Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nisam spomenuo (mozda je sam ranije) tel je uzet u Telenor-u.
Tako da je njihov ovlasceni servis odbio garanciju.

Nije to "njihov" ovlašćeni servis, već Samsungov. Šta se dešava sa tim zvaničnim servisima, ne znam. Ima previše slučajeva poništene garancije bez ikakvog opravdanog razloga.

Pokušaj da se obratiš i direktno Telenoru, pa da oni ispitaju slučaj. Ali obavezno se obrati Samsung EU.

Poslednja izmena:
Jede mi nesto bateriju. Preko noci mi skine skoro 10%. Kako da postavim log iz BBS-a?

Poslednja izmena:
Klikneš ono share dugme i onda čekiraj text dumpfile i to je to :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379329363181.jpg
    uploadfromtaptalk1379329363181.jpg
    35 KB · Pregleda: 196
Hvala, nego stavih ga na punjac u medjuvremenu pa moram cekat sad. Ili ne moram?

moraš, ne ide statistika dok se puni (osim ako to ne upališ u opcijama ali ne znači ti ništa). taman kad ga izvučeš sa punjača ne diraj ga 4h pa napravi dump.

Poslednja izmena:
Izgleda da nisi dobro procitao Vojkanov post, tj poslednji deo, a pise lepo i u BBS temi da se napravi idle dump.

Telefon napunite do 100%, skinite sa punjaca, ostavite ga 4 sata u stanju mirovanja...i odradite dumpfile kako je opisan u prethodnom pasusu.

Pa ok je ovo za s3. Partial wakelockove nemaš, a ove kernel imam i ja i to manje - više identične. Imaš nekih 6 min / h budan telefon, nije strašno, pogotovo što imaš ove Facebook aplikacije...

Evo i djilke stigao sa non-idle dumpom :D
Ja sam na to već i navikao :)

Poslednja izmena:
Da, ali ne mozes da znas, da li je on to napravio ili su se u pozadini napravili? Zar ne? :)

Ili mi otkrij tajnu, pa da kazem onom chamonixu da ne mora vise da se trazi idle dump, jer jedan lik iz Srbije resava sve to i zna :D

Da, ali ne mozes da znas, da li je on to napravio ili su se u pozadini napravili? Zar ne? :)

Ili mi otkrij tajnu, pa da kazem onom chamonixu da ne mora vise da se trazi idle dump, jer jedan lik iz Srbije resava sve to i zna :D

ma ovo je normalno bre isto je tako i kod mene, to su ti default wakelockovi na stock s3 :D

Pa nije normalno :D

"battery-monitor" (): 16 m 29 s (989 s) Cnt:(c/wc/ec)1020/0/1020 3.4%
"wlan_rx_wake" (): 16 m 12 s (972 s) Cnt:(c/wc/ec)1532/0/1532 3.3%

Ovo nije normalno :D

Telefon ne sme u deep sleep-u da skine vise od 5-6%, a u airplane modu nista ili maksimalno 1 procenat.

dal je normalno ili nije to ti je što ti je :)

2 ipo sata awake? Jel ti mene zaje.bavas?

Inace FD ti pravi problem... :p

problem? radi 30h (3g mreža) i 2.5h ekrana sa Luxom (ne onaj mrtvi autobrightness) i ima još 27% i ti pričaš o problemu? :D

problem? radi 30h (3g mreža) i 2.5h ekrana sa Luxom (ne onaj mrtvi autobrightness) i ima još 27% i ti pričaš o problemu? :D

Da da 3G te pojede... Mada opet mi puno 2 ipo sata. Ja za 24h imam sat vremena awake. Gde se tebi izgubi jos sat ipo, a imamo skoro isti broj syncova za app, ja imam hangouts, ti nemas :D ali ja nemam facebook, a ti imas... Tako da, FB je zlo :D

Pa šta znam, 2.5h ali na 30h, to je 5 min po satu, na Nexusu imam oko 3min/h... Ovde na s3 ima i fb i fb messenger i viber i whatsapp...

A ipak nije isti tel kao tvoj :)

Naravno, trebala bi duze da traje baterija na S3 :p

Koristim Salov Neat 5.2 Lite 4.2.2 pa bi da se vratim na 4.1.2
Kakva je procedura? Dal da sacekam 4.3 ako ce uskoro il da se vracam na 4.1.2 posto mi telefon bas usporeno radi i dosta se zagreva pri ne zahtevnim procesima.

nisi do sada flesovao nikakav MG.. ili MH.. rom? ako nisi napravi 2-3 efs backup-a, full wipe i flesuj 4.1.2. Ovaj 4.3.3 ce verovatno krajem oktobra

Kako milsis 2-3 efs backup-a?
Zasto mi treba 2-3 a ne 1?
Odakle najbolje da radim efs backup?

Pa za svaki slucaj. Rom ce ti uraditi jedan, mozes jedan iz philz cwma, i mozes jedan programom ktool na primer.

Kopiraj ga na dva tri mesta za svaki slucaj jer je bitan. Mislim da je to hteo reci.

Nazad
Vrh Dno