Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Da li neko zna AOSP/CM SMS/MMS app koja provereno radi na MG4?

Na Saletovom MD3 sam imao jednu koja je bila OK (nije radio MMS, ali mogu bez njega) ali mi se nesto ne experimentise sa clean MG4, ne bi vise da ga menjam dok ne izadje official 4.3 za Samsung i dok ga Sale ne "lajtuje" :)
Par postova unazad Vlada je kacio app.

Treba ti 4.2.2 ROM i onda skines dashclock i u njemu imas da skines ekstenziju za vreme.

@nikdus

Ne postoji custon kernel za 4.2.2. leak.

Evo ga, e sad ja sam prvo probao ovaj inverted ali nakon flesa mi se nista nije promenilo pa sam onda flesovao ovaj regularni XXUFME3 koji radi i na tvom romu(4.2.2) bez problema jedino na njemu kada stisnes Read (u notification baru kad gledas sms) otkljuca ti telefon ako je zakljucan i ima belu temu. Kad sam njega flesovao on mi je automatski obrisao davlik i kes i sve poruke(i tek onda sam se setio da sam to trebalo i sa prvim(inverted) da uradim, pisalo je u uputstvu i za poruke je pisalo pa sam ih sacuvao sa TB-om) i onda sam opet flesovao ovaj inverted a pre toga obrisao davlik kes i kes i posle toga je radilo bez problema(i SMS i MMS i ne otkljucava telefon i nije mi obrisao poruke, on je na slikama). Sad ne znam dal bi odma radio savrseno taj inverted da sam brisao kes ili mu je trebalo nesto od ovog drugog neka isproba neko. Ovo je valjda samo za 4.2.2 mislim da ne radi na 4.1.2.

Regularni
http://db.tt/09GyGNPY

Inverted
http://DB.TT/omOXDoGQ

@Djilkos, mislis na ove? Nisam siguran da sam dobro razumeo ceo post, ali ako kapiram, zar nije ovo samo za 4.2.2?

A nisam video dobro sta si napisao, sad vidim da si napisao MG4... Probaj, nista te ne kosta, mada i ja mislim da nece raditi. Ima na xda ta modovana 4.1.2, samo treba search koristiti.

Morao sam ovako, ne moze na bencu vise od 10slika po postu

Jel treba neki whipe da se odradi pre instalacije arome ili ne ?
Ne treba

@ Sale

Kad sam te konsultovao oko ubacivanja custom roma prije nesto vise od mjesec dana,preporuka je bila tvoj zadnji na 4.1.2 zbog boljih performansi i mogucnosti ubacivanja syah kernela i kloka.
Kako sam ja bio u frci i tada nisam odradio nista vec sam i dalje na lite3.0 treba mi isto misljenje.Da li se sad na 4.2.2 moze ubaciti neki kernel koji omogucava klok cpu,kakve su perfomanse i stabilnost (postojanje lagova takodje) u odnosu na 4.1.2 ? Takodje vidim da je neat rom na 4.1.2 fresak pa da li ce v 5.3 na 4.2.2 biti uskoro i sta sa ovom novom aromom oces li je danas upakovati u novu verziju roma na 4.1.2 ?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Nemaa custom kernela za 4.2.2. Probaj ga, ja sam zadovoljan

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Skinuo sa deposita jos danas, radi sve :D
hvala

@Djilkos, mislis na ove? Nisam siguran da sam dobro razumeo ceo post, ali ako kapiram, zar nije ovo samo za 4.2.2?

Mozda sam malo preterao u detaljnom objasnjavanju ali trebalo bi da je jasno,

Regularni je bela tema, i automatski ti brise cash i davlik cash i sve poruke i ima taj "bug" da ti otkljuca telefon kada kliknes "Read"

Inverted je tamno plava tema(ono sa slika) i ne brise automatski cash i davlik cash nego moras sam pre flesovanja i nema bagova(radi i SMS i MMS i ne otkljucava telefon kad kliknes "Read")

I da ne radi sa MG4 ovo bi trebalo da je samo za 4.2.2, ne rade ni one starije verzije(za 4.1.2) sa njim, to ne mogu da srede iz nekog razloga, kazu da je nesto promenjeno u framework-u sa tim MG4..

Uh, onda full wipe ili neki log da mi posaljes pa da vidim, ako ista budem video

Znaci od kloka cpu-a nista? Jesu li performanse i trajanje bateriju na nivou roma na 4.1.2 ?
I da ne rece mi jel ide uskoro 5.3 verzija roma na 4.2.2 da sacekam. Vidim zadnja je bila u junu.

Performanse su super, samo je trajanje baterije u odnosu na 412 manje, ***

Pa jel si probao to što je rečeno? Clear aplikacija (playstore, mms.apk(gubiš poruke ili je to u message storage, ali za svaki slučaj backup) ota update odeš u sistem i obrišeš meni to odmah leti sa telefona, kad već koristim custom)

Ma neću da radim full wipe samo zbog toga :) Jel može da se proveri nekako šta se pali pri startupu sve?:)

Pa jel si probao to što je rečeno? Clear aplikacija (playstore, mms.apk(gubiš poruke ili je to u message storage, ali za svaki slučaj backup) ota update odeš u sistem i obrišeš meni to odmah leti sa telefona, kad već koristim custom)
Probaj ovo sto je Djilkos napisao da obrises. Ili logcat da izvuces

Ja tipujem na Google Play da je prekinut download neke aplikacije. Ne verujem da je OTA ili MMS.

Recite mi jel na 4.1.2 dosta bolje trajanje bakterije nego na 4.2.2? :)

1. Kada hocu da otkljucam telefon svetlo pali sa zakasnjenjem, da li to tako treba ili ....., telefon imam par dana.

2. Da li treba biti uvek ukljuceno ili povremeno po potrebi
- dozvoli lazne lokacije
- otkrivanje greske putem USB-a

3. Ogranici pozadinske procese a li ovo treba biti na Standardno ili Najvise 4 procesa

4. Vidim da se pominju problematicne S3, koliko shvatam problem je hardware-ske prirode. Da li bi neko mogao da mi opise o cemu se radi i sta treba da proverim da bih znao da li sam u toj problematicnoj seriji?

Juce sam primetio da i LED indikator uopste ne radi, ni kada se telefon puni, ni kada imam neke propustene pozive ili poruke. Da li se to nekom desavalo i da li zna kako da resim problem ?

1. Kada hocu da otkljucam telefon svetlo pali sa zakasnjenjem, da li to tako treba ili ....., telefon imam par dana.

2. Da li treba biti uvek ukljuceno ili povremeno po potrebi
- dozvoli lazne lokacije
- otkrivanje greske putem USB-a

3. Ogranici pozadinske procese a li ovo treba biti na Standardno ili Najvise 4 procesa

4. Vidim da se pominju problematicne S3, koliko shvatam problem je hardware-ske prirode. Da li bi neko mogao da mi opise o cemu se radi i sta treba da proverim da bih znao da li sam u toj problematicnoj seriji?
Treba. Udji u S-Voice/settings/cekiraj "Open via the home key" pa odcekiraj
2. da
da
3. standardno
4. na kom romu si sada?

Juce sam primetio da i LED indikator uopste ne radi, ni kada se telefon puni, ni kada imam neke propustene pozive ili poruke. Da li se to nekom desavalo i da li zna kako da resim problem ?
settings/display/led indicator?

Cekirano je sve, restartovao sam bio tel par puta, vadio bateriju i nista, na mozda minut je proradio ali opet ne radi trenutno.

Evo svuda pokusavam po forumima da nadjem resenje neko ali nema nicega. Pa na kraju mi samo to ostaje :(

Nazad
Vrh Dno