Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

neeeee internet nikako, ni brzi ni spori :) samo wifi

P.S. Glupa predikcija, deset puta brišem, pišem. Na svakoj tastaturi posle mesec, dva moram da brišem bazu jer se pogube.

Na SwiftKey predikcija radi super uzimajući u obzir da imam aktivna tri jezika i da slovački koji mi koristimo ovde dole ima puno reči iz srpskog jezika. Čak sam je i naučio neke reči iz ovog našeg slovačkog. :D

Na SwiftKey predikcija radi super uzimajući u obzir da imam aktivna tri jezika i da slovački koji mi koristimo ovde dole ima puno reči iz srpskog jezika. Čak sam je i naučio neke reči iz ovog našeg slovačkog. :D

Koristio dugo, u suštini SwiftKey i ovu Samsung stock samo i koristim. Menjam ih vremenom. Isto je i sa njom, dok je fond reči mali ok je, posle dva, tri meseca krene da "brljavi".

Ona stock sa 4.2.2 je bila super ali vratih se na 4.1.2 skoro.

Btw kad smo se već dotakli, da li neko ima apk ove tastature sa 4.2.2?

Poslednja izmena:
nisi dobro namestio, to samo znači da neće koristiti 3G mrežu. moraš da ugasiš mobilni net. podešavanja/upotreba podataka/podaci za mob. uređaje - isključi to

nisi dobro namestio, to samo znači da neće koristiti 3G mrežu. moraš da ugasiš mobilni net. podešavanja/upotreba podataka/podaci za mob. uređaje - isključi to

Da da, i to sam isključio :)
A što se tiče GSP-a, ni njega da ne koristim? Ili kod kuće da odredim rutu dok sam konektovan na Wi Fi, pa da je skine celu?

Da da, i to sam isključio :)
A što se tiče GSP-a, ni njega da ne koristim? Ili kod kuće da odredim rutu dok sam konektovan na Wi Fi, pa da je skine celu?

pa GSP možeš, samo kupi kartu ili pazi da te ridža ne navata... :D
GPS je free samo ne znam u kom programu hoćeš da ga koristiš? IGO ima offline mape, google maps bi morao da skineš dok si u srbiji da bi ih tamo koristio offline.

XExexexex, ma idem autom, pa čisto ono kao da "isprobam" :D
Da da, ima google maps, onaj najobičniji što se uz mobilni dobija :D
Pa to imam uz mobilni, ne trebam ništa onda skidati? :)

Treba da skineš mape za taj deo gde ćeš ih koristiti jer ih skida sa neta po potrebi, nisu u nekom fajlu koji mu poturiš. Koliko se sećam skroluješ svuda gde hoćeš da ti bude dostupno offline i na kraju u search kucaš "ok maps", ali proveri na netu za svaki slučaj...

Koristio dugo, u suštini SwiftKey i ovu Samsung stock samo i koristim. Menjam ih vremenom. Isto je i sa njom, dok je fond reči mali ok je, posle dva, tri meseca krene da "brljavi".

Ona stock sa 4.2.2 je bila super ali vratih se na 4.1.2 skoro.

Btw kad smo se već dotakli, da li neko ima apk ove tastature sa 4.2.2?

Samsungova itekako brljavi posle određenog vremena. Odavno koristim samo swype,pokazala mi se kao najpouzdanija. Gomilam reči već dugo i sve je super. Definitivno je vredela taj dolar :)

Ja se na swipe nikada nisam navikao, vise volim klasicne tastature. Ja peglam Thumb keyboard i dalje, preko dve godine, ne znam ni kako bi koristio neku drugu sada.

Zdravo svima, koristim već otprilike 2 meseca verziju 4.2.2 na s3_ci, al mi tu ne radi multiwindow, i evo već je počeo ponekad da štuca. Nisam pratio šta se dešava, pa pitam dal ste instalirali neku 4.3 verziju i ako jeste koju bi mi preporučili? Poz

Ja koristim Temasek CM10.2, odlican je. Imas link na prethodnim stranama.

Malopre sam instalirao V55 i novi kernel pa cu videti kako baterija sljaka.

E ovako kupio sam pre 5 dana S3 . I sad ovo sto mi stoji za auziranje softvera kad se to radi i kako? :D

da prihvataš uslove ili da imaš update?

Brt kad spustim ono pise Azuriranje Softvera i ispod 'Podesi azuriranje softvera' i kad pritisnem na to onda ima Uslovi koriscenja i dalje po redu?

brt samo štikliraj ono da prihvataš uslove i klikni u redu :)
to iskače posle svakog restarta

Al ja sam fon kupio nov. I proslo 5 dana da uradim to sad ili kasnije? I kad se to radi? Ja sam nov sto se tice malo jacih i boljih androida :D

Mozes sada, mozes kasnije, mozes nikada.

Samsungova itekako brljavi posle određenog vremena. Odavno koristim samo swype,pokazala mi se kao najpouzdanija. Gomilam reči već dugo i sve je super. Definitivno je vredela taj dolar :)

Imao sam je na kratko ranije, ali sam joj prvi put dao malo većeg prostora posle tvog posta i stvarno je odlična, swype je ubedljivo najbolji na njoj (što je i logično, ne? :) )

Ali brate, 66mb rama? Pa da koristim NFS Most Wanted za kucanje, manje bi zauzimao. :)

Huh.. na s3 je nisam mnogo koristio pa nisam obraćao pažnju na ram a na s4 fala bogu nemam potrebe da se cimam oko rama tako da stvarno nisam znao koliko je zahtevna :)
***..

upavo zeznuh tel. htio sam da ga vratim na stock pa da flesujem CM.
udjem u Download Mode, povezem kablom, ubacim '.tar' fajl u PDA sekciju, kliknem Start i nedje na 95% mi pise FAIL. ponovio sam postupak jos 3x a jednom i sa drugom verzijom Odina.

kad ga upalim pojavi mi se nesto u vezi Kies-a... u recovery ne moze da udje a imam Nandroid.

koristio sam I9300XXEMC2_I9300OXFEMC1_TMT.zip i na njega sam htio da se vratim.

Poslednja izmena:
Proveri drajvere, isto se i meni desilo skoro. Posle reinstaliranja drajvera prihvatio je instalaciju roma do kraja.

probao sam na treci USB port i uspjelo je. flesovao sam CM ali sad nemam mreze, nemam signala. sta da radim?

Jaoooo bre, pa citate li vi nesto? :)

Sta ti je bilo pre tog mc2 stocka? Ako je neki mg, pronadji na xda mg modem i flesuj njega. Ako ni to ne pomogne treba ti efs backup. Ako nemas, servis.

Ja danima koristim Temasek V55 i BOEFFLA kernel i baterija primetno duze traje. Prvo vece kad sam ga instalirao izgurao sam 4.5H ekrana i ostalo mi je 25% baterije.
Doduse kad sam na poslu cesto me signal zeza u zgradi pa mi se tu standarno trosi baterija vise nego inace.
Izasao je i V56 i jos noviji kerneli, danas izbaceni. Probacu to veceras.

Jaoooo bre, pa citate li vi nesto? :)

Sta ti je bilo pre tog mc2 stocka? Ako je neki mg, pronadji na xda mg modem i flesuj njega. Ako ni to ne pomogne treba ti efs backup. Ako nemas, servis.

flesovao sam preko TWRP-a: modem_RIL_CWM_I9300XXEMC2. ne radi.
nisam radio restore EFS-a jer izlgeda da ne moze u TWRP.

Nazad
Vrh Dno