Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Slazem se sa Saletom :p

Inace kako nisi zadovoljan modemom? Kakav je problem?

Uzasno sporo se konektuje na internet .... recimo tapatalk stranica se ucitava za 4,5 sekunde ! Kada je vec u nekom zaletu onda je ok , ali to neko prvo uspostavljanje je uzasno sporo... prvo E pa E+ pa opet E pa opet + i onda ucita ....Prethodni je bio korektan, ovo je bas scheise :(

Pa na e i treba da ucitava duze. Stavi network mode na wcdma only na primer pa probaj.

Uzasno sporo se konektuje na internet .... recimo tapatalk stranica se ucitava za 4,5 sekunde ! Kada je vec u nekom zaletu onda je ok , ali to neko prvo uspostavljanje je uzasno sporo... prvo E pa E+ pa opet E pa opet + i onda ucita ....Prethodni je bio korektan, ovo je bas scheise :(

E+ ne postoji. Mislio si na H+?

H+ izvinjavam se :)

Telenor, centar Subotice prvi sprat robne kuće.
Ostao na Edge Test Date: Sep 12, 2013 6:53:27 pm
Connection Type: Edge
Server: Zivinice
Download: 129 kbps
Upload: 69 kbps
Ping: 323 ms

External IP: 217.65.192.104
Internal IP: 10.104.149.182
Latitude: 46.09978
Longitude: 19.67345

A detailed image for this result can be found here:

http://www.speedtest.net/android/580193172.png

A kolika ti je brzina na H+?

Test Date: Sep 12, 2013 7:07:15 pm
Connection Type: Cell
Server: Subotica
Download: 252 kbps
Upload: 558 kbps
Ping: 120 ms

External IP: 217.65.192.104
Internal IP: 10.104.149.182
Latitude: 46.10144
Longitude: 19.66759

A detailed image for this result can be found here:

http://www.speedtest.net/android/580206951.png

Nešto tu ne štima...

A da izadjes iz robne kuce? :D

Izašao kod drugog merenja, toliki k..... nisam.

Zdravo svima, može li mi neko ko ima 4.2.2 sistem reči gdje da nađem opciju USB debugging, nema šanse da je nađem, izludih..

I onda se dobije developer options i tamo nađeš USB debugging ;-)

Hvala, odradio sam to - 7 puta kliknuo na build number i dobio poruku da sam u developer modu.. Al titanium backup i dalje pri pokretanju javlja da nisam omogućio USB debugging.. Kako da uđem u developer options? Al su ga zakukuljili..

Pa tu ti je negde u settings - u, kod mene je pre about phone, i tu štikliraj usb debugging.

Pa pojavio ti se sad u settingsu, isto tamo gde je bio i pre 4.2

Hm... Da mu mozda nije ostecen RIL? Mislim razmisljam na glas, lupam, ali mozda da flesuje ril + modem? Ako je promenio vec dva puta modem i nije radio, jedino ovo mi pada na pamet.

Ljudi da li mi se isplati prelaziti sa S3 na S4 ne u finaciskom smislu vec u hardverskom i tim sta dobijam sa S4?

Pa ako ne znaš šta dobijaš, onda ni ne treba da prelaziš na s4...
Ali, duplo više rama, 1080p ekran, bolji procesor, bolja kamera na s4 mislim da je sve jasno...

Moji razlozi redom (imao sam onaj s3 pre ovog..) :
Ram
Fizički izgled (jeste da deluju isto ali meni je s4 dosta lepši)
Kamera
Ekran
Baterija (možda sam očekivao maaalo bolju autonomiju..)

To je to... Nisam se pokajao ;)

re

Interesuje me kako resavate problem sa fleshom instalirao sam saletov rom u kojem ima flesh ali kad odem na neku stranicu sa puno flesh sadrzaja ne pokazuje mi nista!

Nazad
Vrh Dno