Nisam spomenuo (mozda je sam ranije) tel je uzet u Telenor-u.
Tako da je njihov ovlasceni servis odbio garanciju.
moraš, ne ide statistika dok se puni (osim ako to ne upališ u opcijama ali ne znači ti ništa). taman kad ga izvučeš sa punjača ne diraj ga 4h pa napravi dump.
Telefon napunite do 100%, skinite sa punjaca, ostavite ga 4 sata u stanju mirovanja...i odradite dumpfile kako je opisan u prethodnom pasusu.
Da, ali ne mozes da znas, da li je on to napravio ili su se u pozadini napravili? Zar ne?
Ili mi otkrij tajnu, pa da kazem onom chamonixu da ne mora vise da se trazi idle dump, jer jedan lik iz Srbije resava sve to i zna![]()
ma ovo je normalno bre isto je tako i kod mene, to su ti default wakelockovi na stock s3![]()
problem? radi 30h (3g mreža) i 2.5h ekrana sa Luxom (ne onaj mrtvi autobrightness) i ima još 27% i ti pričaš o problemu?![]()
Pa za svaki slucaj. Rom ce ti uraditi jedan, mozes jedan iz philz cwma, i mozes jedan programom ktool na primer.
Kopiraj ga na dva tri mesta za svaki slucaj jer je bitan. Mislim da je to hteo reci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari