Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ovo mi nije jasno gde je ovo?
Imas li S-Voice? Mozda da prebacis na engleski?

Rom je ok, bez brige

Prebacio sam na engleski, ali ga ne vidim da li ta opcija treba da bude posebna stavka direktno u System settings ili je podstavka u nekoj drugoj opciji ?

Kazes da je Rom uredu, ali koliko sam shvatio da je problem bio u hardware ili sam ja to pogresno protumacio. Da li bi trebalo i hardware da proverim ili ne?

Ne treba nista da proveravas, opusti se. S-voice je aplikacija potrazi je u draweru

Hvala za ovo prvo jer sam se toliko uplasio samo samo sto sam ga uzeo a odlucio za njega kao grom iz vedra neba, a sto se tice S-voice bog me ubio ako znam gde se to nalazi. Da li to ima veze sa Launcherom jer koristim Nova Launcher?

I ja koristim novu I kod mene je ovde

rehebeba.jpg

ma neće mu to pomoći, on se žali na wakeup lag, to što mu pišeš je za lag na home dugme

I ja koristim novu I kod mene je ovde

rehebeba.jpg

bruka i sramota. konacno kad si mi nacrtao shvatio sam o cemu pricas, ja sam skontao da je ta opcija u system settings-u. mada taj lag je i dalje prisutan.

Vojkan@ da na Home dugme sam mislio kada hocu da otkljucam telefon tada ne reaguje odmah nego sa kasnjenjem.

Poslednja izmena:
Koji wakeup lag? Nemam taj feature na neatu :D

Vojkan@ da na Home dugme sam mislio kada hocu da otkljucam telefon tada ne reaguje odmah nego sa kasnjenjem.
ma i na power tako kasni. mada ne znam jel me ovi mangupi dole zezaju ili na NEAT romu stvarno instant pali, znam da kad uzmem od devojke redovno 2x pritisnem power :)

Ne zeza te niko ;) probaj

Ne postoji rešenje problema SEM da se pojača min clock frequency na 500 ili možda više... To je feature exynos-a da bolje radi deep sleep, tako sam bar čitao na xda. Dugo nisam čitao da li su rešili to, ali mislim da nisu, sem ako Samsung nije dao source ili se preko nekog moda rešilo za menjanje deep sleep configuration-a

Ne zeza te niko ;) probaj

pazi ionako mi je rekla da joj je čudno što sad nema trouglić kad pali telefon (pre je imala s2 na koji sam stavio NEAT) :)

mada evo Đilke (doduše napamet :D) kaže da mora tako... beš ga...

Poslednja izmena:
Ne veruješ meni, ccc

Hocete video da se ekran ukljucuje instant? :D

Kakav bre trouglic, i to se da srediti za min :)

pazi ionako mi je rekla da joj je čudno što sad nema trouglić kad pali telefon (pre je imala s2 na koji sam stavio NEAT) :)

mada evo Đilke (doduše napamet :D) kaže da mora tako... beš ga...

Trouglica nema ooodavno a ako Djilke kaze da mora onda mora tako a meni ocigledno telefon ne radi dobro jer se skoro momentalno pokrene. Beš ga :)

Hoću telefon da bude 10-20 minuta u deep sleep-u, a ne da iskljucis uključiš ekran. Da bi otišao u onaj "zimski san" kao medjed :D

A za to treba dugo da se snima :)

Radi i meni tako brzo ako u roku 10 sekundi uključim ekran, ali posle nekog vremena nije instant.

Jel moze link do toga da vidim kako je rešeno?

Ma ljudi niste pročitali, njoj trouglić sad nedostaje, navikla da je tu od s2 :D

Joj najgori ste samo me huškate, rekao sam da neću više da se zezam s njenim tel i eto ti sad :)

Hoću telefon da bude 10-20 minuta u deep sleep-u, a ne da iskljucis uključiš ekran. Da bi otišao u onaj "zimski san" kao medjed :D

A za to treba dugo da se snima :)

Radi i meni tako brzo ako u roku 10 sekundi uključim ekran, ali posle nekog vremena nije instant.

Jel moze link do toga da vidim kako je rešeno?
Aj spremi gajbu ladnog piva i doci cu da ti pokazem da je za manje od 0.2sec :p

Ma ljudi niste pročitali, njoj trouglić sad nedostaje, navikla da je tu od s2 :D

Joj najgori ste samo me huškate, rekao sam da neću više da se zezam s njenim tel i eto ti sad :)
Joj, ta navika je i mene mucila. I meni je bilo cudno bez njega :)

Aj spremi gajbu ladnog piva i doci cu da ti pokazem da je za manje od 0.2sec :p

Daj link da vidim gde je to neko provalio i kako je rešeno... Valjda je okačeno na githubu? :)

Ako ne bude 0.2 ti meni 2 gajbe? :D

Trouglica nema ooodavno a ako Djilke kaze da mora onda mora tako a meni ocigledno telefon ne radi dobro jer se skoro momentalno pokrene. Beš ga :)

Meni na Neat -u 5.2 (4.2.2) pri otkljucavanju nema laga samo kad ga momentalno zakljucam i odma otkljucam ako stoji bar 2 minuta ima lag 2 sekunde i na Home i na Power dugme... Jedino ako toga nema na 4.1.2.

Cute pametnjakovici vidis :D

Ja i dalje cekam i dve gajbe i link! :)

Koliko minuta da miruje da snimim sutra? :D

Ma ne verujem ti nista, editovaces video, kao i ovaj Sale :p

Ne moras da snimas, rekoh dajte mi link da vidim sta je izmenjeno, da i ja to uradim na S2 i da znam za ubuduce na S4 ili Note3 kad budem da nemam lag. :)

Vrh Dno