P.S. Glupa predikcija, deset puta brišem, pišem. Na svakoj tastaturi posle mesec, dva moram da brišem bazu jer se pogube.
Na SwiftKey predikcija radi super uzimajući u obzir da imam aktivna tri jezika i da slovački koji mi koristimo ovde dole ima puno reči iz srpskog jezika. Čak sam je i naučio neke reči iz ovog našeg slovačkog.![]()
neeeee internet nikako, ni brzi ni sporisamo wifi
nisi dobro namestio, to samo znači da neće koristiti 3G mrežu. moraš da ugasiš mobilni net. podešavanja/upotreba podataka/podaci za mob. uređaje - isključi to
Možeš, samo kupi kartuA što se tiče GSP-a, ni njega da ne koristim?
Da da, i to sam isključio
A što se tiče GSP-a, ni njega da ne koristim? Ili kod kuće da odredim rutu dok sam konektovan na Wi Fi, pa da je skine celu?
Koristio dugo, u suštini SwiftKey i ovu Samsung stock samo i koristim. Menjam ih vremenom. Isto je i sa njom, dok je fond reči mali ok je, posle dva, tri meseca krene da "brljavi".
Ona stock sa 4.2.2 je bila super ali vratih se na 4.1.2 skoro.
Btw kad smo se već dotakli, da li neko ima apk ove tastature sa 4.2.2?
Koju hoces da ostaviš? Stock ili Nexus?
Stock bi ostavio
Koju hoces da ostaviš? Stock ili Nexus?
Stock bi ostavio
Pošalji mi pm sutra da ti objasnim šta da obrišeš
Samsungova itekako brljavi posle određenog vremena. Odavno koristim samo swype,pokazala mi se kao najpouzdanija. Gomilam reči već dugo i sve je super. Definitivno je vredela taj dolar![]()
Jaoooo bre, pa citate li vi nesto?
Sta ti je bilo pre tog mc2 stocka? Ako je neki mg, pronadji na xda mg modem i flesuj njega. Ako ni to ne pomogne treba ti efs backup. Ako nemas, servis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari