Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

@nesa07
Moguce da je konektor punjenja ostecen, ako nece da puni sa drugim kablom i drugim punjacem. A moguce i da pati od sds.

ja sma ubacio sinoc cyanogen mod i mogu da vam kazem kao da imam drugi fon.. malo je interfejs konfuzan ali zato sve otvara brzo kao i sto bi trebao ovakav fon..

Pedja89 je napisao(la):
Aha, fala ti. A reci mi jel kamera i kamkoder shljakaju normalno? :)
Nema na cemu. Probao sam par fotki, snimao sam danas i sve radi normalno.

Aha, ubacio i ja evo za sad sve lepo radi telefon prosto leti :)

BATTERY SAVING TIPS
1. Disable FAST DORMANCY if your telco doesn't support it. There is an app in Play Store called "FastDormancy Toggle" for i9300.
2. Disable location services in Settings. Enable on adhoc basis is recommended.
3. Check your Gtalk - Logout if not in use.

inace ubacio sam temasekovu verziju rom-a, i tastatura mi je pocela bagovati.. tj ne pali se i izbacuje mi error.. :/

izvinjavam se na dubble post-u..

Poslednja izmena:
Pukni sw jos jednom, imao sam isti problem davno na CM 10 na SGS-u, posle toga je radilo normalno.

cim instaliram gasps odmah mi baguje tastatura..
mozda je do kerlnela jer sam ubacio temasekov, jer mi se to sinoc nije desavalo..

Poslednja izmena:
Ortak mi se pozalio da mu je u proslih 7 dana S3 ubio 2 SD kartice. Telefon je nov, nikad koriscen i prvo je geknula nisam siguran koja kartica, a onda je pre tri dana kupio kingstona 16gb klase deset i juce je crkla. Stavio ju je u adapter i prkacio na komp i u druge fonove i nigde je ne prepoznaje sto znaci da je kartica definitivno mrtva. Ima par tema na xda forumu koje pominju ovakve slucajeve sa s3. Jel u pitanju greska u hardveru?

Da, to sam ga posavetovao nego sam cisto mislio da li postoji neko resenje koje sam moze da odradi..ali sto vise trazim sve vise nalazim tema na kojima se ljudi zale na ovaj problem..nevezano za klasu ili velicinu memorijske.

Nema na cemu. Probao sam par fotki, snimao sam danas i sve radi normalno.

Da li mozes da uporedis sa kvalitetom stock samsung rom-a?

Ja bi koristio AOSP/CM ali mi je jedino problem sto hocu maksimalan kvalitet da izvucem iz kamere. Znam da do sada CM nije mogao da daje iste fotke/video kao Samsung stock rom, pa me zanima jel se promenilo nesto sa ovom zadnjom verzijom CM-a(na bolje naravno :D )

Nije se promenilo nista :) nema drajvera

TEP3A je napisao(la):
Da li mozes da uporedis sa kvalitetom stock samsung rom-a?

Ja bi koristio AOSP/CM ali mi je jedino problem sto hocu maksimalan kvalitet da izvucem iz kamere. Znam da do sada CM nije mogao da daje iste fotke/video kao Samsung stock rom, pa me zanima jel se promenilo nesto sa ovom zadnjom verzijom CM-a(na bolje naravno :D )

Nazalost, od skoro koristim ovaj fon tako da nisam u mogucnosti da procenim kvalitet fotki. Jednostavno, premalo sam ispucao a i stvarno slabo koristim kamere na telefonima.

da li se nekom desilo da kada telefon ne koristi neko vreme znaci telefon bude na stand by i kada ga uzmete da otkljucate na power dugme na trenutak se pojavi da kazem blicne ekran ljubicasto i posle je sve normalno, ovo mse desava drugi put u 7-8 dana. sta bi to moglo da bude? samo da napomenem da nisam hipohondra.

Poslednja izmena:
Meni se desava samo da blicne ekran na sekund, i onda se ugasi. A neki put kad zakljucam telefon posle sekunde se upali ekran i baci me na stock locker, a koristim holo inace. Jel se desavalo ovajo nesto nekome?

da li se nekom desilo da kada telefon ne koristi neko vreme znaci telefon bude na stand by i kada ga uzmete da otkljucate na power dugme na trenutak se pojavi da kazem blicne ekran ljubicasto i posle je sve normalno, ovo mse desava drugi put u 7-8 dana. sta bi to moglo da bude? samo da napomenem da nisam hipohondra.

Dešava se.

Ortak mi se pozalio da mu je u proslih 7 dana S3 ubio 2 SD kartice. Telefon je nov, nikad koriscen i prvo je geknula nisam siguran koja kartica, a onda je pre tri dana kupio kingstona 16gb klase deset i juce je crkla. Stavio ju je u adapter i prkacio na komp i u druge fonove i nigde je ne prepoznaje sto znaci da je kartica definitivno mrtva. Ima par tema na xda forumu koje pominju ovakve slucajeve sa s3. Jel u pitanju greska u hardveru?

Izbaksuzirao si...
Ceo dan pokušavam, ne mogu da ga nateram da vidi karticu. Ne vidi je čak ni u recovery-ju. U drugom telefonu (dumbphone), kartica se vidi... Kad se vratim s posla, probaću je u čitaču kartica na kompu, ali na telefonu ne znam šta da radim...
Počelo je, mislim juče, sa konstantnim media skeniranjem i povećanom potrošnjom baterije (ne znam još da li da to povežem s tim)... Kartica je 16Gb class 10 Transcend, a telefon je na Neat lite 4.3

Nisam pametan...

To je definitivno do hardvera nešto, a izgleda da ima veze sa class 10 karticama - i meni je u decembru spržio Kingston 32GB class 10 (srećom bila kartica u garanciji, pa dobio novu, doduše posle čekanja od mjesec dana).

Izbaksuzirao si...
Ceo dan pokušavam, ne mogu da ga nateram da vidi karticu. Ne vidi je čak ni u recovery-ju. U drugom telefonu (dumbphone), kartica se vidi... Kad se vratim s posla, probaću je u čitaču kartica na kompu, ali na telefonu ne znam šta da radim...
Počelo je, mislim juče, sa konstantnim media skeniranjem i povećanom potrošnjom baterije (ne znam još da li da to povežem s tim)... Kartica je 16Gb class 10 Transcend, a telefon je na Neat lite 4.3

Nisam pametan...

Супругин s3 је спалио једну картицу исто и тренутно је друга у њему видећемо како иде али дефинитивно hardware у питању.

Aaa baguje kamera na ovom cm :p fokus loshe radi na snimanju :(

I meni se desilo par puta. Sad kad vidim koliko nas je samo ću da ignorišem :)

Супругин s3 је спалио једну картицу исто и тренутно је друга у њему видећемо како иде али дефинитивно hardware у питању.

Status update:
Za sada su gremlini...
Ubacio NoName od 2Gb... Radi...
Vratim 16Gb... Ne radi...
Prebacim podatke na komp, formatiram, ubacim u telefon... Radi...
Vratim podatke na karticu... Radi i dalje...

Sada ću pratiti da li je to bio neki "glitch in the Matrix" ili znak hardware-skog crkavanja.

Može pomoć,kako da backup-ujem EFS pošto hoću da pređem sa 4.2.2. na 4.1.2.? Hvala :)

Ljudi koji koriste cm 10.2 temasek v52 radi li vam opcija buttons u settings? meni baca fc :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno