Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nisam uspio da instaliram update, prijavio mi je gresku. Nije bitno.

Imam drugi problem: moze li bit softverska greska kad se tel ne puni? Kad ga prikljucim, samo se upali ekran. Do uticnica nije, provjereno.

Ostavim ga ipak na punjac, budim se jutros, baterija na 2%. Posle nekog vremena se vratim: izgasio se i poceo da se puni. o_O

Ovo mi se desilo prije nekih mjesec dana ali kad sam prebacio na drugu uticnicu, proradilo je.

Promeni punjac, meni je to resilo problem, kao sto sh_ kaze, do 2h max :)

Tako je, prvo neka promeni kabl, a posle ako ne bude promena punjač.

kabl/kabel :D najverovatnije nije u redu. i ja sam moj nedavno zamenio....

Koristi neko duže onaj 4.2.2 leak, kako se ponaša?

I jel' gubim root kad ga ubacim?

Imas nekoliko strana nazad... Krace trajanje baterije 10-15%, vise se greje telefon, ne postoji jkay, vertu tema, drugi kerneli. Sem toga sve je ok.

Da li prelazite na MG4?

Od izlaska, po meni najbolji za sada.

Jel' ovaj 4.2.2 siguran po pitanju SDS? Svidja mi se kako radi ako jeste ostavio bih ga malo.

Nije, 422 leak je me7, najnoviji 412 je mg4.

Kako da uradim bekup kompletnog imenika? Udjem u kontakte - Opcije - Izvezi - Izvezi na SD karticu.
I kada taj file .vcf prebacim u Nokia E72 dobijem samo jedno. Da li ja gresim kada pravim kopiju imenika jer ne vidim opciju da odaberem kompletan imenik.

To su svi kontakti unutar jednog fajla. Otvori ga preko notepad-a pa se uveri. Ne znam da li ćeš moći tako da prebaciš u Nokiu, mogao bih nekako da izvezeš svaki vcf posebno, možda neki program sa marketa...

U Nokii svaki kontakt je poseban file, ali ovde sve ide u jedan tu je problem, a da pravim svaki kontakt poseban file malo je smorno. Hvala u svakom slucaju.

Znam, zato i kažem. A šta bi ti u stvari da uradiš? Ako želiš da prebaciš kontakte probaj program MObiledit za PC, povežeš oba telefona i sve odradiš

Treba ti nokia pc suite, sa njim ubaci. Mislim da ce on odraditi posao.

Znam, zato i kažem. A šta bi ti u stvari da uradiš? Ako želiš da prebaciš kontakte probaj program MObiledit za PC, povežeš oba telefona i sve odradiš

Ma mislio sam da imenik iz S3 prebacim u E72 ali sam mislio da to odradim tako sto bih kopiju koju napravim tj beckup iz S3 koja je u jednom file prebacim na E72, medjutim nece da moze, tako da cu morati preko PC-ja.

Postoji, instaliraj neku drugu tastaturu, imaš više o tome u temi Android aplikacije.

A od ovog backup-a poruka preko Kies-a da se oprostim ili mogu nekako da iskoristim, konvertujem.. ovaj .sme?
Kies naravno neće da se konektuje.

Zaje*bo sam stvari, rootovao telefon a zaboravio da uključim usb debuging i sad ne mogu da udjem u recovery.

Telefon radi normalno, ali cim pokušam da udjem u recovery(home+up+power) na trenutak izbaci onu zrlenu android ikonu i krene da pokreće sistem. Nece da udje u recovery. Sta da radim?

Na telefonu imam 4.2.2 leak.

Imas root ili ne? Ako imas flesuj npr philz recovery preko odina http://d-h.st/yTG
Ako ne, probaj root ponovo. Cime si rootovao cf autoroot-om?

Imam root, da cf autoroot. Misliš da uradim opet root?

Ja već spremio stock 4.1.2 da ubacim preko Odina?

Cekaj, sta pokusavas da postignes? :D Treba li ti root ili ne? Ako ubacis stock rom preko odina izgubices ga. Ako ti treba samo flesuj recovery odinom sa linka gore.

Poslah ti privat. Baci pogled ako nije problem.

Rešeno. Hvala korisniku sh_

Poslednja izmena:
ri93it.png

Features
  • August 14, 2013
  • NeatROM for Samsung Galaxy S3 I9300
  • Firmware: XXEMG6 NeatROM Full (4.1.2)
  • Build date: Fri Jul 26 13:18:50 KST 2013
  • Modem: CEEMG2
  • CSC: PHNEMG2
  • Change List: 1328525
  • Kernel: XXEMG6 Stock - Repacked
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • Available languages in Rom: Azerbaycanca, Bahasa, Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, Eesti, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Euskara, Francais, Gaeilge, Galego, Hrvatski, Icelandic, Italiano, Latviesu, Lietuviu, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Ozbek, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Tieng Viet, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Makedonski, Korean
  • EFS Auto Backup
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support

eg3eyw.png
672qvc.png

11uu3xl.png

August 14, 2013
XXEMG6 NeatROM Full
MD5 Sum: a273f17c62392345ac88663838407af8

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3
MAKE SURE YOU HAVE A BACKUP OF YOUR EFS FOLDER BEFORE YOU CONTINUE!!​
If you are coming from NeatROM 4.1.2 base, no need to wipe data, but if you are coming from 4.2.2 base or other custom/stock ROM, full wipe/format system is strongly recommended before installing the ROM​

j13pg9.png

Features
  • NeatROM for Samsung Galaxy S3 I9300
  • August 14, 2013
  • Firmware: XXEMG6 NeatROM Lite v4.6 (4.1.2)
  • Build date: Fri Jul 26 13:18:50 KST 2013
  • Kernel: XXEMG6 Stock - Repacked
  • Modem: CEEMG2
  • CSC: PHNEMG2-Multi
  • Change List: 1328525
  • Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU-Updated
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • More Lite
  • More Optimized
  • Init.d Support
  • Tweaks
  • Init.d Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Fully Optimized
  • Fully Tweaked
  • Improved Virtual Memory
  • Kernel Debugging - Disabled
  • Reduced Home button Lag
  • sysro/sysrw
  • Default Language - English
  • No Auto Converting messages to MMS
  • Unlimited Contacts to SMS,MMS
  • No SMS,MMS in Call Log
  • Enabled Camera Sound Menu
  • OpenVPN
  • Enabled All Languages for Samsung Keyboard
  • Enabled More Contacts (990)
  • Large Apn List
  • Media Scanner Fix
  • NeatROM Bootanimation v3
  • 4 Way Reboot Menu
  • Skip Songs
  • Enabled Multiview for all apps
  • Removed Bloatware
    and many more...
    I probably forgot something

eg3eyw.png
23ivwp2.png

2qv79dd.png

123rvib.png

2z9i8h1.png

11uu3xl.png

August 14, 2013
XXEMG6 NeatROM Lite v4.6
MD5 Sum: fdd3f9fee5eebfc8898ef6b656d4b65f

MG6 Removed Apps
MG6 Removed Apps Mirror
MG6 S-Voice
MG6 S-Voice Mirror

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to [MENTION=4478812]ApriliaM3[/MENTION]

MAKE SURE YOU HAVE A BACKUP OF YOUR EFS FOLDER BEFORE YOU CONTINUE!!​
If you are coming from NeatROM 4.1.2 base, no need to wipe data, but if you are coming from 4.2.2 base or other custom/stock ROM, full wipe/format system is strongly recommended before installing the ROM​

Vrh Dno