M
Mstevan
Guest
Da, da, da...
Besposlen pop i jariće krsti, a bogami i sam prdi sam kolo vodi...

Besposlen pop i jariće krsti, a bogami i sam prdi sam kolo vodi...
Ladno danas mi ispade tel iz dzepa dok sam sedeo na beton i toliko se iskrljao da nisam mogao da verujem sta se desi sa 20cm visine. Ekran u cosku kvrcnuo oko 1cm. Sva sreca pa je na ivici pa se ne vidi a lajsna kuku majko. Na 3 mesta ulubljen. Sto je najgore ovo da se zameni da se rodi mecka. Ladno ekran ide sa frame??? Ako neko zna okvirno ko radi i koliko kosta ovo zadovoljstvo?
Ladno ekran ide sa frame??? Ako neko zna okvirno ko radi i koliko kosta ovo zadovoljstvo?
Da... Ovo je "problem" posto svi noviji telefoni su pravljeni tako i lepljeni da ide display i staklo zajedno...
Nisu mogli vecu glupost izmisliti ali svjesno naravno.![]()
Prednost je bolji odziv ekrana![]()
Ma staklo nije problem rade ljudi kod nas za 5000din sa uv lampama. Al je problem ta lajsna. Meni ovo iskreno ne smeta posto se kroz cover ne vidi kao i staklo. Al sam planirao bio da ga prodam i sad ne znam koliko mogu dobiti za njega? Ima jos 10m garancije.
130€ max. Polovan je kod mene malo jace od 200
Svaki normalan i ovlascen servis je duzan po promeni bilo kog dela da detaljno ispita telefon a ne samo deo koji su zamenili. I kao takav ispravan koji izadje ima punu garanciju kao i pre. Ako gresim neka me neko ispravi.
Upravo ovo pricam i ja, ali bmibmc je lepo objasnio.Ne postoji nacin da ti vidis da li je zbog mehanickog stresa doslo do pucanja nekog lema, voda, da li se neki od slojeva stampane ploce razdvojio, da li je doslo do internog ostecenja baterije (raspunktovale se celije), neki kristal moze imati napuknuce (ako ih imaju jos uvek za generisanje f). Sve su to "kvarovi" koji ne moraju da imaju manifest na prvu loptu (test u servisu) nego do nekog sledeceg stresnijeg dogadjaja (veca hladnoca, toplota i sl.).
Inace jel je moguce da se iz radnje dobije rutovan telefon sa garancijom i sve komplet ? Znaci sa fabrickim sistemom ali samo rutovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari