Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

SALE.. NASAO SAM resenje za flash
ovaj 100% radi: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1820739&d=1363815904
iz prvog posta, koji je ustvari samo link na drugi post, opet na xda-dev.. u sustini obrisete flash player koji ne radi (deinstalirate), instalirate ovaj sa gornjeg linka i radice flash u firefox/dolphin i onom stock browseru.. testirano sa par flash igrica, youtube i nekim p0rn sajtovima koji streamuju u flash-u (kao youtube).. sve sam to testirao pod "desktop" modom, verovatno radi i kao "mobile"

e sad, ne znam da li je sam flash sa gornjeg linka hakovan tj. modifikovan pa zato radi ili jednostavno neke verzije hoce a neke nece, samo je fora naci pravu.. znaci ovo gore radi na 4.2.2

moze jedna molba/misljenje: mozes li u svoj rom ili preko arome, ugraditi flash koji radi na 4.2.2 i to tako da bude preinstaliran u rom?? da ne bi morali ljudi da jure flash koji rade, kao sto sam ja danas radio par sati :)

Poslednja izmena:
Nije problem, taj tvoj ce dolaziti sa romom. Vec ima jedan u romu al izgleda da ne radi tako da... hvala puno

Edit
Samo ja na tom linku vidim attachment, ne vidim drugi post

Poslednja izmena:
Nije problem, taj tvoj ce dolaziti sa romom. Vec ima jedan u romu al izgleda da ne radi tako da... hvala puno

TESTIRAJ GA PRE STAVLJANJA U ROM, DA NE BUDE DA JE LAZNA UZBUNA... ti sigurno znas bolje od mene kako se testira flash tj. pod kojim uslovima...
ispravka! azurirao sam link u prethodnom postu a stavljam i ovde: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1820739&d=1363815904
skidaj ovaj, to je upravo taj koji sam instalirao u telefon pre 5 minuta.. onaj gore verovatno isto radi ali eto...

i jos nesto od nas koji smo presli na 4.2.2 <- planiras li neki novi rom sa njim da izdajes, mozda neko zatezanje, utezanje, sredjivanje... ako vec nema novog kernela... da li je tebi dostupan taj 4.3.0 android ili?

Ma kakvi dostupan, bilo bi dobro da postoji nesto. Ne planiram nista novo sto se tice leak-a, stvarno lepo radi i sad zbog tog flashplayer-a da pakujem novi rom.... Ne ide :). A utezanje, hm, pa utegnut je dovoljno :)
Hvala jos jednom, testiracu

@swiper, sale
I ja sam imao isti slučaj na S3 i nekom od neat romova. brisao sam cache, brisao sve što je bilo za download ali rešenje nisam našao. Nije mi nešto ni smetalo doduše... :)

Mene interesuje da li model 9305 ima problem sa plocom kao 9300...
I ja sam kucao onaj kod na mom 9305 da vidim koja je ploca i izlazi mi ovo ja nemam pojma znacenje istog:D
2mgns06.png

Ovaj novi MG4 je ubedljivo najbrzi do sada. Cak i wifi ima jednu crtu vise. Ostaje samo problem ako neko pozeli da se vrati na neki stariji rom, morace restore EFS foldera, zato nemoje brisati automatski bekapovan efs folder na SD-u

Nisam baš ukačio šta su petljali oko EFS foldera, nadam se da ne utiče na telefone otključane sa GalaxSim Unlock..

Novi modem menja strukturu EFS foldera. Tako je i na Note-u bilo. Da bi se vratio nazad, mora restore starog EFS-a ili ce imei poceti sa 00 a modem nepoznat, nema veze sto taj stari rom sadrzi i stari modem. U principu, novi modem menja strukturu EFS-a (mislim da ce ubuduce svi biti takvi), a stari modem ne menja strukturu

To mi je jasno, nego ne znam kako će novi modem da se snađe sa već modifikovanim EFS folderom koji je napravio GalaxSim Unlock. :)

Ljudi preko cega je najbrze prebacivanje fajlova sa fona na komp i obrnuto, slika, filmova.... Kao media storage ide dosta sporo i cesto ga komp ne vidi iz prvog puta. Kakav je Kies?

Nema šanse sad ništa da probavam, muka mi je od Samsunga i njegovih romova, probao sam relativno skoro CM (po drugi put, reko' možda je nešto bolji), pa je radio katastrofa, posle vratim neki stock rom, i napravi mi račun u roamingu (konektovao se na net i pored isključenog data roaming), skoro stavim poslednji zvanični EMF6, i baterija na njemu je očajna. Sad sam se vratio na Vipov EMC2, radi ok, ne troši bateriju, i ne smem ništa da čačkam dok ne izađe zvaničana 4.2 ili 4.3, što ću već morati da probam.. :)

Nisam probao nista jer sam ga relativno skoro uzeo. Tj. samo sam slike prebacivao preko dropboxa, ali on dolazi u obzir samo za male fajlove.

Jel moze neko da mi preporuci neki najnoviji a ujedno i najstabilniji rom (po mogucstvu neat, trenutno sam na 4.2 neat-u), hteo bih da promenim, smorilo je :D

Ukratko, kako se radi restore efs-a, nisam jos nista flesovao, cisto da se pripremim? :)

Inace, za sada md3 radi najbolje, bar meni, iako mi nedostaju par stvari iz 4.2.2. Na 422 leaku zaglupi se po nekad i pokoci na 15sec dok na md3 nikada. Probacu novi 4.1.2 cim sale izbaci lite.

Poslednja izmena:
bice lite za 2 sata. A efs, pa samo kopiras bekapovani preko novog, podesis permission za ceo folder (prvo vidi koje su permission postavljene na onom sto brises) i restart

@ficicaaa probaj lite i ti MG4

XXEMD2 NeatROM Lite 4.2
Mislim od ovog konkretno jel ima bolji za sad ?

konacno sam uzeo s3 i da se zahvalim svima na podrsci oko izbora i imao bih pitanja u vezi futrole kakvu odabrati da bi se zastitio telefon?

Hvala sale.

Kotistio leak par nedelja. Uvek radim full wipe pre flesovanja bilo kog roma. 1. Nema domination temu :(, 2. recimo koristim tapatalk / fejsbuk / chrome i stigne mi poruka / viber/ mail / bilo sta, da otvorim da pogledam i zakoci tel na 10 - 15 sec i vrati se u normalu. I baterija je malko losija nego na 412. Zbog toga sam se vratio na md3.

Moguce je da se napuni ram ili tako nesto, pa dok ubije neku app zakoci. Imam sve zivo fb/twitter/viber/whatsapp/gmail/skype/instagram/nesto sam zaboravio ali mi na 412 ne pravi problem

Nazad
Vrh Dno