Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

pa verovatno ću da ga prodam,pa sam hteo da vratim na sve fabričko,kupio sam ga 1. marta

Ako si ga kupio novog onda si sigurno imao 4.0.4. ja mislim da on teško da se šipuje sa jb. Ali to nije ni bitno, samo mu ubaci 4.1.2. zaključaj bootloader unrootuj i završio si posao

Uzeo sam nov u mts-u,koliko se sećam mislim da je baš bio JB,samo ne znam koji :)

stavi zvanični 4.1.2 poslednji i miran si, niko ti neće praviti problema zbog toga...

evo da se pohvalim da sam u subotu i ja konačno prešao na s3, naravno odmah je usledila sitna nabavka full body cover-a i poklopca baterije, pa reko da podelim sa ekipom, mislim da od ovog ne može jeftinije, originalan poklopac baterije, ja sam uzeo braon, a kod istog prodavca ima i u svim ostalim bojama, cena 8$ i free shipping:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300850310488&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

full body cover - bestskinsever, em je najjeftinija em sam iskopao coupon code pa izađe 7$ + 3$ shipping (nije baš code ali radi posao tj. preko ovog linka vam otvori sajt i snizi cenu sa 8.99$ na 7$ za full body cover za s3):

http://shopaneer.com/coupon/63374/11-off-plus-free-shipping-day-best-skins-ever

Uspeo sam da rezim probel sa cirilicnim porukama, bio je kao sto sam i mislio do rom-a, ubacio sam Saletov Neat i sad imam cirilicu. Primetio sam da nemam CWM ikonicu kao u stock rom-u.
Zanima me gde titanium backup.
Jos nesto, nocas sam u mraku cackao telefon i primetio sam dve tri crne tackice mrljice koje se vide samo na crnoj radnoj povrsini i samo u mraku, sta to moze da bude.

znak da posetiš očnog :d crne mrlje na crnoj radnoj površini? wtf?

Dobro pametni, vide se par crnih tackica kada displej ima tamnu podlogu, naprimer imenik i vide se samo u mraku.

@faca To je normalno kod AMOLED ekrana. To su greške u proizvodnji. Kod nekoga ih ima više, a kod nekoga manje. Primećuju se samo u totalnom mraku i na crnoj pozadini.

Malo pre procitah da je to "normalno", te se nece siriti i necu imati kasnije problema?

Nećeš imati problema i neće se širiti

Kakva je situacija sa otkljucavanjem telefona preko onih programcica?

re

Da i mene zanima meni je zakljucan za Telenor a mislim u budućnosti da prodajem telefon.

Imate GalaxSim Unlock za otključavanje. Radi bez greške, samo treba da rootujete tel..

Da li može neko da mi objasni zbog čega i da li je bitno ROM instalirati sa interne memorije a ne sa externe?

Odakle ti to?
Vecina instalira preko MicroSD kartice

Ima na XDA objasnjenje, mada ja mislim zato sto su memorijske sklone corrupt fileovima i crkavanju, pa je sigurnije raditi sa internom memorijom...

Da, ali ti ne znas kakve sve ona sync-ove ima, tako da ako ih ima puno, nije uopste los rezultat za 2 dana...

Da, ali ti ne znas kakve sve ona sync-ove ima, tako da ako ih ima puno, nije uopste los rezultat za 2 dana...

Tačno tako. Sva synh je uključena, nikada do sada nisam izgurala 2 dana i još plus 3h screen. Inače, za dan bi garant moglo da izgura i 5h, kada bih ga "njakala" :D

Da li neko ima neki fix ili update za kameru tako da se Power dugme koristi kao okidac?
Tako nesto ima u CM romu.

Ima u jkayu opcija

Koliko se prostora dobija od dropbox-a. Ja sam dobio samo 2GB. Mislim da sam provalio foru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno