Kupio sam code na eBay-u za 13.81 $ i radiAko već hoces da platiš otključavanje, kupi code na eBay, ne treba ti servis
Na sajtu gde kupujes kod, ostavis imei svog telefona i id, oni izaracunaju za 1min kod i posalju ti ga.
Napisao sam da izracunaju kod.
Ne dobijaju, ne kupuju od nikoga, sami ih izracunaju uz pomoc podataka od telefona.
Da li je moguce da je zvuk sa slusalica prilikom slusanja you tube ili mp3 pesama sa s3 toliko slabiji nego da na bednom htc one v koji sam imao pre njega koji je gruvao. Totalno sam se razocarao i nadam se da se to moze nekako pojacati. Pre svega onaj je bio mnogo glasniji, a to mi je prioritet. Pomoc!
Meni su ti pojmovi trenutno nepoznati, ali bitno je da moze jer me ovo strasno nervira. Moze malo objasnjenje. Sve osim toga je ok
Da li je moguce da je zvuk sa slusalica prilikom slusanja you tube ili mp3 pesama sa s3 toliko slabiji nego da na bednom htc one v koji sam imao pre njega koji je gruvao. Totalno sam se razocarao i nadam se da se to moze nekako pojacati. Pre svega onaj je bio mnogo glasniji, a to mi je prioritet. Pomoc!
mrburns21 je napisao(la):Da li je moguce da je zvuk sa slusalica prilikom slusanja you tube ili mp3 pesama sa s3 toliko slabiji nego da na bednom htc one v koji sam imao pre njega koji je gruvao. Totalno sam se razocarao i nadam se da se to moze nekako pojacati. Pre svega onaj je bio mnogo glasniji, a to mi je prioritet. Pomoc!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari