Nema na cemu. Probao sam par fotki, snimao sam danas i sve radi normalno.Pedja89 je napisao(la):Aha, fala ti. A reci mi jel kamera i kamkoder shljakaju normalno?![]()
Nema na cemu. Probao sam par fotki, snimao sam danas i sve radi normalno.
TEP3A je napisao(la):Da li mozes da uporedis sa kvalitetom stock samsung rom-a?
Ja bi koristio AOSP/CM ali mi je jedino problem sto hocu maksimalan kvalitet da izvucem iz kamere. Znam da do sada CM nije mogao da daje iste fotke/video kao Samsung stock rom, pa me zanima jel se promenilo nesto sa ovom zadnjom verzijom CM-a(na bolje naravno)
da li se nekom desilo da kada telefon ne koristi neko vreme znaci telefon bude na stand by i kada ga uzmete da otkljucate na power dugme na trenutak se pojavi da kazem blicne ekran ljubicasto i posle je sve normalno, ovo mse desava drugi put u 7-8 dana. sta bi to moglo da bude? samo da napomenem da nisam hipohondra.
Ortak mi se pozalio da mu je u proslih 7 dana S3 ubio 2 SD kartice. Telefon je nov, nikad koriscen i prvo je geknula nisam siguran koja kartica, a onda je pre tri dana kupio kingstona 16gb klase deset i juce je crkla. Stavio ju je u adapter i prkacio na komp i u druge fonove i nigde je ne prepoznaje sto znaci da je kartica definitivno mrtva. Ima par tema na xda forumu koje pominju ovakve slucajeve sa s3. Jel u pitanju greska u hardveru?
Izbaksuzirao si...
Ceo dan pokušavam, ne mogu da ga nateram da vidi karticu. Ne vidi je čak ni u recovery-ju. U drugom telefonu (dumbphone), kartica se vidi... Kad se vratim s posla, probaću je u čitaču kartica na kompu, ali na telefonu ne znam šta da radim...
Počelo je, mislim juče, sa konstantnim media skeniranjem i povećanom potrošnjom baterije (ne znam još da li da to povežem s tim)... Kartica je 16Gb class 10 Transcend, a telefon je na Neat lite 4.3
Nisam pametan...
Jim9@
Never@
Da li ste imali jos neke druge nus pojave?
da li se nekom desilo da kada telefon ne koristi neko vreme znaci telefon bude na stand by i kada ga uzmete da otkljucate na power dugme na trenutak se pojavi da kazem blicne ekran ljubicasto i posle je sve normalno, ovo mse desava drugi put u 7-8 dana. sta bi to moglo da bude? samo da napomenem da nisam hipohondra.
Супругин s3 је спалио једну картицу исто и тренутно је друга у њему видећемо како иде али дефинитивно hardware у питању.
Može pomoć,kako da backup-ujem EFS pošto hoću da pređem sa 4.2.2. na 4.1.2.? Hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari