Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da, da, da...

Besposlen pop i jariće krsti, a bogami i sam prdi sam kolo vodi...

;)

Ladno danas mi ispade tel iz dzepa dok sam sedeo na beton i toliko se iskrljao da nisam mogao da verujem sta se desi sa 20cm visine. Ekran u cosku kvrcnuo oko 1cm. Sva sreca pa je na ivici pa se ne vidi a lajsna kuku majko. Na 3 mesta ulubljen. Sto je najgore ovo da se zameni da se rodi mecka. Ladno ekran ide sa frame??? Ako neko zna okvirno ko radi i koliko kosta ovo zadovoljstvo?

Ladno danas mi ispade tel iz dzepa dok sam sedeo na beton i toliko se iskrljao da nisam mogao da verujem sta se desi sa 20cm visine. Ekran u cosku kvrcnuo oko 1cm. Sva sreca pa je na ivici pa se ne vidi a lajsna kuku majko. Na 3 mesta ulubljen. Sto je najgore ovo da se zameni da se rodi mecka. Ladno ekran ide sa frame??? Ako neko zna okvirno ko radi i koliko kosta ovo zadovoljstvo?

:( Moras neku zastitu ***, to je danas za svaki telefon (touchscreen) apsolutna potreba, sve ostalo je rizik.

Sto je najgore cover od prvog dana al taj dan nesto drndao memorijsku i nisam stavio. Izasao da popijem kafu i dum. Prisede mi.

Ladno ekran ide sa frame??? Ako neko zna okvirno ko radi i koliko kosta ovo zadovoljstvo?

Da... Ovo je "problem" posto svi noviji telefoni su pravljeni tako i lepljeni da ide display i staklo zajedno... Postoji mogucnost da skines staklo, ali to je tako zaeban posao, jer mozes da ostetis amoled koji je jakoooooo jakoooo tanak, a ako ga ostetis ode i display i sve u pm... Mislim da display + gorila kostaju u ovlascenom BGelektroniku oko 170 eura. Mada najbolje da nazoves i pitas.

Ma staklo nije problem rade ljudi kod nas za 5000din sa uv lampama. Al je problem ta lajsna. Meni ovo iskreno ne smeta posto se kroz cover ne vidi kao i staklo. Al sam planirao bio da ga prodam i sad ne znam koliko mogu dobiti za njega? Ima jos 10m garancije.

Ma staklo nije problem rade ljudi kod nas za 5000din sa uv lampama. Al je problem ta lajsna. Meni ovo iskreno ne smeta posto se kroz cover ne vidi kao i staklo. Al sam planirao bio da ga prodam i sad ne znam koliko mogu dobiti za njega? Ima jos 10m garancije.

Sta ce ljudima garancija kada se gubi prvi put kada padne mob i kada se vide fizicke posledice pada ? To mi nikada nije bilo jasno kada ljudi ostavljaju oglase,tipa udubljen na lajsni ogreban od pada garancija jos 20 meseci.. ?

Garancija bi trebala da postoji ako sam pad ili ostecenje nije izazvao kvar. E sad koliko ovi nasi to priznaju pitanje je sad.

Pricate nelogicnosti. Naravno da nece srediti to o njihovom trosku, ali garancija vazi do kad vazi. Ja koliko sam shvatio vi pricate kao da se automatski gubi garancija :banghead:

Bilo je takvih slucajeva. Gubi se garancija, jer oni ce da kazu, e znas onaj mali cip tamo sto stoji, e od pada je crko. Uzme ti garanciju i pocepa. Nikad ne znas od fizickog ostecenja sta se desilo unutra. Verovatno nista, ali to su nasi servisi. Iovako se natezes kad je telefon u mint stanju, a ne da slucajno ima ulubljenje neko itd.

Zar ne pise takva odredba pod uslovima garancije.. ? Ili sam ja to sanjao.. A realno uvek moze da ti kaze da je neki kvar vezan bas za taj pad,tako da..

Poslednja izmena:
Devojci mog brata je ispao neki HTC isto sa male visine, iz krila na beton i staklo je puklo ali nista drugo nije osteceno. I u ovlastenom servisu (telefon je jos pod garancijom oko godinu) hoce da joj zamene displej za oko 100e ali garancija joj vise na vazi bez obzira sto oni menjaju...

Ja sam svoj, ne tako brzo, u skoro mint stanju prodao za 260 pa ti vidi...

Vi ko da zivite na divljem zapadu :D

Njihova je duznost da utvrde isptavnost ostalih dijelova kakvo crno ukidanje garancije :banghead:

A ti ako ne verujes u iskustva ljudi ovde, a ono procitaj uslove garancije vezano za fizicko ostecenje i dodaj sveprisutnim balkanski mentalitet "u pravu sam po svaku cenu" zacinjen zalivanjem markera za vlaznost od strane servisera.

Ako polomis ekran i zamenis ga kod ovlascenog, pa da ti priznaju garanciju na plocu ako krepa kasnije. Ali ti da odneses telefon sa vidljivim fizickim ostecenjem od pada i zalis se na slab prijem - to ti ni u Evropi ne priznaju...

^Nisi skontao izgleda. U redu da to ne ulazi u garanciju, ali nemaju pravo da je ukidaju. To su dvije razlicite stvari :) Nisam ja imao nikad loseg iskustva sa garancijama, cak su mi i laptop servisirali pod garancijom kojeg sam otvarao da ocistim.

Svaki normalan i ovlascen servis je duzan po promeni bilo kog dela da detaljno ispita telefon a ne samo deo koji su zamenili. I kao takav ispravan koji izadje ima punu garanciju kao i pre. Ako gresim neka me neko ispravi.

Svaki normalan i ovlascen servis je duzan po promeni bilo kog dela da detaljno ispita telefon a ne samo deo koji su zamenili. I kao takav ispravan koji izadje ima punu garanciju kao i pre. Ako gresim neka me neko ispravi.

To i ja govorim a ovi izmisljaju neke gluposti :D Dodatno se daje garancija na zamijenjeni dio!

Ukoliko se servisiranje obavi u zvaničnom servisu o sopstvenom trošku, nema razloga da garancija i dalje ne važi. Bilo je primera na forumu gde su članovi polomili touch posle samo nedelju ili dve, platili zamenu u zvaničnom servisu i imali su garanciju i dalje. E sad kakve su to nove "struje"... ne znam.

Ne znam kako je bilo ili sta pise, ali su njoj u Begram servisu (koji je ovlasceni) rekli da joj NE VAZI garancija ako menjaju displej... Ni meni to nije logicno ali tako rade...

Ne postoji nacin da ti vidis da li je zbog mehanickog stresa doslo do pucanja nekog lema, voda, da li se neki od slojeva stampane ploce razdvojio, da li je doslo do internog ostecenja baterije (raspunktovale se celije), neki kristal moze imati napuknuce (ako ih imaju jos uvek za generisanje f). Sve su to "kvarovi" koji ne moraju da imaju manifest na prvu loptu (test u servisu) nego do nekog sledeceg stresnijeg dogadjaja (veca hladnoca, toplota i sl.).

Meni heli zveknuo sa neba. Posle popravke mehanickih delova i detaljnog testiranja, posle 10 letova poce da zeza radio. A bio je zasticen, nikakvih fizickih anomalija, istestiran. Negde se nesto nacelo i posle par grejanja i puklo... Radi prijemnik i dalje, ali nije pouzdan.

Flešovah prije nekoliko dana nekakav mod za transparent notification bar, ali ne radi kako sam mislio. Kako da maknem to sad?

Mora da postoji u sistemu pa da se obrise ili ima neko posebno uputstvo za taj "neki" mod kako da se uninstall.

Inace jel je moguce da se iz radnje dobije rutovan telefon sa garancijom i sve komplet ? Znaci sa fabrickim sistemom ali samo rutovan.

Ne postoji nacin da ti vidis da li je zbog mehanickog stresa doslo do pucanja nekog lema, voda, da li se neki od slojeva stampane ploce razdvojio, da li je doslo do internog ostecenja baterije (raspunktovale se celije), neki kristal moze imati napuknuce (ako ih imaju jos uvek za generisanje f). Sve su to "kvarovi" koji ne moraju da imaju manifest na prvu loptu (test u servisu) nego do nekog sledeceg stresnijeg dogadjaja (veca hladnoca, toplota i sl.).
Upravo ovo pricam i ja, ali bmibmc je lepo objasnio.

Idite tresnite telefon, nek naprsne malo ekran i furajte ga tako ili nek bude iscukan malo. Nek vam se rikne ploca, pa odnesite u servis da vam zamene SAMO plocu, znaci ne ekran, nego crkla je ploca. DA LI CE VAM ZAMENITI BESPLATNO PLOCU? Naravno da NECE. Reci ce da je usled fizickog ostecenja doslo do kvara na ploci i ti to ne mozes da dokazes. Imas fizicka ostecenja na telefonu. Pa ovo nije samo kod nas, tako je svuda.

Inace jel je moguce da se iz radnje dobije rutovan telefon sa garancijom i sve komplet ? Znaci sa fabrickim sistemom ali samo rutovan.

Samo u slucaju ako je polovan telefon. Mada kakva je to radnja kad daje rutovan telefon? Profesionalci :D

Poslednja izmena:
Trenutno sam na Neat MG6, ali nisam zadovoljan modemom.
Djilke šta predlažeš?

Nazad
Vrh Dno