonda mi kaze zasto meni jos uvek nije izbacio update na 4.3, a ortaku jeste? Jel ima veze sto je njegov verzija od 2 GB rama? Isao sam na chek update, i kaze da nema u novih update-ova. Trenutno sam na 4.1.2. sve na fabrickom...

ne bi bilo loše da ga izgasiš ako ga imaš... settings/more/mobile networks/access point names pa edituj AP za internet, obriši proxy i port i sačuvaj

posle mesec dana sa s3, i isto toliko sa NeatRomLite4.1.2, jedina stvar koja smeta jeste sto kada ulazim u phone aplikaciju 'na hladno', cekam da se pojavi neke 3-4 sekunde, priblizno isto kao sto sam gledao kod drugih sa s3 stock da se ceka .. ne koristim puno aplikacija i briga me koliko imam memorije slobodno dok ne secka ..

probao sam dva aosp rom-a i jedan od onih 's4/note3 experience na s3' i brze bolje se vratio na Neat - jednostavno je sve tu, uz dva fix-a koja su mi znacila pa sam flashnuo preko (transparent status bar/center clock, i s4 100% transparent weather widget)

jedno pitanje - obzirom da je tel star skoro dve godine, 'home' taster je prilcno razgazen, da kazem - nema problema u radu, sem sto se cuje i oseti da nije kao novo.. poredio sam opet sa novijim s3 da bi se uverio da se ne tripujem .. da li ovo eventualno moze u servisu da se sredi?

Nesto mi se cini da mi vise trosi bateriju od kad sam malo sredio RAM ili mozda tripujem?!?
Pun 100%, bio samo na mrezi, bez wifi i 3g i ode 6% za nekih 11 sati, jel to moze da prodje pod normalno?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1386410832486.jpg
    uploadfromtaptalk1386410832486.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 98
Signal ti je loš, imaš samo dve crtice. Možda je zbog toga malo više potrošeno. Mada uvek možeš da proveriš sa bbs-om i budeš 100% siguran da li ima problema ili ne.

Da, signal mi se kuci uglavnom vrti od 2-3 crtice, neretko bude i 1 crtica, retko kad bude pun. A kazi mi sta je to bbs, za to nisam cuo?

Poslednja izmena:
Hvala, skinuo sam 1.15 valjda je to poslednja verzija, samo da ga dopunim do 100% i onda mirovanje 4 sata.

Skini poslednju stabilnu verziju, a ne betu.

Moze i 1.15 to je stable :)

U prvom postu stoji skinuti 1.13.4.0 verziju, ali post je od Jula meseca, ne znam jel editovan u medjuvremenu, a ja sam skinuo 1.15 pa ne znam koju onda da koristim?

Edit: U isto smo vreme pisali :).

Poslednja izmena:
Možeš i tu, sad Đilke reče :p

Da, da, ispravicu prvi post, zaboravio sam, posto sam cekao da izadje stable koji radi i na 4.4

Da rezimiramo, aplikaciju sam podesio po uputstvu, napunim 100%, ukljucim wifi i ostavim tel da miruje 4 sata. Nakon toga log? Nego, jel mora bas 4 sata, ili moze i duze, tipa pre spavanja odradim ovo, pa stoji npr 8 sati?
I da, jel se aplikacija samo pokrene ili treba nesto kliknuti da krene da "snima" situaciju?

Ne moras da koristis wifi, stavi i 3G ili sta vec koristis normalno. Mozes i vise, to je jos bolje. Podesis ono sto sam napisao u aplikaciji i onda posle kad das superuser dozvolu stavis telefon na punjac i kad skines sa punjaca sam on pokrece citanje.

Poslednja izmena:
Kad možemo da očekujemo da Sale izbaci lite verziju zasnovanu na ovom poslednjem 4.3

Još uvek sam na 4.1.2 dal da instaliram ovaj poslednji 4.3 ili da sačekam ovaj poboljšani kad već do sad nisam ništa dirao?

Nazad
Vrh Dno